What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

herba

New member
Salut tuturor!
Citind randurile de mai sus ( tot thread-ul defapt si nu numai) evident ca m-a lovit paranoia! Istoria e simpla: cont cpc (fara activitate, doar citit/documentat), o singura comanda acum doi ani cu nume"mafiot", telefon "mafiot" si adresa de livrare "mafioata". Ma gandesc la un nou grow (maxim 2 fete) dar...ma tem sa nu bata cineva la usa la 6 dimineata...
Sa fac...sa nu fac?

Cruzito

Member
pfuu cati i-a saltat ba...nasoala treaba pisamasi pe cadavrele lor cu CPC-ul pulii. Stiam eu ca e mare nasoleala sa te incurci cu romanii

gganjaabwoy

Active member
clar iancule...am si io acolo intrun sertar o planta ce o cresc la lumanare...acuma si pe aia sa o tai si sa imi arunc hdd-ul de la pc in buda si sa il indes cu coada de la matura pe conducta?fi serios...acuma cu caderea cpc-ului ca mai prinde un dealer sau mai adauga probe la dosar altui dealer...ii cu totul altcv...da nu noi in plm...am dat o comanda pe cpc si gata vine si ne ridica...si daca ar veni...ii zici...pai ce domle'...vroiam si eu sa vad daca chiar creste din semintele astea cannabis sau mio dat cpc-u teapa si defapt is seminte de matraguna:))...vroiam si eu sa vad o ganja in realitate ca in rest numa pe youtube am vazut:))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La ce scuze propui, sper ca n-ai mai mult de 18 ani.
Cat despre dealari, sa-i salte pe toti. Cand toti cei care cumpara acum iarba de vor descoperi iarba buna de acsa si si-o vor creste singuri si o vor darui celor dragi lor, putem spera si noi ca suntem suficienti ca sa schimbam legea prin o revolutie "verde". Pana una alta, dealarii ne aduc doar o imagine proasta cand apar prin stiri. Si unora mai aduc pe langa asta multa iarba mediocra, sau pur si simplu execrabila la preturi umflate. Asa ca, ce-i cu dragostea asta asa mare fata de ei?

gganjaabwoy

Active member
glumeam ma cu "ce sa le slui celor de la diicot"...:))...defapt...nar fi o idee rea...ca daca ar auzi aia asa scuze...ar zice...clar fratilor...asta nici nu stie creste si noi neam alarmat ca ii dealer...=))

P

prelungitor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) - BT Vâlcea împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au reușit identificarea unor persoane implicate în comiterea unor infracțiuni de trafic de droguri de risc, fapte pe care le derulau pe teritoriul mun. Rm Vâlcea și a mun. București.

Investigațiile au relevat faptul că în mediul on line a fost creat site-ul www.c--pc.com, ce avea ca scop vânzarea de semințe de cannabis de diferite tipuri, în urma comenzilor efectuate cantitățile solicitate fiind livrate prin intermediul societăților de curierat.

Un astfel de destinatar a fost și inculpatul Preduna Florin, care a procedat la achiziționarea unor produse de natura celor menționate anterior în vederea înființării unei culturi indoor și implicit a obținerii de substanțe interzise. Supravegherea creșterii plantelor a fost realizată atât de către susnumit, cât și de inculpatul Anescu Florian Bogdan, comercializarea ulterioară a lor urmând să fie realizată de către inculpatul Năsui Adrian Florin.

Cum cel din urmă participa activ la vânzarea drogurilor de risc pe raza mun. Rm Vâlcea, până la creșterea culturii amintita anterior a apelat la o altă persoană deținătoare de droguri similare ce era dispusă să îi vândă, respectiv inculpatul Uscatu Alin Cristian.

În seara zilei de 15.10.2015 pe raza orașului Govora a fost organizată o acțiune de flagrant, ocazie cu care a fost depistat inculpatul Năsui Adrian Florin deținând în vederea vânzării cantitatea de 200 gr. cannabis.

Totodată, în dimineața zilei de 16.10.2015 au fost efectuate un număr de 7 percheziții domiciliare, context în care a fost identificată pe raza comunei Păușești Măglași, jud. Vâlcea cultura de cannabis formată de 34 de plante, în stare vegetativă avansată. De asemenea, în zona localității Pietrari, la locația utilizată de Uscatu Alin Cristian au fost identificate până în prezent circa 50 gr. de fragmente vegetale, relativ la care exista indicii că reprezintă cannabis.

În cauză s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților Năsui Adrian Florin, Uscatu Alin Cristian, Anescu Florian Bogdan și Preduna Florin, sub aspectul săvârșirii infr. de trafic de droguri de risc — prev. și ped de art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000, urmând a fi înaintată Tribunalului Vâlcea propunerea de arestare preventivă.

Menționăm că sprijinul logistic și informațional a fost asigurat în cauză de către Direcția de Operațiuni Speciale București și Compartimentul de Operațiuni Speciale Vâlcea.

Facem precizarea ca pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedura penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
http://www.agerpres.ro/comunicate/2015/10/16/comunicat-de-presa-diicot-15-33-45

Cruzito

Member
treaba e ca toti care am avut activitate si am comandat suntem in vizor ! eu asta inteleg. Ca ai vandut sau nu sau nu stie nimeni ce ai tu in box, poti sa te astepti la o vizita asta ma nelinisteste ! in plus ganja nu intereseaza pe nimeni ca ai tu 1g sau 1kg tot asa te salta !

p.s. nici nu-i intereseaza cred, ca e in vegetatie, mentionau si ei "stare vegetativa avansata"

gganjaabwoy

Active member
ba sa sti cruzito...pt pe ei ii intereseaza aia care vad...nu crescatorii individuali...si legea zice ca i mai blanda cu crescatorii individuali care de obicei scap cu amenzi penale.Acuma ca dupa aia te lasi de crescut definitiv sau cel putin pt o vreme ii altcv.Deci nu ajungi la bulau ca ai comandat 5 seminte si leai crescut.Importat i sa nu vinzi...sa nu faci prejudiciu tarii.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ca ai vandut sau nu sau nu stie nimeni ce ai tu in box, poti sa te astepti la o vizita asta ma nelinisteste !

Cand ai germinat seminta si ai bagat-o in pamant, atunci incepe grija, indifierent ca ai comandat din Romania sau cine stie de unde. Tot aia este. Un pic de paranoia nu strica niciodata si te face un pic mai precaut.

Acuma ca dupa aia te lasi de crescut definitiv sau cel putin pt o vreme ii altcv.

Daca intalnirea de gradul III cu organu' te face sa te lasi de crescut, poate ridica niste semne de intrebare fata de acest hobby. Dar nah, fiecare cu adictia lui ...

Cruzito

Member
Una peste alta, a facut cineva dabs ? imi place cum arata, pare delicios :D
Aseara visam capsuni, am pofta sa mananc o capsuna buna si gustoasa, am dat ceva cautari si ma bate gandul sa pun si eu indoor :p Ce nu am gasit despre ele, perioada de vegetatie si flower si ceva training. A crescut careva de p`acii ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ba sa sti cruzito...pt pe ei ii intereseaza aia care vad...nu crescatorii individuali...si legea zice ca i mai blanda cu crescatorii individuali care de obicei scap cu amenzi penale.Acuma ca dupa aia te lasi de crescut definitiv sau cel putin pt o vreme ii altcv.Deci nu ajungi la bulau ca ai comandat 5 seminte si leai crescut.Importat i sa nu vinzi...sa nu faci prejudiciu tarii.

Unde zice legea treaba asta? Stii ca o amenda penala aare in cazier si iti distruge viata? Nu-i chiar asa placut sa i cazierul patat, cel putin daca vrei sa te angajezi..
Si cine zice ca nu ajungi la parnaie daca cresti 5 plante? Am vazut la tv stire acum cativa ani cu un student care crestea 2-3 plante si a luat parnaie. Asta pentru ca un amic de-al lui cu care a fumat a fost prins de garda si ala a dat din gura. Asa ca ii usor sa ajungi la parnaie si fara sa vinzi.
Si stiu 2 persoane care nu vindeau si au stat luni de zile pe arest asteptand procesul, proces la care au luat cativa ani cu suspendare. Iar arestul preventiv nici macar nu se scade din pedeapsa daca cumva se intampla sa o iei cu executare. Legea nu zice nimic, dar nimic, in favoarea growerilor. Sau cel putin asa stiu eu.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu poti sa faci dabs. Poti face shatter, sau rosin pe care apoi sa le folosesti la dabbing. Eu am testat cu rosin, ii ok dar mult prea potent si creste repede toleranta. Prefer oricand un kief bun, care e putin mai domol si mult mai aromat. Am incercat si sa fac dabbing cu bubblehash, dar e mai messy, ramane ceara vegetala "arsa" pe elementul incalzit si trebuie curatat mereu.

Am crescut eu capsuni in growroom, dar am iesit mai scump decat le-as fi cumparat. Nush exact cat trebuie vegetate, eu le-am lasat 2-3 in vegroom si am mancat cateva capsune de pe fiecare stolon. Nu se compara cu recoltele de outdoor.

baranga

Member
cel mai bun este kieful la sixshooter :D , kief facut simplu , ciorap de dama , material de la congelator , un agitator ( moneda) o oglinda mare , si parkinson :)))))

baranga

Member

Si cum faci dovada ca nu cresti in vederea vanzarii ?
Ca macovei si cu predoiu asa au modificat codul penal ( nu mai vorbesc si de codul de procedura penala)
Tu trebuie sa demontezi acuzele procurorilor bazate pe " suspiciunea rezonabila" ( alta magarie marga predoiu+ macovei )

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Am crescut eu capsuni in growroom, dar am iesit mai scump decat le-as fi cumparat. Nush exact cat trebuie vegetate, eu le-am lasat 2-3 in vegroom si am mancat cateva capsune de pe fiecare stolon. Nu se compara cu recoltele de outdoor.

Da' omu, dar macar tu stii ce ai bagat in ele. As vrea sa vad de vanzare online capsuni bio de sera iarna, nici n-as sta pe ganduri, dar... :cry: nu vezi asa ceva.

@baranga: ce vor sa suna baietii este ca poate nu se strofoaca ei sa prinda neaparat pe astia micii, insa, in mod clar, daca ai iesit in calea lor, ghinion, nu te iarta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cel mai bun este kieful la sixshooter :D , kief facut simplu , ciorap de dama , material de la congelator , un agitator ( moneda) o oglinda mare , si parkinson :)))))

Mie imi place kieful facut "complicat", atunci. Poate pentrru ca nu am parkinson?
Nu.., dar sigur iese mai pur prin site serigrafice decat prin ciorapi de dama.

Sa pun si eu o poza mai veche din album, poate inspira pe cineva.. De fapt, sa fie 2, bonus.

A iesit vreodata ceva asa pur din ciorapii tai? :)