What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Baraca refugiatilor

Vasili

Member
Ultima udare cu apa chioara ! A venit si timpul meu ! Planta mare e gata....peste 5 zile dau topor....cam 10 zile cu tot cu uscat ! Planta mica mai are cu tot cu uscat 2 saptamani ! :) TIC TAC numaratoarea a inceput :)

enricco

Member
au mai ridicat un dilar, ceea ce e bine, e clar ca nu au treaba cu home growerii, dar sa ii fereasca Jah daca vin dupa noi, ca atat le trebuie, sa isi puna in cap o comunitate de anti Arsenie Boca.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Cum e mai treaba cu anti Arsenie Boca, ca nu ma prinsei?

A, si ce crezi ca nu au si aia de la DIICOT Jah-ul lor? :) Sa vezi razboi spiritual =))

Nu prea cred ca le pasa lor de faptul ca growerii domestici sunt multi, mascatii is mai multi decat growerii, dar mai stii...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nici nu stiam ca mai traiti ba baieti, am vrut sa trimit pe sandel sa darame tabara.

Cruzito

Member
Salut. Traim explo, inca nu s-a scufundat :)) da nu traim asa bine ca nu avem ce expira pe langa co2. Ce mai faceti fratilor ? pe unde va mai invartiti ?

C

CannabaPitbull

Ba dar prietenul vostru ganjaabwoy ce o fi patit ca-i mergea tastatura de numa' si nu mai zice nimic de cateva zile!