ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
браво.много здрави и наляти..мечта,супер са..!
ами,до колкото разбрах за кроса-мазар+скунк№1 на DP,ориг.скунк№1 е до такава степен стабилизиран(почти като ландрас),че всъщност са го ползвали като регулатор на цъфтежа,но това е практика в DP имат някой наистина добри неща.
Аз съм им пробвала Ориндж бъдката,Супер хеиз,Шаман и сега този мазар и от вси4ки оставам винаги доволна. изглеждат то4но като по снимките,даже някои по яко и главите са винаги дебели4ки. При тва ОБто и шамана ги бях отгледала много скапано като за пръв път и пак се изкефих. оф толкова оби4ам да бъбря за разли4ни работи,4е не мога да се вместя в една конкретна тема,сори
боровинка,скунк#11,сълвър хейз,Khola и съвсем наскоро и еуфория-това е техния скунк, и аз съм много доволен,с изключение на Khola-та слаба боза и никакъв добив а супер силвър хейза на GH е по-добър. няма грижи готино е човек да бъбри за любими неща,хобита и т.н.как е "шамана" на напушване? и изобщо до тук кое сортче най-много ти хареса?
Mazar е наи мощен засега като 4е ли. шамана беше сативест и ми хареса също,но не беше 4ак толкова силен. Тоест маи аз не го направих на 100% а за Еуфорията? един познат иска да я вземем. Аз мислех Блуберито да бъде. накрая компромис Мазар Супер силвър хеиза е известен,да. Евентуално може да го взема на клонинг за навън оба4е като гледах миналата година по дневниците как ставаше по 2 метра...и цъфтеше до края на октомври...
щом си падаш индика фен, като имаш възможност пробвай един от тези / Hindu Kush,Afghani,Lebanese,Moroccan,Black Domina,Sensi Star/ мн. силни .
аз ще се пробвам с тази чума Sirius Skunk/Pukka Seeds.
градинари..може ли да споделите вашата рецепта за успешно клониране(кой вкоренител,процедурата(във почва ли,във вата ли,в джифи ли,в какво ги вкоренявате)? и каква е квотата вкоренени/невкоренени?? може да прозвучи тенденциозно но моля отговорите да са само от ОПИТ без банални инфота от нета.Ина и по специално теб да питам защото и аз ще ги пускам директно на 12/12 . колко време ги вкоренява и на какъв св.цъкъл? и с кой вкоренител?
с една дума ако имате ваш си начин(трик) проверен във времето и който действа може ли да споделите,тенкс.
това е вкоренителя който аз ползвам,но не съм доволен много много защото дава фира.
еми аз не съм за пример,защото моите много ги измъ4их. Едно от тях ми се вкорени скоро,смятаи Много ги мокрих и те изгниха,добре 4е се усетих ина4е вси4ки с бои после се хванаха ама някъде след месец. 5 пъти им смених средата за вкореняване,вобще...а тва дето ти казвам 4е скоро се хвана го бях оставила,мислех 4е ще се прецака,то си седеше без да расте и като го изкарах на слънце тръгна много яко. ина4е си карам с лактофола,но мисля за разнообразие да взема едно те4но за вкореняване да пробвам. от един гроушоп взех такива таблет4ици торф4е и сега наслагах в тях. от тези,дето се надуват. Засега изглеждат идеално в тях,мисля 4е са добри. Ина4е ползвам 70% перлит,30 торф и пак става. Но кое е наи бързо незнам все още. Стъклената вата ми се стори скапана,то трябвало да е каменна,ама аз съм жена и не правх разлика хаха Този вкоренител прах4е ли е или те4ен?
да на прах е.. преди 2г. при едно служебно пътуване си го купих от еуропата беше на промоция 2 евро, но нещо не става много загуба на мат'риал - почти 65-70% загуба на клончета.иначе се вкореняват за 12-20 дни.
дайте вашата рецепта за кониране - кое как и т.н.?? и имали някакво "set-че" направо да си вземе човек някакво комплектче за целта?? jhook: пак нещо се загуби да не копа на баира??? хахаха.
Вкоренител на Лактофол, Clonex - гел и не на последно място Root Excel........опитвал съм почти във всякаква среда да клонирам без хидро..за мен най-добре си е таблетките и пръстта.
някой рязал ли е клончета, когато вече са показали пола си? да не би защото са в пред-цъфтежен период, да вземат да не се вкоренят??? или се стряскам излишно??
Ама те са си показали пола или са ве4е 12/12? Стават и леко цъфнали даже,но се бавят пове4е,явно не им е твърде приятно. Ако просто мустаци са им излезли и не са в цъфтеж,още по добре. Аз сега нарязах още преди да разбера пол,понеже бързам,но това си е тъпо малко. добре 4е знам кое 4ии връх е