What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

Lethal

Active member
Škoda že jsem přišel s křížkem po funuse ale obecně se mi asi stejně nejvíc líbila tvoje fotka dej vědět co dostaneš ;)

Abych se držel topicu radost mi udělalo, že mi přišel vermiculit a nasralo mě že kýble na hempy ještě ne a vypadá to až na příští týden...:-/

pMiii

Active member
Dnes sem se prestehoval do nádherného bytu na krasnou vesnici, super pronajimatel top top clovek - kdo se má potkat se potká - vesmír vesmír !! vse co vysíláš - delas se neztratí nikdy top top zákon - karta se mne obrátila sem mooc spokoo my weed brothers :) posílám ---- > https://www.youtube.com/watch?v=B_QzZQCs7VE

Flores

Active member
Dnes sem se prestehoval do nádherného bytu na krasnou vesnici, super pronajimatel top top clovek - kdo se má potkat se potká - vesmír vesmír !! vse co vysíláš - delas se neztratí nikdy top top zákon - karta se mne obrátila sem mooc spokoo my weed brothers :) posílám ---- > https://www.youtube.com/watch?v=B_QzZQCs7VE

Kedysi dávno mi kámoš povedal - "dobrým ľuďom, dobré veci sa dejú". Či tam nebude pes zakopaný :)

pMiii

Active member
No určitě, ono i věci, které se zdají být na první, druhý, třetí, ..... pohled "špatné" jsou vždy svým zpusobem k něčemu, ale je třeba si to uvědomovat. Pokud se člověk nezabývá něčím, co je vyloženě bad, už od počátku.. ale jo jsme lidi, teda většina :D né vždy je potřeba všechno vědět ba naopak, vše má svůj čas, není kam chvátat :)

-GD-

Active member
+ rozšíření nabídky řezů u FF o 2 kmeny od humboldtu,
jedná se o odrůdy bubba kush a blue dream.
Takže další kolo zkusím blue dream, na leafly hodně diskutovaný a oblíbení i jako medical.

- o to zase posunu Dogon seeds, black gorilla a nějaký ten raskal seeds.

Last edited:

5U52K4

Member
Tak,stalo se to,ceho jsem se nejvic obaval. Dnes jsem se dozvedel,ze mi prijdou menit za 14dni okna a ja jsem v 39.dnu co ted? Prestehovat to nemam kam,takze to budu muset pokosit nezrale. Jsem nasrany jak nikdy. :cuss:

D

Dogon

tak to sekneš v 50 dnu pokud to pujde a měl bys dostat už celkem kvalitní květy glue je kuřitelná relativně brzo hold nedosáhneš na plný potenciál ale dávat to bude i takhle brzo.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
jojo 50. den je vpohodoě pokud je to glue dom. jen byhc snížil fotoperiodu na 11/13 abych to urychlil :D

K

Krutibrko

Čaute,zahlíd jsem Heriuanu IBL u sanieho,kdyby ji někdo chtěl jako já :D

Rakosnicek

Member
Veteran
já mam dokonce jeden balíček v lednici :D doufám v nějakýho pěknýho brzo dozrávajícího samce, už x let pěstuju outdoory ze semen kde byl právě samec týhle heri ibl, tak snad se poštěstí

jsem při tom vzal i dva balíčky jalisco ibl, mohlo by tam bejt něco pěknýho na takový to domácí šlechtění :D

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Jel sem před x lety heriuanu ibl od sanieho a do nasich podminek na out byla idealni,rychla,velkej vynos a sisky jako kámen, ale chuťově to bylo hrozný...oproti tomu co jsem mel letos klon heri x tas ten byl skvělej i v chuti, takže pro domácí šlechtění na out ideal :biggrin:

K

Krutibrko

Mám radost že se mi podařilo uzmout od archiváků Face off Og BX2,nasralo mě že poštovný stojí jako 1/4 páklu semen :(

Mightyka

Well-known member
Veteran
Face off Og BX2 nebyl špatnej, ale žádný z phen bych nedržel... Bral si z nějaký US banky? Já furt musim přemejšlet nad tim Designer OG.

Rakosnicek

Member
Veteran
já ten face off bx2 10 porád mam v matkárně, sice teda v 0,5l kelímku jen tak pro podržení, ale je tam :D někdy se mi povede uplně top a někdy je to koště s miniaturníma paličkama skoro bez výnosu, ale docela mě baví

Mightyka

Well-known member
Veteran
Mně příjde, že ta chut/vůně prostě neni plně ono. Ted když si nám dával vedle sebe ten Face off a Flare kush, tak se to prostě nedalo srovnat... Je dle mýho prostě málo nasranej :D

Rakosnicek

Member
Veteran
tak ten flare kush je ale uplně mimořádně nasranej :D :D nejvíc smrdí, nejvíc zhuluje, nejlíp vypadá.... a hermí :D

škoda, že tak strašně nestíhám, mam tu hromadu fajn fotek k pokoukání, poslední kolo s těma FK dopadlo docela dost pěkně

Last edited:

Latest posts

Latest posts