What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

Outowiec

Member
to brązowe to jakieś cebulki, może jakieś kwiatki nie koniecznie niszczące szare komórki moze jakieś ozdobne dostałeś:smile:. Pochwalam bardzo za roślinki skromnie mówiąc zajebiste, różowa hulajnoga mimo wszystko wygrała zawody:D jeździsz czasem do nygersów po łid na niej ? (żart dla rozluźnienia atmosfery) ogólnie piękne rośliny zazdroszcze, duży szacunek za umiejętności.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
hehehe ciesze sie ze podoba sie @Outowiec moja praca , a te cebolki hmmmm przemysle , co do nygerow to sie do nich nie bujam , dobry staff mozna kupic od polakow tak samo jak inne polotne sprawy hehehe

tutaj specjialnie dla Jahman-a piwko w smacznym wykonaniu , ja osobiscie lubie ALE ! pozdro bracie...

picture.php

a iwem ze lubisz rybke hehe a rybka lubi plywac hehehe
picture.php

i ten kwiatek nadzieji ...dla wszystkich ...
picture.php

pozdro....

PioK

Member
Zielony masz na mysli ten ? ... tylko zamiast tych sfastykowatych roboto-dloni to liscie MJ hahaha ;]

tatooozy6.jpg

bo chyba nie kolorowanke ?

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hehehe Piok@ bracie ja nigdy nie narzuce na skore pastelowych barw , ani czaszki , ani nagiej kobiety , tymi zasadami sie kieruje a tatuaz ma cos zawsze odzwierciedlac , moja wrodzona GLUPOTA ? mowi mi zeby lista gandzi tez nie tatuowac ani religijnych symboli , kocham nature i historie oraz swiat ktory nas otacza , w tak zajebanej bani znajduje najlepsze pomysly na POMYSLY hehe tym razem chce zrobic twarz mojej corki , to wszystko jest skomplikowane bo nie chce tego robic tylko z fotki chce by cora byla z nami , jest tam tez motyw sowy snieznej itd .... a to sie sklada na to ze musimy byc razem w PL przez conajmniej 4 dni TYLKO DLA SALONU a to znowu graniczy z cudem ...
wszystko takie zryte , hehehe

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
C99x V ...
picture.php

euforia...
picture.php

picture.php

nie mam miejsca zeby dobrze nagiac rosliny , dolne partie beda malo naswietlone rrrryy:wallbash:
picture.php

bajzel...
picture.php

jack33 po strzyzeniu ...
picture.php

picture.php

2 c99 x Victory ...
picture.php

picture.php

tutaj 2 jack33 przed obcinaniem lisci ,
picture.php

30 sek pozniej ...
picture.php

po 1 min pracy jest gotowy na wstawienie pod 400w ...
picture.php

pozdro ...

NiceGirl

Well-known member
Veteran
O nieeeee Z-Z ten cross zniszczyl nas wszystkich. Sponiewiera totalnie ta krzyzowka z chemdogiem. Na wyzyny wznieslismy sie juz po okolo 2 minutach hehe A trudno juz bylo potem powrocic oj trudno. W blancie pol na pol z tytoniem - czuc nie bylo wogole tytoniu. Po buszku rozpalajacym juz czujesz to i wiesz ze to to hehe.Nie w tym co bedzie ale juz w nastepnym indoorku pojade z crossami chemdog dd. Totalny odlot hehe wszystkim goraco polecam. Smak zapach odlot w jak najlepszym pozytywnym porzadku. Dzieki :p

A

ares420

możecie mi powiedzieć ile mniej-wiecej tygodni kwitnie chemdog dd? Bo mam kilka pestek i planuje na aut posadzic :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
NiceGirl - ciesze sie ze sie podobalo heheh co racjia to racjia ziolko wyszlo fajne - taki jednomachowy upierdalaczek hehe a i ta aroma mmmmm palce lizac , wiem ze nie wszystkim doszlo za pierszym razem( to teraz wyslalem 2 raz bluemoonshine x chemdog )

@Kanibal - ja juz nie prowadze kalenarzyka wystarczy ze zona to robi , tak ze trudno mi powiedziec ile dokladnie rosnie ale bylo jednym z pierszych gotowych krzakow , co do outa to ja osobiscie watpie w to zeby doszlo , ale to jest moja opinia , a widzialem w zeszlym roku ludzie wysiali i troszke jej jednak braklo ( szklarnia ratuje twoj pomysl , sadzisz w tedy i spokojnie doczekasz polnych topow ...)
jak masz sionka a nie masz szafki to sadz w polu nic nie tracisz sionka sa po to by je siac !!!

pozdro

hodowca

Active member
Veteran
Jak Early Dog (E.sk. x ChemD) ledwo co dochodzi to myślicie ,ze Chemdog DD (ChemD x SD ibl) dojdzie? SD kwitnie ponad 10tyg.
Chemdog i Sour Diesel to typowo indorowe strainy

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
dzieki hodowca i pozdro kuchmistrzu ....
ja sie musze zabrac za naginanie bo otwarlem dzisiaj szafe a tam powyciagane badulce hehehe ale nie Euforia ona stoi tak jak byla nagieta - a stoi w rogu boxa w 11l doniczce , z tego co zobaczylem to wyciaglo kilka roslin do gory , a nie mam miejsca by to teraz dobrze rozgalezic rozgalezic ( zawsze korwa bendzie malo , Pozdro Ca2 heheh ) fotki zaladuje po pracy ...

pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=Jk-EkqINJF4&feature=related

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
troche fotek ,

jak swierze buleczki , prosto z pod wiatraka .... hehehe
picture.php

a co to ?...:woohoo:
picture.php

od lewej - C99xV - w srodku early dog , romulan ...

picture.php

tutaj cos dla tych co zastanawiaja sie co zasiac hehehe jak zwykle polecam EUFORIE ! :yoinks: rosnie bez nawozow a wyglada wysmienicie , a efektem sporzycia jest czeste ladaowanie a ksierzycu ..... hehe
picture.php

picture.php

no - jak jej nie kochac ?!!!
picture.php

nie wszystkie rosliny byly podlewane TRIHODERMA , ale te co byly podlane widac efekty ???????
picture.php

a tutaj faja pokoju ....
picture.php

pozdro

-Bruce-

Active member
Witam
Przepiekne rosliny!!!:) kwitnienie to najlepszy okres u konopi:) :respect: moje jeszcze wegetuja wiec nie ma zabardzo na co patrzec pozdrawiam

Silas

Member
Veteran
@Zz: rođlinki tak pieknie zielone...niczym dupsko Hulka :D Moje tez zapodaja wlochy...wiec niebawem bydzie co pokazac;) pozdr bracia!

Status
Not open for further replies.