What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Ziel pieknie lecisz bracie :D, a choineczka hehe rulezz poprostu :).

LukiPlayer said:
Z-z jaki masz absinth?? :D ja też mam w domu ale tego się nie da pić ;/ Kupiłem w Czechach i tak jak te cukierki o ktorych mowisz smakuje... 70% dla wytrwałych hehehe

Luki to jest napoj dla wysublimowanych smakoszy...

Last edited:
Finger said:
Ziel pieknie lecisz bracie :D, a choineczka hehe rulezz poprostu :).

Luki to jest napoj dla wysublimowanych smakoszy...

Możliwe hehehe. Mnie po 2 drinach bolała głowa a dalej nie miałem odwagi próbować

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
hehehe apsynt pije sie z cukrem w kostkach do tego jest poczebna lyzka do apsyntu i czysta woda , kladziesz cukier na lyzce i polewasz powolutku ten cukier apsyntem on wpada do czystej wody i tworzy nam pieknego drinka , a to co sie dzieje w wodzie to ja nazywam - TANCZACA CYGANKA -poprostu cos pieknego jak apsynt z cukrem miesza sie z woda , ja lubie trunki co sie pala ,w PL sie pilo najlepsze BIMBRY co mialy po 85% a tutaj wodka w sklepie ma 39% ochyda bleee jedynie whiski tutaj ma 40% oraz twquila joseff kurwezo tez mnie kreci kocham ceremonie zwiazane ze sporzyciem alko - bo pic to trza umiec hehehe a tutaj scena ktora powala mnie na kolana ...
http://uk.youtube.com/watch?v=JoCnllwd308

vod-zu dzisiaj dotarla do mnie plyta od ciebie :jump: DZIEKUJE juz rece zacieram i uszy smaruje kremem hehehe GLOBAL PSYCHO-DELIK vol2 hehehe muzyka laczy ludzi :rasta: co do ww x v to ma taki nietypowy zapach ropy ze zgnitymi skarpetami , piekarnikowe testy wskazuja ze ziolko jest pyszne i zniewalajace , najbardziej mdlacy smrodek ma diesel !korwa to jebie zgnitym miesem i spalona ropa ,ale nawet jak otworze boxa na calosc to nic nie wylatuje na mieszkanie filtr pochlania nawet smrod z moich skarpet hehehe
Juz mialem repertuar gotowy na kolejny wsad , chyba cos pozmieniam i tego schrooma x .... dosadze i ten bongi haze ??? jak w zyciu kazdego poczatkujacego growera tak i w moim zyciu przyszedl czas na HAZE !!! ( jak to kurwa brzmi .... HAZE.... zawswze myslalem o nim tak samo jak o JACKU i DIESLU ) zrzdzenie losu sprawilo ze w dniu moich urodzin dostalem tez MOONDOG x SSH :jump: wiadomo ze paczka przeleciala caly ocean hehehe , na dniach musze ruszyc kielkowanie kolejnego wsadu :nono: szkoda tylko ze dzien ma 24h bo sie naprawde nie wyrabiam , zucilem juz jedzenie i sranie zaoszczedzilem duzo na czasie hehehe musze zucic chyba spanie bo na tym trace najwiecej czasu hehehe

tutaj cos w kolorach z-z .... sam nie zabardzo wiem co to hehe

pozdrawiam was i zycze milego weeckendu....

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Książki sprawiają, że opisywane w nich historie i wyrażone opinie staja się twoimi i po skończonej lekturze nie jesteś już tym samym człowiekiem, jakim byłeś, kiedy ja zaczynałeś. Bardzo inteligentni ludzie napisali niektóre z tych stron; i jeśli potrafisz czytać z pokorą, cierpliwością i chęcią uczenia się, nigdy się nie zawiedziesz. Nawet to, czego się nie rozumie, utkwi ci w jakimś zakamarku głowy i czeka, żeby kiedyś w przyszłości nabrać sensu i zmienić się w rzeczy piękne i pożyteczne.
cyt.Arturo Pérez-Reverte

:laughing: wlasnie lyklem kilka 1 stron i powiem ze zapowiada sie mocno hehehe

pozdro

@cze bro - zacne slowa i widze ze iberoamerykanskie klimaty nasaczyly ci glowe.
czytalem kiedys dawno temu cud knige, nie pamietam tytulu ale to chyba bylo "opowiesc o /imie zenskie/ i jej niegodziwej babce" marquez`a ?? chyba.
Miod na ma zblakana dusze :) do tej pory czyje jak to ziarno we mnie kielkuje :)

ostatnio byl T Mann "zamienione glowy" polecam ;)
choc ostatnio jak papier trzymam w rekach to niestety sa ta malo cieszace sece plany techniczne roznych zabawek dla kolkoglowych... np. blu-108 textrona. moze i fascynujace ale ziaren w duszy raczej na tym nie wychoduje.

ps: nie wiem... u mnie do tej pory jeszcze zaden strain nie zaczerwienil lisci..;(jak ostatnio te foty mastera Top`a ogladalem to az mi sie smutno zrobilo ze u mnie takiej czerwonej jesieni w szafie jeszcze ni ebylo.
sliczne te twoje malenstwa..:)

Last edited:
Z-z zrobiłeś sam sobie chyba najlepszy prezent na święta :) Daj później jakieś podsumowanie twojego in. Co i jak, w jakich ilościach. Pozdrawiam i Wesołych.

Azzzzzz

Member
Veteran
Zielony pozdrawiam serdecznie, super planty, ja tez jade z WWxV, u mnie puki co najwieksze drzewo i najlepiej rosnie, mysle ze bedzie masakrator :>, a co do ksiazki i spiffa to sam miod, ja bardziej w fantastyce siedze, dobra jest wczutka w inny swiat.

Pozdrawiam !!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
dziekuje panowie za slowa uznania ....
hehehe ja sie zaboxowalem tym EARLY DOG-iem , powiem wam ze zaskoczyl mnie bardzo milo , juz nie pamietam kiedy kaszlalem alebo zeby dusilo w pluca , w polowie blanta wysiadam , po skonczonym blancie potrzebuje kilku chwil by wyregulowac oddech , 1 spalony blant przed praca z rana w zupelnosci wystarcza na 8 godz. polecam
a tutaj blue moonshine x chem dog - wyglonda zajebiscie i jest masywny ,

kalinka

pozdro

p.s. Azzzzzz ja juz spalilem ww x v na w listopadzie ale byl piekny i jebal tak nietyp[owo ropa i czyms zgnitym , a ja mam problemy z ogarnieciem kolejnego wsadu , od tak dawna obiecana C99 chyba nie bendzie wsadzona tym razem - szkoda

Last edited:
A

adrianmenyo

kurcze zielony Ty to masz reke do roslin, planty bardzo bardzo (fajne?) ZAJEBISTE!

V

vod

U mnie na outcie ww x v były największymi drzewami (h/d 2,5m/2,5m). Konkretny wigor, zbite kwiaty i żywica bardzo elegancka, ale produkt mi nie pasował - zbyt zamulająco-ogłupiający jak na mój gust. Mam nadzieję, że twoje ci lepiej przypasują :joint:
pozdro ziomki

Einen guten Rutsch ins neue Jahr wuensche ich euch :smoke:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
vod - ja na nowy sezon 09 zapodam twojego GR x V - z relacji naszych jezzdem pewien ze dojdzie na polku to samo sie tyczy WW x V tez poleci na polko , mam korwa tylko ta jebana nadzieje ze lato w 09 bendzie bardziej sloneczne , bo tego roku to kupa padala aniolka z ... walilo deszczem a i powodzie tez byly hehe zlodzieje tez byli zkurczybyki , na goracym uczynku zlapani ale co moglem jedynie ze sie przestraszyli i zawineli ...a miejsce bylo zajebiste !!! widzielem krzaki codziennie jak szedlem na spacer hehe - ja mowilem to byla bardziej proba gdzie moge cos wsadzic!!! niz pekny kontrolowany wsad MJ na sprawdzonym terenie .... zostalo kilka sprawdzonych miejsc i tam wlasnie wsadze - pewne COS hehehe

ta purpurke ....

BB x WW dziewczyny doszly do konca , mimo ze byly wsadzaone koncem kwietnia :nono: :laughing:

pozdro

p.s. vod-zu i oby nastepny rok byl JESZCZE bardziej owocny :jump: ja nie mam tej przyjemnosci oglondania WW x V jak to ma Azzzzzz , jak wiadomo ja swoja nagryzalem i chyba za bardzo ja nagryzlem , ale palonko bylo jak dla mnie o.k. ( w moim przypadku wole GR x V ...!!! to jest to . ale oczy-wiscie tylko dlamnie hehe)a na dole sa foty WW x V

pozdro

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
blue moonshine x chem dog

blue moonshine x chem dog

witam
mialem wczoraj wiecej czasu to postanowilem sciac krzaka bo gotowy stoi tylko czekal na kose,

a tutaj juz wykielkowala armia zbawienia - powrot do korzeni = EUFORIA :jump:

pozdro

V

vod

Zabójcze topisza stary! Chyba jeszcze takiego spaślaka nie miałeś, co?

Total rispekta!

(też chcę 400W :smoke: ale prawdę mówiąc to mój aktualny pobór mocy i tak już jest za duży :/ )

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts