What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

Azzzzzz

Member
Veteran
Alez ja tu zagladac lubie, Zielony - kawal dobrej roboty, ten Bluemoonshine to chyba najwiekszy jak dotychczas bobas co ?, tez mam te geny i jestem ciekaw czy tak ladnie wyjdzie, w sumie nasze growy sie praktycznie pokrywaja :>.

Tylko czemu zawsze ganja ci pachnie ropa i czyms zgnitym ?, zauwazylem ze w co 2-gim opisie zapachu podajesz takie negatywne porownania, ja w sumie jeszcze nie czulem trawy ktora by dla mnie zle pachniala, kazda ma ta nutke tego czegos....

Daj znac jak z dzialaniem Bluemoon'a, pozdrowienia dla nowych dzieci mam nadzieje ze sprawia ci duzo euforii. pozdr

pieknie zielonka dajesz, powodzenia z rekrutami z armii zbawienia
ale zgnily ropny konopny zapach nie oznacza zara czegos zlego, hehehe ale fakt, Azzzz, w co 2im opisie jest ze wali zgnilka i ropa, hehehe,
pozdr

V

vod

dj short (albo dutch passion), rezdog i potem samemu zmieszać. voila.
a jak nie to pozostaje networking.

co do zapachu wszędzie zgnitego to pewnie z powodu nawozu, który ziel stosuje. he he gówno w płynie w końcu, nie? :smoke:

ja mam zamiar od następnego podlewania zacząć słodzić moją ziemię (miodem pewnie bo mam pod ręką). ciekaw jestem jaki efekt na aromaty będzie miało.

pozdro

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
@Azzzzzz brachu ano jebie czyms zgnitym , smierdzial WW x V , DIESEL , ale jest to smrodek delikatny ( cos jak GR ma swoj zapaszek ale dopiero jak wcisniesz nos w srodek topa to czuc cos owocowego , tak samo mam z tymi smierdzielami ), bluemoonshine juz tak bardzo nie wali , moze @vod ma racjie wkoncu leje to kupa w plynie hehe spalilem calego early doga i podczas palenia czuc bylo HOLLAND pyszny skun( taki jak mlodu jak sie jezdzilo na zakupy i kaszlalo sie pod karzdym koffikiem hehehe ) a juz nie wspomne o efekcie poprostu cos pieknego ale jak roslo to capilo czyms zgnitym .... a i @polskionjetski ma tez troszke racji w tym co pisze , ze smrod wcale zle nie swiadczy hehehe KALINKA juz tak nie capi , poza tym jak wylacze filtr to czuc skuny w domu nie skarpety hehe nie wiem czy sie okreslilem jasno hehe @Azzzzzz a co do jakosci bluemoonshine x chem dog dd to morzesz spac spokojnie to ziolko urosnie na mocarne palenie , mialem 2 rozne krzoki jeden wyrosl na potwora a 2 normalnie tylko na giganta , ale obydwa klepia i smacza tak samo _ PYSZNIE _ mialem sadzic SSH x MOONDOG ale wszystko jak zwykle spalilo na panewce i zostal na nastepny wsad , cos czuje ze po tym to zawyje jak pies na ksierzycu .....
@vod ja teraz lalem 1 rosline miodem , zobaczymy co to daje , to wszystko jest skomplikowane bo nie znajdziesz 2 takich samych roslin by moc porownywac...jak nic to nie da to dam sobie spokoj z tym a wezme sie za wieksza produkcjie trichomow ......

pozdro

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Piok raczej fakty, sporo osob stosuje melase i chwali sobie rezultaty.
Jako ze ciezki dostep jest do tego syropu to ludzie stosuja miod albo wode z cukrem.
Pzdr.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
REKORD

REKORD

Panowie i Panie mam zaszczyt poinformowac o kolejnym pobitym rekordzie hehe skromnie przekroczylem 80g z rosliny .....

glowny szczyt

+ inny szczyt = 40g

+ reszta = 81g :jump:

pozdro

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Hm nie bede cie przyjacielu chwalil, ze cos tam, ze o rety, o jejku ile to zebrales itd...heheheheh! Chce tylko powiedziec, ze reke do roslin to ty masz... To juz wszyscy wiemy!!! Pomimo paru incydendtow wszystko zagralo jak nalezy!
Dizel wygladal "paskudnie"! Ahhh te kolory!!!mmmm:yes:

A co z reszta??? Chyba ten bm x chd przyprawil cie o delikatnego lenia?:wink: hehehe...

:wave:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
27510czary-mary_001-med.jpg

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Bardzo topowo tutaj u ciebie w pokoiku :)
Dobra robota kolorowo ziel-zielonoo i zajefajnie hehe. Ruszasz z jakims hazem ? Chyba cos pisales o tym jesli dobrze pamietam. Jesli tak to polecam ci SuperLemonHaze.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
@Silas - nie jestem w stanie zucic calosci na wage i podzielic lampe przez tysiac razy dni Flo ..itd tak to chyba szlo hehe co do zbiorow to jestem zadowolony ,
@jahman - masz racje moondog zakrecil mna na 4 strony swiata , hehe wszystko dobre co sie dobrze konczy .... naszczescie wszystko sie zrownalo i owoc piekny jest i smaczny .
@luki - powodzenia ...
@czarna palemka - topy sa zbite i pulchne ,
@NiceGirl - o ile kojarze dobrze to ten SuperLemonHaze to Zakrolowal jak bylas na wczasach pod grusza hehe , dobrze pamietasz ze mialem zamiar na HAZE ale jak zwykle wszystko sie zmienilo jak otwarlem puszke pandory , poszedl jack 33 ( ch9) euforia , C99xV , SSxMK ( moze tym razem bede mial kobite ...) i romulany x ssh -oraz EARLY DOG.
@Escobar - nic tam mi nie pstryka , napisz raz jeszcze prosze cie...

a tutaj cos z przed kilku dni ...tak staly sobie w kubkach 0.2 przez 10dni ...
27510czary-mary_004-med.jpg

potem bylo...
27510czary-mary_010-med.jpg

27510czary-mary_013-med.jpg

dzieki vod za instrukcjie inaczej nic bym nie pokazal ,

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
tomato ciesze sie ze sie podoba , jak dla mnie to 1 klasa lotu na ksiezyc heheh ott tak cos na spacerek z pieskiem , a i ja mam male powody do zadowolenia hehehe ( przynajmniej taka mam nadzieje ....?) jesli ktos testowal to prosze o opinie , w obszernym opisie pisze ze 1g na 1L wody , ma byc lepiej ...
picture.php

pozdro

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
przepraszam za rozmiar ale ... nie ogarniam tego ....,... nie moge wyslac wiadomosci prywatnej bo nie mam tej opcji , czesto czekam 20 min na zaladowanie strony , bo wyskakuje ze jest zajety, laduje sie jak krewz nosa , a o tym ze przejabelem sobie gdzies moje dane razem z moimi fotami to wole nie myslec!!!
picture.php

pozdro

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts