What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Bancuri!

Un sot si o sotie urcau scarile blocului, la care sotul ii spune sotiei:
-Vai, draga ai un fund mare cat o masina de spalat! Femeia nu spune nimic…Vine seara, barbatul are chef de sex, la care sotia ii spune:
-Eu nu dau drumul la masina de spalat pentru o carpa, mai bine spal-o de mana!

Kelevra_G

Member
Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat în patru labe si cu ceva în gura.
Psihiatrul:
- Vaaai! Cine a venit pe la noi? O pisicuta?
Barbatul se tîrîie pîna în coltul cabinetului.
Doctorul îl urmareste.
- Un catelus...?
Barbatul trece cu mîna pe lînga perete si se tîrîie în celalalt colt.
Doctorul nu renunta:
- Ah! Cred ca e un arici! Nu?... O broasca testoasa...?
Barbatul scoate un cablu din gura si zice:
- Auzi ma nene ma lasi sa-ti trag internetul sau nu?

La o masa intr-un bar, statea un nene care dadea pe gat pahar dupa pahar. De fiecare data cand termina un pahar, se uita in buzunarul camasii. Intrigat, barmanul l-a intrebat:
- De ce va tot uitati in buzunarul camasii dupa fiecare pahar?
- Am acolo o poza cu nevasta-mea. Cand mi se pare frumoasa, ma duc acasa!

Taranii dintr-un sat din Ardeal se plang primarului:
- Domnule primar, de cateva saptamani a aparut unu la noi in sat si toate femeile pe care le prinde le f**e.
- Si... nu ati luat masuri?
- Ba da, dar oricum am masura, tot a lui e mai mare!

Dictionar

Dictionar

PRUDENT = pastă de dinţi cu extras de prune

MONOLOG = olog de un picior

BIOLOG = olog de ambele picioare

SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog)

MANIPULARE = manevrarea penisului cu ajutorul mâinilor

AŢÂŢAT = fără sâni

AMÂNAT = fără mâini

ÎNCHINARE = transport către China

ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului

ÎNFOCARE = transformare în focă

GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul “Bine, Ioane”

ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care un om bea până face praştie

BIZAR = zar dublu

MĂCEL = mac mic

MICROSCOP = scop mărunt

ÎNVIORAT = prevăzut cu vioară

LEŞINĂ = pe unde merge “le tren”

MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri

CIMBRU = marcă poştală din Banat

BASCĂ = femeie din Pirinei, cu marginile îndoite înăuntru.

Badea Gheorghe o viola pe Maria.
Maria: Ajutoooor!!!
Gheorghe: Taci fa, ca pot si singur.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __
Dimineata, in drum spre serviciu, un evreu vede in statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga. Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora a diminetii. Daca nu se duce, inseamna ca vine. De unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat decât de la o dama. Un domn bine vine de la o dama bine.
La noi in cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i insa plecata la Leningrad, Rashela, dar de la ea vin chiar eu, si sotia mea.
Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal), si pe un oarecare domn Abramovici.
- Buna dimineata, domnule Abramovici!
- Buna dimineata.
- Dar de unde ma cunoasteti?
- Simpla deductie.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __
La tribunal un el si o ea se cearta pentru custodia fiicei lor.
-Eu am adus-o pe lume cu durere, mie mi se cuvine custodia.
Judecatorul catre sot:
-Argumentul dumneavoastra care este?
Omul reflecteaza un moment, apoi zice calm:
-Domnule judecator, daca dumneavoastra bagati o moneda intr-un automat de racoritoare si iese o sticla de Pepsi, a cui e sticla, a masinii sau a dumneavoastra?

Un student intră într-un cămin de fete.
- La cine mergeţi?, întreabă portarul
- Păi... nu ştiu, la cine îmi recomandaţi?

Un ardelean si un oltean în tren. La un moment dat li se face foame, ardeleanul scoate slana si chita, brisca si începe sa manânce. Olteanul scoate niste fâte de peste, manânca putin peste si pune grijuliu oasele pe un ziar... Ardeleanul îl vede si-l întreaba:
- Ma oltene da ce faci cu oasele cele?
- Oohoo!.. oasele astea sunt foarte bune, deosebit de sanatoase, contin fosfor si asta ne face pe noi oltenii asa destepti!
Sta ardeleanul, se gândeste, si în final îi propune olteanului sa faca schimb de mâncare. Acum olteanul se înfrupta din chita si slana, iar ardeleanul cu o figura scârbita încearca sa rontaie oasele de peste...
- Ma oltene, bag sama ca m-ai pacalit cu oasele astea de peste...
- Pai vezi, nici n-ai gustat bine si te-ai desteptat!

Patru unguri si 4 romani pleaca cu trenul de la Cluj la Bucuresti. In gara, ungurii isi isu fiecare bilet, romanii isi iau toti un singur bilet. In tren, cand vine nasu' ungurii dau biletele, iar romanii se ascund in WC. Bate nasu in usa WC-ului, iese o mana cu biletul, il composteaza nasu' , si pleaca.
La intoarcere, ungurii iau in singur bilet, romanii nici unul. In tren vine nasu', ungurii se ascund in WC; se aude un ciocanit in usa iese o mana cu biletul , "nasu'" ia biletul dupa care se aude o voce :
- Hai baieti, c-am facut rost de bilet...

Un manelar la magazin:
-Biscuiti este?
-Nu ,,este'', ,,sunt''.
-Da' rahat sunt?
-Da, esti !

Micuta Ancuta (8 ani) ii povesteste mamei:
- Mama, astazi Gigel mi-a aratat cocoselul.
Mama o intreaba:
-Si cum era?
Ca o aluna, raspunde fetita.
Mama (razand): Asa mica?
Fetita: Nu, asa de sarata.
__ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Stewardesa către un călător:
- Doriţi cina?
- Ce pot să aleg?
- Da sau nu.
__ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
O fetita o intreaba pe mama sa:
- Mama, mama, de ce tata e asa de chel?
- Deoarece are multa minte.
- Dar tu de ce ai asa mult par pe cap?
- Mananca si taci!

George Bush il suna pe Basescu:
-My Base uite la noi a avut loc un atentat care a distrus toate fabricile de preservative din SUA. Avem nevoie de ajutorul vostru. Puteti sa ne livrati 1 milion de pezervative?
Base: -Da, bineninteles!
-Dar sa aiba dunga albastra pe ele!
-Nicio problema!
-Si sa fie de 25 de cm!
-Da ... se rezolva!

Base inchide telefonul si ramane pe ganduri …"Ai dreacu' dom'le americanii astia... auzi la ei, 25 de cm" Il suna pe directorul de la fabrica de prezervative si ii explica problema:
-Avem nevoie de 1 milion de prezervative pentru fratii nostri americani!
Directorul: -Considerati comanda ca si livrata!
-Dar trebuie sa aiba si o dunga albastra pe ele!
-Nicio problema!
-Si sa fie de 25 de cm!
-Sigur, se rezolva!
-Si sa scrie pe ele: MADE IN ROMANIA - MEDIUM SIZE!!!
__ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _
Un betiv vine acasa manjit cu ruj de buze peste tot si aratand in ultimul hal si sotia sa il intreaba:
- Da' ce-ai patit? Betivul raspunde:
- N-o sa-ti vina sa crezi: m-am batut cu un clown!

__ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ __ _ _ __ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _
Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina treaba, pleaca si, din usa, ii spune tipei:
- Ti-am dat bani falsi!
La care tipa raspunde:
- Tu sa fii sanatos...
_ _ _ _ _ _ __ __ __ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Un barbat e prins de nevasta-sa in timp ce se masturba sub dus si i se cer explicatii.
Raspunde calm :cred ca sunt liber sa-mi spal penisul la ce viteza vreau.

O bunicuta il tot striga pe nepot:
-Diploma, adu-mi un pahar cu apa. Diploma ia si mananca, Diploma treci si invata, si tot asa!
Intr-una din zile, o vecina o intreaba pe bunicuta:
-De ce-l chemi dumneata pe nepotel Diploma?
-Pai uite ca am trimis-o pe fiica-mea la oras sa studieze si asta-i diploma pe care mi-a adus-o.__ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ ____ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Un om inarmat sparge o banca si ia cativa ostatici. Il intreaba agresiv pe primul retinut:
- Spune-mi, m-ai vazut jefuind banca?
Ostaticul raspunde:
- Da!
Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatic. Al doilea ostatic raspunde:
- Eu nu te-am vazut, dar te-a vazut nevasta-mea…
_ __ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _ _____ _ _ _ __ ___ _ _ _ _ __ _ _ _

Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani.
Un tip era foarte suparat deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu:
"Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara surub. De ce trebuie sa platesc tribut daca eu nu pot sa fac sex??"
Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare:
"Domnule Ion Caciula, om al muncii fara surub, cat ai degete si limba legea tarii nu se schimba!!!"
_ _ _ _ _ _ ___ _ __ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ __ _ __ _ _ _ _

Un cavaler decide sa plece in Cruciada.
Hotarand ca in aceasta perioada sotia lui trebuie sa fie ferita de tentatii, ii pune centura de castitate, dupa care inmaneaza cheia celui mai bun prieten al sau:
- Daca nu ma intorc in patru ani, dezleaga centura si da-i dreptul sotiei mele la o viata libera si normala!
Dupa care, incalecand, se pierde in departare...
Dupa doar jumatate de ora, zareste in urma lui un nor de praf care se apropie vertiginos.
La un moment dat, este ajuns din urma de cel mai bun prieten al sau:
- Ce s-a intamplat?
- Ba, vezi ca mi-ai dat alta cheie!
__ _ _ _ _ _ ___ _ _ __ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ __ _ __ _ _ __ _ _

In anul 1800 dracula manca fete virgine. In anul 2010 dracula a murit de foame.
_ _ __ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _

Seful de sectie ii strange pe subordonati la un loc si le spune:
-Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro".
A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice:
- Ma, idiotilor!!!! nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti??!!!
La care ei:
-Si ce te superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi am zis ceva?

G

guestaweed

Un bărbat sună la emisiunea de muzică a unui post de radio şi spune:
- Tocmai am găsit un portofel cu o sută de mii de coroane în el. Mai erau şi numele şi adresa numitului Jan Ziegler, de pe Strada Seifert numărul 3, din Praga.
- Bine. Şi cum te putem ajuta noi?, intreabă gazda emisiunii.
- Mă gândeam să-i dedicaţi o melodie...

call me an idiot but i didn t get it :)
bancuri super tari pe aici dar pe asta nu s s igur ca lam prins

O

ovexs

Femeia merge în piaţa de animale. Vrea să facă o suprinză soţului.
− Bună ziua, doamnă!
− Bună ziua, aş dori un papagal.
− Din păcate, doar un singur papagal avem. Adevărat că pînă acum a trăit la un bordel, dar este foarte drăguţ.
Femeia îl cumpără. Acasă îl acoperă şi îşi aşteaptă soţul iubit. Soţul ajunge acasă, intră în cameră, soţia ia bucata de cîrpă de pe colivie. Papagalul se uită jur împrejur şi spune:
− Hm... cameră nouă, hm... pat nou, hm... curvă nouă. Salut, Gheorghe!

Homosexualul si sadicul erau prieteni foarte buni. Intr-o zi isi cumpara homosexualul o casa. Il cheama pe sadic pe la el, sa ii arate casa:
-Uite, zice homosexualul, aici este bucataria, aici este baia, aici este sufrageria, aici este dormitorul. Si incep sa si-o traga ei in diferite pozitii, in dormitor.
Dupa un timp isi cumpara si sadicul o casa. Il cheama pe homosexual sa ii arate casa:
-Uite, aici am eu baia, aici am eu bucataria, aici am eu magazia. Si ia p@#a homosexualului si o prinde intr-o menghina, apoi strica menghina sa nu mai poata scapa homosexualul din ea, si incepe sa caute prin magazie. Si pune in fata homosexualului un cutit, un fierastrau, un cleste, o foarfeca...Homosexualul, speriat, intreaba:
-Si acum ce faci, imi tai p@#a?
La care sadicul:
-Aaa, nuuu, p@#a ai sa ti-o tai singur, eu dau foc la magazie!!!

Unu` ishi face shi iel o prietena shi se hotarashte sa o ia de sotzie. Tipa accept shi iel o duce acasa la iel sa`i cunoasca parintzii. Fac cunoshtintza, se ashaza la masa la care tipa nu s`a mai putut abtzine shi...trage o bashina. Tata socru se ridica shi zice hotarat: "Labush!". Tipa ushurata ca a picat vina pe caine mai da una. Iar tata socru: "Labush". Pe`a treia o da fara nici un fel de jena. La care tata socru: "Labush pleaca ba de-acolo ca sa caca asta pa tine".

SirSmoke

New member
Este ora de fizică. Profesoara şi-a propus să-l asculte pe Bulă.

- Bulă, ieşi te rog la tablă şi prezintă-mi ampermetrul!

Bulă iese la tablă şi zice:

- Doamna profesoară: ampermetrul…

Îşi îndreaptă privirea spre ampermetru şi spune:

- Ampermetrule: doamna profesoară.!!!

akal

New member
doi soareci in sala de cinema rontaiau la o banda de film:
-ce zici,ti-a placut filmul?
-nu prea,mai buna a fost cartea.

Kelevra_G

Member
Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu.
- Domnule, io pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute.
Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barman-ul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat.
- Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti instare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul:
- Nici io n-am crezut, da m-am dus la baru de vis-a-vis sa verific!"

-------------------------------------------------------------------

Berbec:O domnisoara berbec ii spune prietenei:
- Draga, mi se pare foarte ciudat ce se intampla: de fiecare data cand cunosc un barbat mai ca lumea, aflu fie ca e el insurat, fie ca sunt eu maritata.

Taur:La un an dupa ce s-a casatorit cu o taurita, el intra in dormitor tinand in mana doua pastile de nurofen si un pahar de apa.
- Ce faci cu pastilele alea, intreaba sotia.
- Sunt pentru durerea ta de cap.
- Dar nu ma doare capul!
- Ha-ha, te-am prins...

Gemeni:O domnisoara din zodia gemenilor este invitata la dans:
- Domnisoara, se poate?...
- Da, dar hai mai intai sa dansam.

Rac:O tanara rac este abordata la o petrecere:
- Domnisoara, dansezi?
- Stai numai putin, s-o intreb pe mama.
- Intreab-o, te rog, si daca putem sa facem sex, ca sa nu faci doua drumuri.

Leu:O leoaica ii spune prietenului ei din copilarie:
- Cand ma voi marita eu, sa stii, multi barbati vor suferi.
- Pai cu cati vrei sa te mariti?

Fecioara:O bebelusa nascuta in zodia fecioarei este inca la maternitate.
- Tu esti fetita?, o intreaba baietelul de langa.
- Da, raspunde ea.
- Si care e diferenta intre noi, baieteii, si voi, fetitele?
- Stai sa plece asistenta de aici si iti arat.
Dupa ce pleaca asistenta, bebelusa ridica paturica si ii arata:
- Vezi acum? Noi, fetitele, avem sosetutele roz!

Balanta:Dupa o cearta, iubitul tinerei balante pleaca suparat si, trantind usa , ii spune prietenei sale:
- Si, daca te intereseaza, nici macar nu esti buna la pat!
Mustrat de constiinta, ceva mai tarziu, el isi da seama ca a exagerat si o suna. Degeaba, ea nu raspunde. El inisista si, dupa vreo trei ceasuri
, are noroc:
- Ce faci, draga, de ce nu raspunzi?
- Scuza-ma, iubitule, eram in pat.
- Pai ce faceai in pat la ora asta?
- Ceream o a doua opinie.

Scorpion:O tanara nevasta scorpion ii marturiseste prietenei ei:
- Cred ca vreau sa-mi omor barbatul, dar nu stiu cum.
- Stii cum? Am citit eu intr-o carte: fa mult sex cu el. Epuizeaza-l. O sa il slabesti si pana la urma o sa-si dea duhul.
Dupa cateva luni, prietenele se intalnesc din nou. Sotia arata jalnic, in schimb sotul parea destul de fericit.
- Ce mai faci?, o intreaba prietena.
- Eu ca eu, ii zice ea la ureche, dar uita-te la prostul asta, habar n-are ca e pe moarte!

Sagetator:O sagetatoare este intrebata de sotul ei:
- Mi-ai simtit lipsa ieri, iubito?
- Cum, draga, n-ai dormit acasa?

Capricorn:O tanara doamna capricorn urmeaza sa primeasca o mostenire si vorbeste cu prietena ei despre acest subiect:
- Ah, cand vei avea toti acei bani, n-ar mai trebui sa faci sex cu sotul tau ca sa iti cumpere rochii, ii spune, cu invidie, prietena.
- Da, draga, in sfarsit voi putea sa platesc pe cineva sa faca asta!

Varsator:prietena unei varsatoare isi face curaj si ii spune:
- Iubitul tau te insala.
- Ah, draga, dar stiu de mult.
- Stii si cu cine?
- Da, stiu si cu cine, stiu si de ce, dar nu prea stiu cu ce.

Pesti:In timp ce barbatul ei era plecat in delegatie, o pestoaica isi cheama cativa prieteni pe-acasa. Sticlele se golesc una cate una, hainele dispar, muzica e data la maxim, cand usa se deschide si in camera intra sotul.
Ea isi aduna puterile, isi trage o camasa pe ea, da peste cap un pahar si spune: - Si-acum iar incepem: gelozii, suspiciuni...

------------------------------------------------------------------

Logodnicul lui Lili este mai tandru ca tine, ii spune mereu "perla mea"!
- El este bijutier. Eu sunt ginecolog. Cum ai vrea sa-ti spun?

------------------------------------------------------------------

In restaurant:
- Chelner, de ce cafeaua mea miroase a penis nespalat?
Chelnerul mirosind cafeaua:
- Doamnă, încercaţi să luati cafeaua cu cealalta mână...

-----------------------------------------------------------

O tipa frumoasa, blonda si extrem de apetisanta avea o papagalita, care o imita mereu… Cand ajunge acasa ea obisnuia sa se aseze in fata oglinzii si zicea “sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma fut“… Papagalita la fel repeta dupa ea…
Toate bune…intr-o zi vine un preot in vizita:
- Vai ce papagal frumos aveti…
Dupa care papagalita incepe:
- “sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma fut“.
Preotul oripilat spune:
- Vai cum se poate una ca asta, eu am 2 papagali care citesc din biblie si se roaga toata ziua…da-mi papagalita mie 2-3 zile…sa o reeduc…
Zis si facut….ajunge papagalita in mijlocul papagalilor preotului si incepe cum era invatata:
- “sunt frumoasa , sexi si imi place sa ma fut“,
la care unul din papagali zice:
- “vezi ba ca nu ne-am rugat degeaba!!!”

-----------------------------------------------------------------

Intr-un tarc se aflau 100 de pinguini. Numai unul era mascul, si nimeni nu stia care.Sunt chemati desteptii planetei: Obama, Sarkozy si Basescu.
Intra Obama in tarc, sta trei zile, dar nu descopera masculul.
Vine frantuzul, sta o saptamana, degeaba.
Basescu intra, sta zece secunde si apare cu un pinguin in brate: Asta e!
Lumea intreaba: De unde stii?
Basescu: Pai le-am spus “sa traiti bine”, si asta mi-a raspuns: sa-mi sugi pula!

--------------------------------------------------------------------

Americanii, japonezii şi românii îşi dotează fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc.
America. Ora 8: Cucu-cucu, bine-aţi venit la lucru. Ora 12: Cucu-cucu, pauză de lucru. Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucrul.
Japonia. Ora 8: Cucu-cucu, de…ja sunteţi la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, continuaţi lucrul? Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucrul. Ora 20: Cucu-cucu, plecaţi va rog de la lucru.
România. Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, a început cineva lucrul? Ora 16: Cucu-cucu, mai e cineva la lucru?

-------------------------------------------------------------------

Base in masina cu SPP-istul.
Intr-un sat calca o gaina. Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe.
In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza.
Base. -Ce i-ai spus, ma?
SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea.

----------------------------------------------------------------

Spor!

coolbud

puffin' the herb
Merge bula cu taicas-o pe drum si vede bula un cal si zice bula:
-Uite o vaca!
-Ala ii cal!
Merge mai departe vede bula o vaca:
-Uite un cal!
-Aia ii o vaca!
Vede un bou bula:
-Uite tata un taur!
-Bula,ala ii un bou!
Merg mai departe si vede un taur:
-Uite,un bou!
-Ala ii taur.Stai sa-ti explic,bou nu simte nimic cand trece pe langa vaca,dar tauru simte ceva.
Merg mai departe trec doua fete in fusta mini.Bula:
-Tata ai simtit ceva?
-Nu!
-Esti un bou!

----------------------------------------------------

Bula merge la scoala acolo doamna invatatoare il intreaba:
-Bula cu ce vii la scoala?
-Cu bicicleta.
-Tom tu cu ce vii la scoala?
-Cu gipu doamna.
A doua zi profesoara il intreaba pe Bula:
-Bula u cu ce vii la scoala?
-Cu un Audi.
-Atunci de ce ai intarziat?
-Mi-o cazut lantul.

--------------------------------------------

de ce poarta popa rasa asa de mare?
ca sa nu vada lumea ce se intampla dedesupt!

---------------------------------------------

Vine un tip la un popa si zice: -Parinte , am pacatuit! -Spune fiule,Dumnezeu e mare si iarta. -Pai, in timpul razboiului mondial am tinut un evreu in dulap si i-am oferit ingrijire. -Dar asta nu-i un pacat.I-ai salvat viata. -Da , dar i-am cerut 200$ pe zi. -Atunci ,roaga-te in continuu si tine post doua saptamani. Mai nemultumit,omul pleaca acasa.Dupa 5 minute se intoarce si il intreaba: -Auzi,crezi ca ar fi bine sa-i spun ca s-a terminat razboiul?

Sper ca v-am distrat! :)

G

greenstep

banc despre cernobal,dupa explozie:

fica catre mama: maaaamaaa maaaamaaaaaaa mi-a crescut inca o tzatza!!!!!!!!!

mama catre fica: CUM PLM ?!!!!!!!?!!!!!

G

greenstep

Iisus, foarte ingrijorat din cauza consumului de droguri, trimite apostolii dupa diferite droguri, sa le aduca pentru a le analiza. Dupa doua zile:
-Cine e?
-Sunt Pavel!
Iisus deschide usa.
- Ce ai adus Pavele?
- Hasis din Maroc!
- Foarte bine! Intra.
- Cine e?
- Sunt Luca!
Deschide usa Iisus.
- Ce-ai adus Luca?
- Marijuana din Columbia!
- Foarte bine!
- Cine e?
- Matei sunt!
- Ce-ai adus Matei?
- Cocaina din Bolivia!
- Excelent fiule…!
- Cine e? – Ioan!
- Ce-ai adus Ioane?
- Heroina din New York!
- Bravo!!!
- Cine e?
- Andrei!
- Ce-ai adus Andrei?
- LSD din Amsterdam!
- Excelent! Haide intra.
- Cine e?
- Iuda sunt! Iisus deschide usa.
- Si tu… te-ai pocait? Ce-ai adus Iudo?
- FBI!!! TOATA LUMEA CU FATA LA PERETE!

biggie

Member
cica unu se duce la una sa se bage in seama si alde alea:
-ia zi cum te cheama
la care aia raspunde:
-carmen,stii mie imi plac masinile si barbatii(car-men)
-pe tine?
-bere pizda

Latest posts

Latest posts