ами когато оптималната температура е 25градуса а в момента 34-36 ти как мислиш?Аз,не съм съгласен с това господа
От жегата забавяне? Споделете защо , така.Път ,аз ще си кажа мойто ,квото си мисля
ами когато оптималната температура е 25градуса а в момента 34-36 ти как мислиш?Аз,не съм съгласен с това господа
От жегата забавяне? Споделете защо , така.Път ,аз ще си кажа мойто ,квото си мисля
така сатава в жегата броИ при мене са такива температурите. И за жялост не им се вижда края на тия жеги маи тая реколта ще е в гърба.
не сврава да охлажда брат 6 лампи пекът якоjhook нали имаш климатик,от къде тази топлина в бокса ?
става ама си трябва доста добро оборудване като як клматик 18ка поне и вентилацияЯвно лятото не е най подходящият сезон за indoor
10х братле и аз се кефя че се стабилизираха температурите, ве4е в бокса е доста добре, 25градуса в светлия период а в тъмния 20-22 а на р-ра 22 максjhook отли4ен за темата браво братле
ами заради климатика сега е ок !jhook какво стана върви ли работа как са животните ? При мен още е жега за жялост.
ето и от горната страна какво ставаДаи и нещо от горе. Ако съдя по корените горе трябва да е джунгла.
Идеални са Jhook, поздравления за постигнатото до тук!!!
Щом успя да минеш най големите жеги без щети, браво на теб.
п.с. Къде са скептиците? Нали нямаше да стане нищо, хахахахаха