What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Auto Bubblegum @ MarsHydro 300w

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
E auto, cum ai vrea sa arate bine ? :D

Auto Ak, fara lst, doar apa si un mix de pamant bun. Puteai s-omori pe cineva cu bata asta

Eu recomand sa NU se faca nici macar LST pe auto-uri. Imi impart experienta aici, nimic altceva :)

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Auto Bluberry. Tot arata rau. Am pus cam 6,7 linguri de dolomita deasupra solului si am adaugat la mix-ul de nutrienti si putina sare epson. Frunzele noi de la mugurasi nu arata semne de deficiente inca. Din pacate am pierdut un hard care continea si jurnalul ei si numai stiu ce saptamana de flower este. Am mai rupt cateva frunze care erau peste 50% arse odata la cateva zile.

Totul la planta asta din imagine e "gresit" exceptand mugurii - care, daca ar fi pusi in palma mea spre examinare, arata super atragator. Ce deliciosi par ...

Ai gustat ? Cum e high-ul ? Baga o mini-descriere ca din cate vad din poza, ar merita un test - daca nu chiar sa le dai topor :tiphat: