What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Auto Bubblegum @ MarsHydro 300w

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ar fi o idee buna sa testezi si daca nu cumva ai un aparat care indica numai 6.5 .

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@explo: cea mai buna poanta a zilei. Dar da, mi se pare o idee buna. Mai stii insa, o avea pamantul taman 6,5. Eu as face urmatoarea udare cu pH 7.

@Urban Pai daca ai udato are pH bun. pHul bun ai doar cand ai udat-o. Just kidding...

Am doua ghivece, acelasi tip de pamant. Runoff-ul la celalalt pamant avea 6.7ph. Pana la viitoarea udare voi incerca sa-l calibrez dinou.
Ce ph ar trebuii sa aibe runoff-ul?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai depinde cu ce ph uzi. ar trebui sa indice o diferenta de valoare peste ph-ul solului, in directia in care tinde ph-ul in raport cu ph-ul apei cu care ai udat. pentru o guesstimare poti folosi media aritmetica intre ph-ul udat si cel al run-offului, in realitate calculele sunt mai complexe, pentru ca ph-ul este o scara logaritmica. dar nu cred ca ai ajuns la nivel de laborator inca, asa ca n-are rost sa iti faci mai mult decat o idee asupra ph-ului de il ai in sol. foarte important e insa sa te poti baza pe aparatul de masura, pentru ca reglarea ph-ului dupa un aparat prost are rezultate mai proaste decat lasarea lui asa cum e.

Am reusit sa prind cateva poze cu mugurii. Dupa cum vedeti varful unor firicele a inceput sa-si schimbe culoarea. O fii normal sau din cauza fluctuatilor de ph?

Attachments

• IMG_20160104_172851.jpg
    IMG_20160104_172851.jpg
    54.6 KB · Views: 29
  • IMG_20160104_172928.jpg
    IMG_20160104_172928.jpg
    55.4 KB · Views: 28
  • IMG_20160104_173012.jpg
    IMG_20160104_173012.jpg
    57.4 KB · Views: 27
Saptamana 5 de flower

Attachments

• IMG_20160118_181136.jpg
    IMG_20160118_181136.jpg
    150.7 KB · Views: 28
  • IMG_20160118_181112.jpg
    IMG_20160118_181112.jpg
    92.6 KB · Views: 27
  • IMG_20160118_181126.jpg
    IMG_20160118_181126.jpg
    65.4 KB · Views: 28
Prima zii din saptamana 6

Prima zii din saptamana 6

Oare ii gata?:D

Attachments

• IMG_20160120_145546.jpg
    IMG_20160120_145546.jpg
    74 KB · Views: 33
  • IMG_20160120_145435.jpg
    IMG_20160120_145435.jpg
    74.6 KB · Views: 30
Salivez demult la ea, mai ales acum cand pute in ultimul hal. O sa cumpar maine filtre de hota si sa incerc sa improvizez ceva. Am facut un test de calitate din ea. E ok in primele 20 de minute, apoi incepe sa ma lase. Sper sa se schimbe. Ma gandeam ca sa ii dau topor cam pe 2 sau 3 februarie

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce imi plac mie baietii astia care fixeaza data de recoltare in prealabil.. :)
ai rabdare man, ca merita..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
zici de parca 2 luni de flower ar fi ceva nemaintalnit. are toate sansele sa treaca de 2 luni de flower. buzii nu sunt crescuti deloc. si chiar si cele mai early ierburi tot stau 8-9 saptamani in flower daca vrei sa fie cum trebuie. daca te grabesti.. o poti culege si acum. dar pierzi si la calitate si la cantitate.

Mersi man pt raspunsul rapid. Mai am cateva nelamuriri. Nu prea am inteles din cautari, dar aproape de final cand trebuie sa ii faci flush si de ce? Apoi la auto-uri, ma ajuta cu ceva defolierea sau mai rau dauneaza? Si inca ceva. Avand in vedere ca folosesc Biobizz, cam ce concentratie de Bloom ai recomanda? I-am dat la 2,5ml/L si vad ca nu a raspuns prea ok* varfurile arse la unele frunze ). Alga-Mig ajuta sau dauneaza in perioada asta? :D Si ultima intrebare, ar trebuii sa ii mai dau si grow? Eu o ud odata cu apa odata cu nutrienti.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
flush se face ultimele 2-3 saptamani, pentru a nu fi o mare concentratie de minerale in planta la final. dar atentie, flush de final de flower nu e flush-ul pentru overfert. se uda cu cantitatea normala de apa.
nu am folosit biobizz suficient timp ca sa fiu macar aproape de a fi un expert in folosirea lui. eu iti recomand sa mergi pe concentratia minima din tabelul lor. si da, dupa cum o sa vezi in tabel trebuie sa dai si grow. alga n-am folosit deloc deci nu stiu.
defolierea nu o sa te ajute, cel putin nu la modul sa o faci mai mult decat e nevoie ca sa aiba toate topuri lumina.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mersi man pt raspunsul rapid. Mai am cateva nelamuriri. Nu prea am inteles din cautari, dar aproape de final cand trebuie sa ii faci flush si de ce? Apoi la auto-uri, ma ajuta cu ceva defolierea sau mai rau dauneaza? Si inca ceva. Avand in vedere ca folosesc Biobizz, cam ce concentratie de Bloom ai recomanda? I-am dat la 2,5ml/L si vad ca nu a raspuns prea ok* varfurile arse la unele frunze ). Alga-Mig ajuta sau dauneaza in perioada asta? :D Si ultima intrebare, ar trebuii sa ii mai dau si grow? Eu o ud odata cu apa odata cu nutrienti.

Se pare ca nu ai citit cu atentie postul asta : https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=7273240&postcount=67

attachment.php

Cum te astepti tu sa raspunda planta cand ii dai sa manance ? Sa faca minuni sau doar sa fie sanatoasa si sa se dezvolte normal ?

E cat se poate de normal ca varfurile frunzelor sa se usuce pe o lungime de 3-10mm pe masura ce planta se maturizeaza.

E cat se poate de normal ca varfurile frunzelor sa se usuce pe o lungime de 3-10mm pe masura ce planta se maturizeaza.

Man, n-am de unde sa stiu cum sa interpretez majoritatea semnelor. Sunt la inceput, imi cer scuze pentru intrebarile stresante dar prefer sa ma asigur ca fac totul bine si cu ocazia asta tin sa va multumesc tuturor care m-ati ajutat.
Cat despre tabel, acela este tabelul pt photo's. Am invatat ca autoflowers sunt mai sensibile.

Latest posts

Latest posts