What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

Rakosnicek

Member
Veteran
já jich rozdal dost možná přes 100 :D ale je fakt, že jsou už staršího data

tak současnej plán zahrnuje 20 semen toho TAS x heri, vypadá to, že vyklíčí alespoň dvě třetiny, samce nechám na balkóně a tim jednim nebo radši dvouma co nakvetou nejdřív oprcám tu NHU1 a tu super rychlou TAS x Heri co má mrakoplaš

chtěl jsem i zkusit reverznout tu NHU1 a udělat s1, ale nevim jestli z toho nepolezou hermáči

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Tas x heri jedu taky našel sem pár semen v té loňské od Mraka, tak sem zvedavej co z toho vyleze.Zatím klíčí.Doufám ,že bude samec.Prcnu tím haze.

Last edited:

Rakosnicek

Member
Veteran
Čau Rákosníčku, chodíš na grower? Asi bych ti mohl pomoct... Tady nemůžu psát PM!

čau, na groweru jsem právě nebyl už dlouho, ale klidně se tam zas přihlásit na pár pmek můžu :)

ty semena od tebe jsou skvělý, většinou jsou z toho nejlepší kytky co v outdooru mam, hlavně ta nhu x heri je top, bushmans x heri taky výborný, ale tam jsem ty nejlepší fena bohužel nepodržel, každopádně krásná práce :) dokonce jsem si i pořídil tu herijuanu ibl a chci si taky nějakýho dobrýho chlapáka najít :D

brujeria

New member
Diky moc, tenkrát bylo štěstí že se podařilo sehnat klony nhu,tas... a byla by škoda je odject jen tak! Herijuana jako samec byla vyzkoušená s dobrými výsledky takže nebylo co řešit.

Lethal

Active member
No tak krátce radost mám z toho že to celkem pěkně a rovnoměrně roste. Sere mě to že jsem objevil lehká ložiska padlí, nějaké rady a osvědčené prostředky? Prostředí už jsem začal řešit -snížení RH a jeden ofuk navíc pořizuji.

Jo a pro doplnění jsem na začátku přepnutí ještě se to nestihlo projevit takže nejvyšší čas s tím něco dělat.

Rakosnicek

Member
Veteran
jestli jsi úplně na začátku a máš před sebou ještě dva měsíce tak bych použil talent, je to těžká chemie, ale padlí zlikviduje spolehlivě už při prvním postřiku (pokud není extrémně rozšířené)

já to používá na matky a celkově na kytky v růstu, na květu bych ho použil jedině pokud ještě nejsou vidět paličky... má to OL skoro měsíc, což je nezvykle hodně

jsou i různý bio přípravky, ale četl jsem na ně dost rozporuplný názory, takže tady neporadim, snad tu má s nima někdo větší zkušenosti

metracek

Well-known member
Veteran
jestli jsi úplně na začátku a máš před sebou ještě dva měsíce tak bych použil talent, je to těžká chemie, ale padlí zlikviduje spolehlivě už při prvním postřiku (pokud není extrémně rozšířené)

já to používá na matky a celkově na kytky v růstu, na květu bych ho použil jedině pokud ještě nejsou vidět paličky... má to OL skoro měsíc, což je nezvykle hodně

jsou i různý bio přípravky, ale četl jsem na ně dost rozporuplný názory, takže tady neporadim, snad tu má s nima někdo větší zkušenosti

Ja bych jen dodal ze i po OL zustavaji po takovych pripravcich v rostline rezidua, jen v mezich ktere uz by nam teoreticky nemeli skodit. On ale u tech pripravku nikdo nepocita s tim ze ty (vetsinou karcinogenni) rezidua nebudete jist, ale palit a vdechovat. Nekdy asi neni zbyti, ale budte s temahle svinstvama spis zdrzenlivi...

Lethal

Active member
No jo koukám samá radost, naštěstí jsem před tím nikdy neměl problém s plísní takže je to moje poprvé. Mám ještě nějakou dobu před tvorbou paliček, uvidíme dneska až dorazím z práce jak to bude vypadat už by měli pomalu reagovat na změnu režimu najíždím postupně (zítra už to bude na 12-12) a dnes bude první květová zálivka. Tak jako tak strainy jsou to na 8-9 týdnů takže bych snad měl být v pohodě. Jestli se zadaří časově tak snad konečně udělám zase update ;)

metracek

Well-known member
Veteran
Taky preju prijemne proziti dnesniho symbolickeho dne!

picture.php

Mightyka

Well-known member
Veteran
Podpořil jsem svojí včerejší hladinku a koupil jsem si 2 vačice... Zatim nevim jestli radost nebo náser :D :D :D

Jo a tohle pheno, to se mi líbí.
picture.php

Last edited:
N

not real geroi

Radost mi udělal tenhle test. Citizen cobs 3500k, vlevo 90cri vpravo 80. takže více než kelvin je duležitý cri. Nečekaně :) stáhnuto z Riu od the dawg

picture.php

spachal

Well-known member
Veteran
Uz jsem si prosel cele to vlakno, je to zajimave. Skoda jen, ze ten test nebyl treba na matici 4x4 kytky po kazdym svetlem, aby se eliminovala chyba genetiky. Prekvapila me i ta rozdilnost v case sklizne ..