What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

Cruzito

Member
lool zici ca e zahar sau sare :)))
p.s cu capsiunile ai fost sau nu multumit ? cantitate/calitate ? cat a durat asa toata periodata?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Din moment ce am bagat sute de lei in curent pentru nici 1kg de capsuni, nu prea am fost multumit. Nu mai stiu exact cat a durat, dar oricum, peste 6 luni. Calitatea da. Adica nu regret ca am incercat, dar nici nu secompara cu ce creste atins de soare. Au fost mai bune decat peste 90% dintre capsunile pe care le-am cumparat vreodata, totusi.

Si kieful ala e mai bun decat zaharul.. :)
Dupa standardele mele, l-as considera de calitatea faimosului "1%", desi e posibil sa aiba cateva procente de contaminanti (picioruse de tricomi) si nu sub 1%. Dar nu-s asa multe picioruse, te plictisesti cu microscopul pana gasesti cateva in o gramajoara. Pentru mine ii ok. Adica nu m-as apuca sa il curat suplimentar sub microscop, ca ar fi timp pierdut.

Last edited:

baranga

Member
nu asa pur niciodata doar cu sita serigrafica .... eu am spus metoda pentru cei ce doresc sa iuncerce putin kief fara sa plateasca un tescalau de bani pe sita

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Steel mesh 200+ mc
142 mc
110 mc
Collection plate

Carding pe steel mesh, apoi vibratii pentru curatarea lui prin site. Si nu m-au costat nimic. Le-am primit. In afara de aia de otel care am arestat-o de la un prieten.. Cred ca tot primit ii zice si la aia, nu? :muahaha:
Oricum, de banii care ii dai pe site nu iei nici un gr de kief in amsterdam.. Eu zic ca merita.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo: Ma mira ca nu i-am gasit pe astia cu capsunile... Mersi pentru pont. Acuma or sa supravegheze astia magazinu' ca sa ne gaseasca mai explo :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai sunt si altele. Si oricum eu unul cumpar destul de putine peste iarna, si magazinele astea au clienti multi.. Ii ok. O sa trimit pe altcineva la cumparaturi de capsuni, daca chiar zici ca e ca alergatul pe camp minat. Orice te face sa te simti mai safe. Muahaha.

Cruzito

Member
aveti idee cati microni are plasa de tantari ? ar fii ok sa faci kief ? sau de unde pot lua de pe la magazine fara sa dau multi bani pe ele cum sunt bubblebags-urile

Ca se ne intelegem . 1 metru= 1000000 microni. Plasa de tantari are gaurele de cativa milimetri. 1m = 1000mm. Mai bine folosesti un dres decat plasa de tantari:))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Materialul pentru sita serigrafica e sub 10 usd pe metru. Un dres poate fi mai scump de atat, sie e flexibil. Asa ca nu va iesi niciodata ce trebuie. Asa mai simplu iei un grinder cu sita pentru kief. Macar aia e de otel si nu i se maresc ochiurile. Iese ceva mai putin pur, dar eu zic ca-i mai bun decat la dres.

Asa iese:

enricco

Member
pe bune, ce s-a intamplat cu s..k, now is online, acum vreo 3-4 zile era offline si o explicatie cu google maps cu seminte de rosii de castraveti gene, etc, si-au schimbat hostul? O fi vreun honeypot ? WTF?

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Din eu nu stiu siteuri, in schimb sunt in ro, si chiar si magazine fizice. Dar din china sunt mult mai ieftine, cu transport inclus.

Latest posts

Latest posts