What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

gganjaabwoy

Active member
pe finalul vietii este normal sa se ingalbeneasca 2-3 frunze per planta? aproape de varf cam 2-3 frunze s-au ingalbenit ....incep petele sa apara pe frunze(nimic deosebit)...sa imi fac griji...vreau sa o mai ud odata cu nutrientul pentru floare (putin mai mult cam 1 ml/litru) si apoi sa fac pauza pana la recoltare.... pareri ?
baga poze vasili

Cruzito

Member
am condus si eu spart de cateva ori distante mici 2-3km dar pot sa spun ca aveam pierderi de memorie, mergeam si parca pluteam mergeam cu 30km mi se parea ca alerg prea tare si toate luminile imi sareau in ochi, unu si-a pus ochelarii de soare noaptea :)) credeam ca dupa ani de experienta le bagati ca pe tigari normale :D fara sa va faceti probleme la munca.

enricco

Member
Am condus extrem de usor high, si doar o data spart de tot (eram pe zorele, e altfel decat canepa dar...). E o aventura, asa cum spunea si hempfield (bine, el a facut molotov la faza la care s-a referit). Nu as fi facut-o daca nu era strict necesar, si azi n-as mai face-o.

Nu recomand. Si nu din cauza politiei. Ajunge o foarte usoara alterare a reflexelor, cumulat cu o situatie limita, cum ar fi sa sara un nebun pe trecerea de pietoni, sau un copil, sau sa se sperie blonda din fata de o umbra, etc. Clar, cu drumul gol, daca nu esti la primul joint, nu ai probleme majore, insa daca vezi iepuras roz vorbind cu tine, oricat ar fi de funny in alte conditii, mai bine nu urci la volan...

S-au inventat taxiurile, exista tren, avion... Din experienta proprie, probabilitatea sa apara o asemenea situatie, independenta de tine, este cea mai ridicata tocmai in asemenea conditii. Nu intru in detalii cum, de ce dar, asa ca si chestie, am urmarit sa vad (dupa ce am sesizat uimit asta de cateva ori), mai bine zis sa iau seama, in cate situatii intr-un trafic aglomerat, in cazul in care mi-am luat ochii intamplator de la cel din fata, acela va frana fara motiv intemeiat.

N-aveti idee cat de des se petrece asta!!! Asa ca, nota bene, ulciorul nu merge de multe ori la apa...

Scuze pentru tonul de profesor.

A fost un caz acum cativa ani pe la TV, unul din Timisoara , un nene la vreo 45 de ani, i-a sarit o fetita in fata la masina pe care a accidentat-o, la analizele de la sange, i-au gasit, insa nu din vina lui a lovit-o, cred ca la sange iti vede si ce ai fumat in ultimele 48 de ore, daca nu si cateva zile, stiu ca alea de saliva iti arata de acum 3 zile.
Personal, militia m-a oprit odata cand eram super spart, ideea e sa nu ii privesti in ochi, cred ca se uita la ochi, ei cauta alcoolisti in general, daca iti baga ala de saliva nu stiu cum e, cred ca mai bine imi iau dosar penal pentru refuzul de probe, decat sa ma duca la IML, cred ca e mai grav un dosar pentru condus sub influenta, decat unul pentru refuz de recolatare pe "motive religioase, sa nu cumva sa ma clonati "
Zi de zi conduc , chiar si prin oras, dar fara incidente, respect regulile in trafic si sunt super atent, nu vad de ce nu se poate conduce, atat sa nu fii mega super spart, zic ca la maxim 5 joint-uri si pauza vreo 1-2h si poti conduce relaxat, e si in functie de organism si de strain.
Aveti grija, nu faceti ca si mine, nu conduceti sub influenta, eu sunt fumator experimentat, la fel si sofer, nu am niciun incident din vina mea in peste 10 ani de soferie.

Cruzito

Member
deci clar esti taximetrist, daca condus = munca.. :D

nu sunt bro taximetrist :))sunt liber profesionist :dance013::woohoo:
eram curios de experientele fiecaruia din voi sunt fumator ocazional :p daca fumezi, iti iese in urina, in sange iti iese cred ca si dupa 1-2 saptamani.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ei au teste de saliva in dotare. si daca iti iese la saliva se merge la sange. sau daca te vad ca esti spart si nu iese alcolemie.. tot la sange ajungi.
apropo de ce zice enricco, daca nu ii privesti in ochi mai rau ridici suspicini. mai ales ca ei sunt invatati sa se uite la ochii persoanei pentru a depista daca este sub influenta. cel mai bine este sa fii increzator, sa te uiti in ochii lor, si sa nu atragi atentia.

enricco

Member
nu stiu repet cum ar fi mai bine, dosar penal pentru refuz, sau dosar penal pentru sub influenta, ca oricum iti iese, chiar daca ai fumat cu o seara inainte, si oricum iti ia si permisul, ca ei te considera sub influenta. acum ce sa facem? sa ne lasam de fumat? eu am zis ca nu ma uit in ochii lor, ca am strategia mea de a vorbi cu ei, conduc de mult timp fumat, asa ca sunt obisnuit, politia in schimb aproape deloc nu ma opreste, ca respect regulile de circulatie si va recomand sa faceti acelasi lucru chiar daca nu sunteti capsati. :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
la ambele ramai fara carnet pentru cativa ani.. asa ca nu prea conteaza. cel mai bine e sa dai spaga.. :)

enricco

Member
Aveti idee ce s-a intamplat cu seeds...?

si uite asa i-a speriat diicotul pe toti, iti dai seama ca cine era in business era la curent cu ce s-a intamplat la competitie, mai urmeaza si MAFIA si gata sunt toti, asta e, pana nu dispar si grow shop-urile, ca daca nu mai avem materiale, cam aia suntem, eu zic sa va faceti stoc de ce stiti ca nu gasiti in RO , ca din EU o sa comandam pe viitor, prin Cehia s-au dus dupa grow-shop-uri, desi nu aveau baza legala, cat crezi ca mai dureaza pana desfiinteaza si grow shop-urile, da zic ei ca dle ca oamenii cultiva rosii, dar gasesc ei de ce sa se lege, patriarhul Daniel e de vina pentru situatia din tara noastra si toti spiridusii lui Arsenie Boca care vad intr-o planta miraculoasa un drog.

Last edited by a moderator:

enricco

Member
primele victime ale forumului, defapt un dosar comun, ca trebuie sa ii acuze pe aia de la CPC ca au livrat la niste dealeri si nu la niste oameni bolnavi, ca sa zica cuvantul drog pe post ca da mai bine, ei i-au filat cam pe toti care au primit colete de la CPC, e clar, asa ca asteptati-va cei care va stiti la sparturi in usa

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) – BT Vâlcea împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti, au reușit identificarea unor persoane implicate în comiterea unor infracțiuni de trafic de droguri de risc, fapte pe care le derulau pe teritoriul mun. Rm Vâlcea și a mun. București.

Imagini - versiunea pentru download

Investigaţiile au relevat faptul că în mediul on line a fost creat site-ul www.c-p-c., ce avea ca scop vânzarea de seminţe de cannabis de diferite tipuri, în urma comenzilor efectuate cantităţile solicitate fiind livrate prin intermediul societăţilor de curierat. Un astfel de destinatar a fost și inculpatul Predună Florin, care a procedat la achiziționarea unor produse de natura celor menționate anterior în vederea înfiinţării unei culturi indoor și implicit a obținerii de substanţe interzise. Supravegherea creșterii plantelor a fost realizată atât de către susnumit, cât și de inculpatul Anescu Florian Bogdan, comercializarea ulterioară a lor urmând să fie realizată de către inculpatul Năsui Adrian Florin. Cum cel din urmă participa activ la vânzarea drogurilor de risc pe raza mun. Rm Vâlcea, până la creșterea culturii amintită anterior a apelat la o altă persoană deținătoare de droguri similare ce era dispusă să îi vândă, respectiv inculpatul Uscatu Alin Cristian.

În seara zilei de 15.10.2015 pe raza orașului Govora a fost organizată o acțiune de flagrant, ocazie cu care a fost depistat inculpatul Năsui Adrian Florin deținând în vederea vânzării cantitatea de 200 gr. cannabis.

Totodată, în dimineața zilei de 16.10.2015 au fost efectuate un număr de 7 percheziții domiciliare, context în care a fost identificată pe raza comunei Păușești Măglași, jud. Vâlcea cultura de cannabis formată de 34 de plante, în stare vegetativă avansată. De asemenea, în zona localității Pietrari, la locația utilizată de Uscatu Alin Cristian au fost identificate până în prezent circa 50 gr. de fragmente vegetale, relativ la care există indicii că reprezintă cannabis.

În cauză s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților Năsui Adrian Florin, Uscatu Alin Cristian, Anescu Florian Bogdan și Predună Florin, sub aspectul săvârșirii infr. de trafic de droguri de risc – prev. și ped de art. 2 al.1 din Legea nr. 143/2000, urmând a fi înaintată Tribunalului Vâlcea propunerea de arestare preventivă.

Menţionăm că sprijinul logistic şi informaţional a fost asigurat în cauză de către Direcţia de Operaţiuni Speciale Bucureşţti şi Compartimentul de Operaţiuni Speciale Vâlcea.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu de cand am citi despre implicarea celor de la operatiuni speciale am inteles ca-i probabil sa fie ceva de amploare. Astia se implica doar la retele mafiote de obicei.
Partea aceea cu faptul ca trebuia sa ii acuze ca au livrat unor dealari si nu unor oameni bolnavi e in plus. Semintele nu pot fi vandute sau cumparate fara o autorizatie de la ministerul sanatatii si familiei, deci chiar de ar fi vandut unei astfel de persoane asta nu i-ar fi ajutat la proces. Ce ii dezavantajeaza in schimb e daca cel putin unul dintre consumatori a germinat seminte de la ei, incalcand legea. Si cred ca aceste dovezi exista deja la dosar, asa ca nu ii vad bine pe baieti.
Ca aresteaza garda dealari nu-i nici o problema, sa speram totusi ca nu vor ajunge si consumatori casnici dupa bari din cauza inconstientilor astia.

Last edited:

eska

Member
sb pare a fi virusat cu cryptolocker

Your personal files are encrypted! Encryption was produced using a unique public key RSA-2048 generated for this computer.

To decrypt files you need to obtain the private key.

The single copy of the private key, which will allow to decrypt the files, located on a secret server on the Internet. After that, nobody and never will be able to restore files...

To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 1 bitcoins (~240 USD).
Without key, you will never be able to get your original files back.

cel mai naspa virus pe care l-am intalnit. toate fisierele sint criptate: adio poze, documente, baze de date, fisiere media.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ii teapa. nu ti-a encriptat nimic. sunt multi "virusi" de genul asta pe net. si nu cred ca ii de la sb.. poate aveai altceva deschis in momentul ala.

eska

Member
ii teapa. nu ti-a encriptat nimic. sunt multi "virusi" de genul asta pe net. si nu cred ca ii de la sb.. poate aveai altceva deschis in momentul ala.

alo!
https://en.wikipedia.org/wiki/CryptoLocker

ei sint virusati, nu eu.
eu stiu de virus

when activated, the malware encrypts certain types of files stored on local and mounted network drives using RSA public-key cryptography, with the private key stored only on the malware's control servers. The malware then displays a message which offers to decrypt the data if a payment (through either bitcoin or a pre-paid cash voucher) is made by a stated deadline, and threatened to delete the private key if the deadline passes. If the deadline is not met, the malware offered to decrypt data via an online service provided by the malware's operators, for a significantly higher price in bitcoin.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
bun, dfeocamdata am scapat si de virus, si de diicot, cel putin pana sparge diicotu baza de date de la icmag. lucru posibil in colaborare cu DEA si cu NSA, daca se cupleaza... sa le dam idei, sau au deja?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
poate nici nu le trebe nsaul, decat pentru cei cu vpn...

scuze, posturile duble is de la amanita

baieti, scuze, steagu CPC in berna, scuze, zi de doliu national, nasol cu baietii, oricine ar fi fost si orice ar fi facut, sa intre pentru iarba...

eu ma retrag sa ma rogp entru mine, sau pentru ei, nu stiu, ca is serios incapacitat motor :p

bai za uei, mi-a venit insipiratia. incerc sa scriu clar a e important. faceti si voi, excpcul ca la apolo 13. dupa ce aruncati iarba din case pentru o vreme (indelungata), va stabiliti o ora de rugaciune comuna la Cel de Sus, si-l rugati, de exemplu, sa nu mai avanseze ancheta DIICOTului mai departe, sau sa iasa toti bine, astia care nu au iesit inca, sau aia care au fist prinsi deja, etc, voi stiti. Acuma, eu stiu ca tipii cu iarba nu prea le au cu Cel de Sus, dar eu zic ca ar fi TIMPUL ;) Probabil ca o sa ii trebuiasca promis ceva, ca sa vada ca suntei baieti seriosi dar hey, life is life...

Last edited:

enricco

Member
Sa stiti ca nu ar trebuie sa se ingrijoreze foarte mult cei care au comandat cu "numar de telefon mafiot", pe "adresa mafioata". Directia Operatiuni Speciale din cate am citit la ei pe site nu e cine stie ce SRI, defapt nici macar nu are un site propriu, cred ca sunt maxim 10 oameni la BUC + prin provincie cate 2-3 oameni pe teritorial, majoritatea cu , cunostinte medii informatice, care probabil au si alte atributii decat supravegherea informatica, nu cred ca un IT-ist bun ar sta pentru 20-25 mil salariu.

"Direcţia Operaţiuni Speciale este o unitate de suport informativ, tactic-operational şi tehnico-operativ specializat ce deserveşte structurile din componenţa Ministerului Administraţiei şi Internelor - Inspectoratul General al Poliţiei Române şi a Ministerului Public care solicită sprijinul de specialitate în instrumentarea unor cauze complexe în situaţii operative care necesită o acţiune urgentă sau prezintă grad ridicat de risc.

La nivel teritorial, direcţia are în componenţă 14 servicii regionale, repartizate după principiul Curţilor de Apel şi 26 de compartimente teritoriale în restul judeţelor ţării."

Practic nu e vreun serviciu secret, sunt niste militieni avansati cu vreo 20-25 de mil salariu care nu cred ca se streseaza atat de mult la job, vedeti voi pana si un Garcea mai evoluat de la orice sectie putea sa ceara prin mandat de la Fan Curier baza de date si sa urmareasca pachetele.
34 de plante au gasit la oameni si 200g iarba, cred ca erau la al 2-lea sau al 3-lea grow maricel. Erau incepatori si daca din start si-au comandat la adresa lor pe numele lor, e clar ca i-au luat si "au facut ei legatura cu CPC" tipic militienesco romanesc, ei trebuie sa aibe o norma, asa ca si-au facut-o, au facut si rapoartele catre superiori si aia e, ca dle ca dealerii astia "sunt afiliati cu CPC, ne-am facut datoria, norma, dati-ne salaru' sa cumparam salam"
Nu va dati foc la plante decat cei care si-au comandat semintele la domiciliu, presupun ca sunt destui care au facut acest lucru, nefiind "mafioti".
Daca e vreunul aici pe forum de la Operatiuni Speciale, sa dezminta ce am spus; ca au salariu mic si cumpara mult salam lunar :p.

enricco

Member
ca tot vorbeam de operatiuni speciale, cine e directorul care are prieteni prin Valcea

Director Direcţia Operatiuni Speciale
Chestor de poliţie LIVIU VASILESCU

Data si locul naşterii: 18 mai 1967 , Rm. Valcea, jud. Valcea