Супер са каките,ама малко са дръпнали повечко на горе,или така ми се струва?!... Какви дросели ползваш,гледам че няма насичанеа ето и от доло какво става
филипс !Супер са каките,ама малко са дръпнали повечко на горе,или така ми се струва?!... Какви дросели ползваш,гледам че няма насичане
мога и аз да добавя че р-ра който се сменя,НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ А СЕ ползва за поливане на други моми4ки в по4ва ако имате такива разбирасеТо няма какво да му разбираш толкова, всеки който има изкарани две три реколти може да се справи без проблем. Следиш уредите и спазваш таблицата за храненето. Просто е и излиза много по икономично, харчиш по малко вода и торове.
за кои елементи говориш?Сега ,ако направиш и една схема на всички елементи в подробност,цена няма да имаш. Защото и ,аз се замислям дали да не е хидро или аеро...
Даи малко ъпдеит наистина да видим как са нещата при теб. Недеи на дръж в неведение
ето гледаите
ами Инче като цяло е много лесно !но не и евтино!Охоо, Ама обясняваи де,каво става,кое как е. Яко.
много точно казанокато цяло не е толкова трудно ако имаш необходимите уреди за измерване но наистина не е по ефтино ,въпреки ,че един път като си накупиш необходимите неща ме съмнява торовете и добавките за хидро да са по скъпи от тези за почва.общо взето повечето пари отиват за системата и измервателните уреди или се бъркам?