What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.
C

czaczo

witaj zielony ,widze ze siegneles po boosta canny ,powiedz jakie efekty.mam zamiar go wyprobowac ,ale tutaj po hiszpanskiej stronie jest on drozszy od top maxa i delty9 ,i wlasnie nie wiem czy warto przeplacac.dziekowka.hej

O

OrganicShowmen

Czesc ZZ, ciekawe odzywki zakupiles. Ta nowa seria potworkow jest imponujaco zdrowa.
pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
@czaczo - jak ylko zaaplikuje dawki to tam znac ...
@OrganicShowmen - tutaj jest cos na temat trichodermy ...http://www.hydrohobby.co.uk/product/canna_aktrivator/ bo bostera pewno znasz ...
@NEO - daj znac , PW zaczely dzialac pisz co i jak ...

pozdro ekipa
picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
praca , praca , praca i jeszcze raz praca , intensywny dzien mialem dzisiaj ale teraz juz spokojnie pije piwko i czytam co sie dzieje , sciolem dzisiaj KALINKE gotowa byla , a na 2 co tak pieknie na sam koniec wyskoczyla zobaczylem plesn to sciolem ten szczyt z plesnia , jak ktos robi z roslinami to wie ile to czasu zajmuje , bylem tez na zakupach dzisiaj i zakupilem juz total organik grow soil hehehe doszly tez do mnie te ukochane kwadratowe doniczki , sa 6l i 11litrowe , benda nastepne eksperymenta , :wallbash: hehehe

mix
picture.php

upragnione kwadratowe ...niczki
picture.php

praca , praca , praca....
picture.php

kalinka scieta,
picture.php

kalinka , usuniety top z plesnia , widac na fotce grzyba....
picture.php

pozdrawiam wszystkich ...

O

OrganicShowmen

bardzo ladnie zielony :D bobkyy wygladaja pierwsza klasa ! zapaszek z tego pokoju powala na kolana. bb tez ladnie pachna w calym dobytku.

pozdro

hodowca

Active member
Veteran
heheh taka dobra ,ze aż uczulenia na skorze po kąpieli można dostać. po 2 hydro o wiele gorzej smakuje.
Ziel-Ziel chyba raczej wie co dobre...
pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
hehehe taaa tym bardziej teraz w u.k. karzdy bendzie jechal w hydro - JAK SNIEGI STOPNIEJA - hehe mys lalem kiedys nad inna metoda uprawy , ale zdecydowanie bede sie babral w ziemi , doczytalem sie ze kokos capi grzybem , a to hydro pewno bulgocze jak woda w wannie hehe , wiem ze szybciej i lepiej a w kokosie to ponoc latwiej :wallbash: ale zostane przy kochanej ziemi .
picture.php

tutaj KALINKA szczyt glowny byl gotowy i zostal sciety a topisze nadal puchly , ale z braku miejsca sciety...
picture.php

wkoncu mam ss x mk w wykonaniu zenskim heheh ...
picture.php

tutaj c99x V
picture.php

picture.php

zapodalem wczoraj pokarmami w plynie i w proszku hehe
picture.php

a tutaj perelki 2x jack 33 i jedna euforia w 11l doniczkach
picture.php

po prawej euforia a po lewej jacek33
picture.php

pozdro

O

OrganicShowmen

bardzo ladnie zielony. bede sie przygladal jakie postepy robi ta euforia. strasznie przytrenowane te Twoje krzaczkyy.

Pozdro :rasta::yes:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
nom OS ja bym powiedzial ze nawet zabardzo sa ponaginane jak na tak ktotki VEG i wysokosc boxa , zaczely juz kwitnac to jak wszystko dobrze sie ulorzy to juz nic nie powinnienem naginac jedynie liscie obrywac i male prostowanko - teraz powinny rosnac wieze topow oplywajace kleistym sokiem radosci hehe milego dnia

pozdro

A

adrianmenyo

widze zielony ze henry u ciebie sprzata hehe ;)

kiedy lejesz pk i w jakich dawkach? pozdro!

EDI:

Noooo dobrze Organic mowi tez bede ogladal ta euforie, Z-z jak bedzie taka jak ostatnio to mistrzostwo!

26427Image004.jpg

pychota byla...

tomasito666

New member
Elo. Hodowco, musisz byc jakis alergik bo tutaj kranowe wszyscy pija, nawet jak do pubu czy restauracji uderzysz. Co do Canna to bardzo dobre odzywki, tylko ze chemia. Ja uzywam Vitalink bo niby angielskie i na wode inaczej dziala ,ale wspomagam canna. no i nie zapomne o dutch masters. Pozdro dla wykletych.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
@drianmenyo - hehe pk 13-14 leje roznie ale zazwyczaj zaczynam lac od momentu pokazania sie pierszych kwiatostanow , leje pol zalecanej dawki a nastepne lanie leje czysta woda , potem zwiekszam dawke pk13-14 i podlewam ponownie , i ponownie woda i tak na przemian , jeszcze raz powtarzam to jest wszystko zalerzne od rosliny , jak absorboje i przetwarza sobie pokarmik ? to leje jej wiecej pokarmu , by nie glodowala , pozdro bracie
@tomasito666 - znam te nawozy , ale ich nie stosowalem sklep w kyorym sie zaopatroje ma je na stanie i tak myslalem nad nimi ale pociaglem temat w canna i nie kupilem nic nowego , a co do wody to jak bylo zatrucie w zeszlum roku wody pitntj w naszym terenie to rozdawali wszedzie wode w butelkach , szkola , praca , dom , zakaz picia wody z kranu oraz mycia naczyn obowiazywal 4 dni , zwrocili nam kase ze te 4 ni niekorzystania z kranu .... :)
@OrganicShowmen - a jasne czemu by nie , jesli moge jakos pomoc to zapraszam na przedstawienie , hehehe pozdro bracie

... kalinka...
picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Zielu wymiatasz bracie tymi plantami!! Fuckin awsome bro!:yoinks:

P.S: różowa hulajnoga rządzi :), i te naklejki ze spidermanem :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hehehe Finger bracie hulajnoga dla wszystkich ...pozdro

c99xV...:woohoo:
picture.php

a jak juz przeglondac to z jakas nuta ...? hehehe on tam gdzies jest :moon:
http://www.youtube.com/watch?v=HrquUi1at1s

przepraszam za bajzel ale ksiadz na kolemde dopiero w marcu wpada .... ta w duzej doniczce11l to jack 33 :yoinks:
picture.php

tutaj jack 33 po rozlorzeni - nie mam korwa miejsca by dobrze rozgalezic te rosliny,:wallbash:
picture.php

nuta sie skonczyla ,
http://www.youtube.com/watch?v=4yG0QE9ce3U

2 jacek z nazwiska 33 ... i ten sam problem :wallbash: mowie wam rosnie jak monster nic wczesniej nie roslo mi tak szybko ...
picture.php

eufoiria rosnie normalnie ,
picture.php

padre ...
http://www.youtube.com/watch?v=EvkQXgC1fCQ

i ja juz leje pol zalecanej dawki pk13-14 oraz jakiegos popychacza na FLO ... to zalerzy tez kiedy przesadzalem ta rosline do nowej wiekszej doniczki ? ja to robilem jakies 1-2 tyg temu ( chyba :joint:) i teraz jestem pewien widzac liscie ile mam podac jakiej roslinie ...( ta na dole dostala czyta wode bo wyglonda na ten moment dobrze) itd
picture.php

pozdro

p.s.
picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
a no i tutaj ci dopiero niespodziewanka , juz zapomnialem o tym , a nagle dostalem ... a i to brazowe cos tez mnie zastanawia ....:1help:
picture.php

dzieki barcie za ta mila paczke , jak juz wylandujesz na ziemi to daj znac ,:abduct:

pozdro i wysokich lotow

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts