What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

АЕРОПОНИКА!!! 12-12 ОТ КЛОНИНГИ!!!

gwan

Member
относително е братле,но около плюс 30%-50% като добив и най-малко минус 30% време!за един и същи брой клонинги или плантчета от семе.

jhook

Member
относително е братле,но около плюс 30%-50% като добив и най-малко минус 30% време!за един и същи брой клонинги или плантчета от семе.
искаш да ми кажеш 4е от клонинг и семка има разлика около20%в добива?

E

EverLast

Той се е напушил много с онзи марокански чук и се е объркал LOL...gwan готов ли си да се впуснем в поредната дискусия :D ?

gwan

Member
опа тук съм,малко поработих,за да има какво да манфам,готов съм брат,дет се вика за качествен дебат винаги готов,прав си EverLast бая напукване беше имах гости от отвън океана!и съм дет се казва бая дебатиран!
yoss33-великанче истината е че не си спомням дали полена или цветовете им правиха глави,затова търся скапаната статия,под дърво и камък да се отсрамя дет се вика,ама как ме нападнахте а?? няма нищо след минути ще отмине действието на мароканеца(EverLast-дявол такъв)знаеше че съм напляс-нали?и тогава му мислете!!!!!дайте ми малко преднина че съм сееее ебати филма!!!%^&*()(&^$

Billy Bones

Active member
:smoke out: ....... мароко ......:muahaha: ...... напляс-нали? ....... :violin: ...... дайте ми малко преднина ...... :dancer: ..... и тогава му мислете!!!!! ...... :whistling: ......

jhook

Member
не мисля 4е има някаква разлика но щом казваш ?тука немога да споря

_Ina_

Active member
Veteran
Здрасти! 4акаи и тук да покажа моите клонинги 12/12 макар 4е са в по4ва,а не аеро,но цели теми навсякъде не ми се правят. Сега по4вам да ги торя малко,защото са в 2 литра бутилки от Шуменско и лека полека из4ерпват каквото има в по4вата. по ред LA Conf,mazar и Vanilla kush. те са на близо месец от 12/12. 25 дни да ре4ем или 28. Някои съвет може да ми е от полза. Ина4е ги праснах и в другия форум тези,може да сте ги видели:) понеже им се радвам много.:) мазарката дебелее наи-бързо и мирише наи-силно за момента.

Attachments

• IMG_4063.jpg
    IMG_4063.jpg
    64.1 KB · Views: 40
  • IMG_4065.jpg
    IMG_4065.jpg
    67.9 KB · Views: 41
  • IMG_4075.jpg
    IMG_4075.jpg
    63.9 KB · Views: 45
  • IMG_4067.jpg
    IMG_4067.jpg
    63.1 KB · Views: 39

gwan

Member
нямаш нужда от съвет,всичко си е тип-топ,щях да се учудя ако мазара не надава най-доволно,все пак това е ландрас,като боец между шахматисти е нали?браво дълбоко съм респектиран,пък и скоростта с която наливат и то на органика или почти на органика,браво значи схемата за бутилките сработи?радвам се.РЕСПЕКТ,.!

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
ММм най-обичам Шуменско :friends:
Иначе Vanilla Kush ми грабва вниманието :tiphat:

jhook

Member
Здрасти! 4акаи и тук да покажа моите клонинги 12/12 макар 4е са в по4ва,а не аеро,но цели теми навсякъде не ми се правят. Сега по4вам да ги торя малко,защото са в 2 литра бутилки от Шуменско и лека полека из4ерпват каквото има в по4вата. по ред LA Conf,mazar и Vanilla kush. те са на близо месец от 12/12. 25 дни да ре4ем или 28. Някои съвет може да ми е от полза. Ина4е ги праснах и в другия форум тези,може да сте ги видели:) понеже им се радвам много.:) мазарката дебелее наи-бързо и мирише наи-силно за момента.
браво Инче:tiphat:спри да ги пръскаш с вода:comfort:

_Ina_

Active member
Veteran
Е,спрях,спрях:) Еми не е баш органика ве4е,ама не мога да ги задържа зелени ина4е. горе долу добре са в бутилките,да.

E

EverLast

Интересно да видим как ще изглеждат накрая всички (ест. и как ще напушват:D)..!

_Ina_

Active member
Veteran
Ето една,две на Мазарката. Докато се усетя и тя стана готова. ина4е за шишета главите станаха доста добре,даже можеше още по добре. едното малко по рани4ко го отрязах да видя ще има ли разлика,но тия дни така се напушвам 4е ве4е незнам и кое кое беше:) харесва ми този вид,сега ще го видя евентуално и навън. тази главица още я суша и утре ще я изпуша с кафето,след като заведа детето на детска разбира се хаха

Attachments

• IMG_4170.jpg
    IMG_4170.jpg
    32.4 KB · Views: 44
  • IMG_4141.jpg
    IMG_4141.jpg
    51.6 KB · Views: 42
  • IMG_4154.jpg
    IMG_4154.jpg
    62.2 KB · Views: 38

_Ina_

Active member
Veteran
половината ги цъфнах малко прибързано,но съм оставила няколко по-големи ,които послдни ще станат и мисля 4е ще са наи-добре като коли4ество. докато ги опозная тези сортове... Досега съм гледала само между 70 и 90 процента сативи разни,един хеиз и индиката доста се разли4ава от тях. не си пада по накланяне и маи и топирането малко я сдухва:) и както ми казахте тука от първия ден 12/12 се удължава минимално. напушването на Мазара много ми допадна,смятах 4е ще смазва или нещо подобно,но то е свежо и много дълготраино. Като цяло идеята за клонинги 12/12 е супер! тука от jhook се заинтригувах и мисля да пробвам и друг път така,но за предпо4итане все пак да са в саксии. поне ще изкарам пове4е от вси4ките ми предишни опити:)

gwan

Member
радвам се че ландраса ти е харесал,има много по-различно действие от хибридите нали? дращи ли много на гърлото?като решиш пак да експериментираш.опитай ливанска-индика и африканска сатива.нямат нужда от много тор,цъфтежа е между 7 и 9 седмици а напушването е някак си естествено аристократично.

_Ina_

Active member
Veteran
"естествено аристократи4но" хаха то4но за дами като мен:) Незнам колко е ландрас мазара,защото пише 4е е смеска между мазар и скънк 1 маи. Тоест пак е хибрид. Може би на друга фирма имаш предвид някои мазар? защото видях 4е имаше няколко,но Дъ4 пешън си ги знам 4е са яки,а другите не съм ги пробвала и затва взех този техния. Ето още една,две снимки на мини ЛА Конф и Ванила къш,които ги резнах снощи. дадоха ми да ги пробвам предварително и пак съм много доволна,а моите винаги ми се струват наи яки на напушване хаха първите две са ЛА,другите-другото:)

Attachments

• IMG_4177.jpg
    IMG_4177.jpg
    38 KB · Views: 37
  • IMG_4179.jpg
    IMG_4179.jpg
    54.6 KB · Views: 41
  • IMG_4190.jpg
    IMG_4190.jpg
    48.7 KB · Views: 36
  • IMG_4192.jpg
    IMG_4192.jpg