ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ja dodlaem pk13-14 pol zalecanej dawki i liscie sie zwinely w rUlonik , chuj z lisciami tego palil nie bede ale martwie sie smakiem szczytow , co do topow to faktycznie topy sa wyjebane , twarde i duze - wlosicka zaczely brazowiec z 2 tygodnie temu , teraz juz leje czysta woda - pierdole cyrkowe manewry hehehe CHCEM skuna...
pozdro
p.s. Silas jak tylko widze twojego avatora heheh to gemba sie mi smieje sama hehehe
Przyjazn- to przede wszystkim szczerosc, to krytyka bledow towarzysza. Przyjaciele powinni pierwsi wystapić z surowa krytyka, by towarzysz mogl naprawic swoje bledy.
Z-z ale cię na filozofie wzięło Co do euforii... piękny weed. Choć teraz mam zamiar przyprawiać każdy grow o C99...bo jednak ona mnie porusza za serce
Fajnie mieć swój domek... i móc w jednym pokoju poprostu zamknąć drzwi...i robić swoje. Żadnych pytań...co to po co i na cholere.
Wolnoć Tomku...w swoim domku. Jakież to piękne
Odnośnie roślinek...teraz będziesz wiedział, żeby zmniejszyć stężenie
Najpier sie pisze matke a potem ojca ..... tyle juz wiem ..... ale zastanawi mnie ile razy mam pisac ze to nie od URBANA i to korwa nazywa sie APOLLO11 x ERDPUTR i jest od esbe ....
witam, ladna purpurka a odnosnie wyprostowania co to jest dokladnie to juz zostalo napisane wczesniej kilka razy. A11XerdPURT(bx) !!! i wiem napewno, ze ten co tak to podpisal sie raczej nie pomylil:smile:
niewiem zielony skąd masz te pestki i info o nich ,ale Esben nigdy nie miał A11. Dostałes je besposrednio od niego ,ze sie tak upierasz?
Esben miał nasiona Erdbeer x Purpurea Ticinensis ,ktore wraz z innymi krzyzowkami posłał pewnemu uzytkownikowi jakis czas temu....z tych ,ze nasion wyrosły zenskie erdurty i zostały zapylone meskim A11 w polsce 07.wiem co mowie- bo tez mam te nasiona! mam jeszcze Erdpurt/purle peace x A11 tez od tego samego usera ,ktory zrobił ten cross.
na 100% mowie Wam ,ze jest to ErdPurt x A11 ,a nie na odwrót!
E: Hehe spoko Jahman POSITIV VIBRATION cały czas
pozdrowionka
heh niepotrzebne zamieszanie. Info ma ode mnie, pestki tez. Ja kulki (bezposrednio) od Esbe. Racja 'ten sam user' zrobil 'podobnego' krosa lecz na odwrot:smile:
No chyba, ze odeslal do Esbe, a ten do mnie, ale o tym juz gadalismy.
Pozdrawiam i bez negatywnego vibe, bo przeciez nie o to tu chodzi.
obiecalem pokazac ..... to macie blue moonshine x chem dog - 2 dolne odgalezienia to byly same jaja , a reszta jako kobieta sie okazuje , i do tego jeszcze ten popcorn hehehe
witam
hehehe choineczka fim-owana , pachnaca i swierza jedyne 30f i ma swoj nr.register , hehehe swieta pelna para ( w tym roku obiecalem sobie ze ladnie zwine swiatelka w kartoniku ....) , wydatki i nadgodziny - brak czasu i radosne swieta.! i tak spotakamy sie wieczorem wszyscy IC-magowcy przy jedej kolacji hehehe wspolnej,kolacji...
dla wszystkich muzycznych wojownikow... http://uk.youtube.com/watch?v=NoZhtRhzwkw
pozdro
p.s. dla mnie to wielka radosc , ze ZNAJDUJE sie w srod ludzi ktorzy maja czyste intencjie , PRZYJACIOL trzeba szanowac i czasami szuka sie TAKICH ziomow cale zycie , JAK to juz kiedys ktos powiedzial -Dobrze, ze nie ma czlowieka bez wad, bo taki nie mialby też przyjaciol....!-@sofokles@-! ,
ja tez w tym nagraniu czuje cos z dziecinstwa , JAHMAN myslimy podobnie bracie! hehe , http://uk.youtube.com/watch?v=-aW7NFSGklM
ale ja to mam nakorbione jesli chodzi o mlodosc ,
apsynt daje mi teraz cos czego nie da sie okreslic ( kiedys byly takie cukierki anyzowe ....a teraz zrobie lyczek apsyntu z cukrem i mam jak w niebie hehehe)
roslinka to WW x V , przepraszam ale oberwalem jej kilka topkow i wsadzilem do pieca " niech sie pali" chcalem jeszcze ja potrzymac 10 dni ! ale nie ma co do ust wsadzic i padlo na ta co jest najbardziej dojrzala hehehe
Z-z jaki masz absinth?? ja też mam w domu ale tego się nie da pić ;/ Kupiłem w Czechach i tak jak te cukierki o ktorych mowisz smakuje... 70% dla wytrwałych hehehe