What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Galben ananas, galben scortisoara, sau rosu pepenele?

Asa, si aroma sunt sigur ca a fost fructata. Fructuoasa a fost recolta, desigur ;) Ar mai merge fructoasa...

P

prelungitor

Mersi,jtm.e dimineata.. :)) avea aroma de pepene galben,dar nu pot sa-ti spun exact care.nu stiu cum deosibiti voi asa bine aromele astea, eu nu prea pot sa-mi dau seama.de ex la white widow asta are o aroma foarte intensa de fructe,dar nu pot sa-mi dau seama de care fructe :)). asa si cu industrial plant outdoor de sapt trecuta, si ala avea un gust si o aroma dulce,de fructe, dar nu pot sa-mi dau seama exact de care.

Cruzito

Member
dupa ce va uitati cand alegeti un strain ?
- high sativa / indica
- continutul de THC
- mirost / gust

Eu unul am ceva cu sativele sunt destul de "molau" satul de rutina zilnica si lenea aia de dormi pe tine, am nevoie de ceva adrenalina, fun, pofta de viata :) dar probabil 2-3 puff-uri inainte de somn dintr-o indica sunt "de vis" :p

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mie imi place sa testez cat mai multe si sa pastrez ce-i bun in colectie. Dupa nivelul de thc dar de producator nu m-am luat niciodata si nici nu ma voi lua, n-are nici o relevanta. Clar ca o iarba buna trebuie sa aiba un parfum placut, si un high pe masura. Incerc sa am in orice moment la dispozitie iarba pentru orice situatie ce s-ar putea ivi:
o sativa 100% pentru morning smoke sau before sex show,
un hibrid majoritar sativa, pentru socializare,
un hibrid 50/50 sau putin spre indica pentru chill down,
si o indica aproape 100% pentru somn.
Acum se intampla sa nu le am pe ultimele doua, dar le inlocuiesc cu hash. :D

C

CannabaPitbull

Toata lumea are ceva cu sativele dar pana acum nu am vazut nici o sativa pe subforumul asta inafara de ale lui VanVulpen.Intoarcete si minuneaza-ne cu cu reginele si regii tai. A da hemp zicea ca o pune de un grow cu sative imediat ce termina cu bagseedurile.

Cruzito

Member
ca sofer daca fumezi si conduci ce parere aveti ? ma gandesc daca dau de un filaj ceva..pe moaca si vorba se vede cand esti high la oricine nu trebuie sa fii fumator

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu nu conduc cand sunt spart pentru ca nu ma simt in siguranta. daca stau cateva ore si ma simt ok, conduc fara probleme. dar.. am patit in trecut sa stau de vorba cu baietii de la circulatie spart.. si nu s-a intamplat nimic. nu ca as vrea sa repet experienta, mai ales acum cand li s-a facut training in aceasta privinta.
de altfel asta e unu din motivele pentru care ma duceam la munca fara masina cand voiam sa fumez linistit pe acolo. sau cand eram deja fumat si trebuia sa ajung la munca..

esti taximetrist?? :D

Cruzito

Member
mai bine pass :D
p.s. cum de nu-mi apare niciodata nimeni pe chat ? apar 9 si nu stiu cati si nimeni nu vad p`acolo vorbind decat eu :(

Cruzito

Member
imi face probleme, numai im iarata chat-ul am dat load script, pe RO mergea, am dat pe main dar nu-mi merge nu primest date, iar acum nici pe RO :)) fuck it..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
ca sofer daca fumezi si conduci ce parere aveti ? ma gandesc daca dau de un filaj ceva..pe moaca si vorba se vede cand esti high la oricine nu trebuie sa fii fumator

Am condus extrem de usor high, si doar o data spart de tot (eram pe zorele, e altfel decat canepa dar...). E o aventura, asa cum spunea si hempfield (bine, el a facut molotov la faza la care s-a referit). Nu as fi facut-o daca nu era strict necesar, si azi n-as mai face-o.

Nu recomand. Si nu din cauza politiei. Ajunge o foarte usoara alterare a reflexelor, cumulat cu o situatie limita, cum ar fi sa sara un nebun pe trecerea de pietoni, sau un copil, sau sa se sperie blonda din fata de o umbra, etc. Clar, cu drumul gol, daca nu esti la primul joint, nu ai probleme majore, insa daca vezi iepuras roz vorbind cu tine, oricat ar fi de funny in alte conditii, mai bine nu urci la volan...

S-au inventat taxiurile, exista tren, avion... Din experienta proprie, probabilitatea sa apara o asemenea situatie, independenta de tine, este cea mai ridicata tocmai in asemenea conditii. Nu intru in detalii cum, de ce dar, asa ca si chestie, am urmarit sa vad (dupa ce am sesizat uimit asta de cateva ori), mai bine zis sa iau seama, in cate situatii intr-un trafic aglomerat, in cazul in care mi-am luat ochii intamplator de la cel din fata, acela va frana fara motiv intemeiat.

N-aveti idee cat de des se petrece asta!!! Asa ca, nota bene, ulciorul nu merge de multe ori la apa...

Scuze pentru tonul de profesor.

P

prelungitor

Am si eu un tovaras care munceste ca sofer si e fumator,alearga zi de zi prin oras cu masina dar nu fumeaza la munca.In schimb,dupa munca sau in timpul liber fumeaza si conduce fara probleme.Dar nu fumeaza la volan, la o ora dupa ce se termina cuiu e apt 100% :))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
La o ora. Si as miza pe un 90%. De restul, nu zic ca nu esti apt. Ajunge insa doar o mica scapare, de exemplu te opresti si uiti sa te asiguri cand deschizi portiera sa cobori. Credeti-ma, am vazut din astea...

Si nu, nu sunt sperios.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
hahah, acum depinde si de iarba. am avut intamplari cand dupa un blunt si ceva ore trecute de la fumarea lui, cand era vorba de condus am inceput sa fac inventarul la pedale, manete si volan, prin masina, ca si cum era prima oara cand vedeam asa ceva. atunci am realizat ca trebuie sa mai stau..
pe ierburi mai slabute.. merge dupa o ora. dar eu prefer sa las minim 2, ca sa merg linistit.

Vasili

Member
sa imi bag piciorul azi s-au facut 6 saptamani de floare o mai las pana pe 6 cand se vor face 61 zile(2luni)...aprox 9 saptamani de ``florarit`` si sa bag microscopul pe ea...am depistat niste tricomi tulburei marea majoritate sunt transparenti :) mai au de asteptat inca 2 saptamani cel putin ... smokereala placuta

Vasili

Member
pe finalul vietii este normal sa se ingalbeneasca 2-3 frunze per planta? aproape de varf cam 2-3 frunze s-au ingalbenit ....incep petele sa apara pe frunze(nimic deosebit)...sa imi fac griji...vreau sa o mai ud odata cu nutrientul pentru floare (putin mai mult cam 1 ml/litru) si apoi sa fac pauza pana la recoltare.... pareri ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca mai ai mai mult de 3 saptamani atunci da, poti sa mai dai o udare cu nutrienti.