What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
apollo juz nie naworze od 2 tygodni , leje czysta woda , dziwne zachodza reakcjie na roslinach , a kalinnka lipe odjebala bo ja ja dojebalem , one wykielkowaly ostatnie jak juz inne rosliny mialy 4 tyg , potem sie zgobily w tym buszu i wyciagly sie do swiatla - musze ja dokarmic ale lapy mi sie trzepia jak se pomysle o tym hownie w plynie ( dodam chyba 2 kropelki na 2 litry wody ...hehe) boje sie roslina podawac pk13-14 bo sam widzesz jakie maja liscie ....

pozdro

Silas

Member
Veteran
ziel-zielona: ja miałem takiego plastikowego Low Rydera...jak na koniec zarobiła z Ripenu... tak od razu liście zaczęły się wypalać...wszędzie dziury...zwinięcia... no na szybko ją uwędziło...ale top jaki wyszedł to naprawde...zajebioza.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
tomato dzieki za PLYTE narazie przesluchalem mala czesc , jak mowilem ja slucham dlugo i intensywnie 3-7miechow coby poznac wykonawce i przeslanie ,
http://uk.youtube.com/watch?v=4rzzQBJTXRA
gibam sie jak ten REZUS na wozku widlowym hehe wszyscy wiedza ze dostalem nowe nuty bo wydzieram gembe na caly magazyn ( dzisiaj mnie menager obudzil z transu , mam takie ciche przyzwolenie na sluchanie muzyki - wieksza wydajnosc;)
Dograles mi Portishead 3 mam ja od premiery czekalem specjialnie na pazdziernik ( kloimatycznie muzy slucham) i dobila mnie po 1,5 miecha jak to portishead , teraz poslucham pozytywnych dzwiekow i na styczen sie z portisheadem ustawie , narazie wiem ze jest tam NIEZLA CHOROBA na tej plycie moze byc lepiej niz bylo ....
Jak i wczesniejsza plyta ktora dostalem od ciebie tak i tak ROBI wrazenie ( lubie dostawac muzyke , zawsze taka osoba jak nagrywa chce pokazac cos fajnego i DAJ CIE WIARY( cokolwiek to znaczy ) ze zawsze sie to udaje !!
http://uk.youtube.com/watch?v=DP-teUpBQtE
Jeszcze raz tomato dziekuje na CDeczka
http://uk.youtube.com/watch?v=17FhuuedK0I
pozdro dla Ciebie i twoich bliskich...
http://uk.youtube.com/watch?v=a7fQnlLstfc

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Silas bracie, mruczysz cos pod nosem nie zabardzo cie rozumie po tym GRapku hehe zeraz na gore z 9 doniczkami do wanny i lac ile WLEZIE tak!!!
Zapale se zanim zadzialem , ponalewalem wczoraj wody do wszystkiego co sie dalo - garnki , garnuszki , wiaderka, i dzisiaj 1 wielki flush czysta woda ! zaczyna mi sie to niepodobac - jeszcze nie moge fotek ladowac _ korwa mac _ a na blue moonshine co jest kobieta - cala jest kobieta i ladnie kwitnie nagle wyroslo cos z dolu i pokazalo JAJA - tak dolne odgalezienie odroslo nagle i okazalo sie MESKIE !!! zaladuje foty to pokarze , narazie zerwalem to odgalezienie , oj silas coda sie dzieja , mowie ci , dobra lece lac wode bo zonka jajka chce gotowc na salatke i nie ma garow....

co do plastikowych LR to moj 1 w zyciu LR i to kobieta oraz plastikowa ( i jak tu buc szczesliwym - plastikowa kobita hehehe ;) ta po lewej , po prawej GR x V...

tutaj go widac ...lepiej

silas - dzieki i pozdro , milego wieczoru :rasta:

ediee- co do tego LR to tez wyrosnal kozak , a smaczek byl niczego sobie ... zato fajnie slizzgal sie po moim umysle jak teraz np. wije sie PASSION hehe

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Urban dziekuje za cicha POMOC

p.s. pozdro bracie i pokazuj sie czasem - IC nie parzy , dyc to nasze podworko.... hehe

jahman

Active member
Veteran
aha stalo sie...hehhehe... checkin this shit out!:smile: hehehe...
58451checkitofut.JPG

possitive, much poosstive vibes!:D :wave:

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hehe ROYAL MAIL nie ruchliwa ale sprawiedliwa ...

cieszy mnie fakt ze ze TY sie cieszysz ....BUBLEBERRY x WW z polka

pozdro bracie

a tutaj cudo na fotce jak roslo ....

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Zaladowalo fotki---

tutaj tem bluemoonshine co sie dziwnie hermi , cala roslina jest kobieta ale jeden doly odrost zrobil sie facetem ..... sory za zle foty , ale bylem padniety

:laughing:

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
SILAS BRACIE

SILAS BRACIE

Jak widziales to zobacz jeszcze raz ,( POLECAM WSZYSTKIM) jesli niewidziales to musisz zobaczyc ... hehe komedia cos w stylu WESELE ale z mocniejszymi rostrekami hehe bardziej uczuciowo facet spoglonda na kobiete , porownujac JA np. do szympansicy hehe - polecam oglonac wspolnie z 2 ( ta lepsza hehehe) polowka - razem sie mozna niezle zabawic hehe POLeCAM

TESTOSTERON
http://uk.youtube.com/view_play_list?p=10AE05DE4A490786&page=1

p.s. trza przelanczac na kolejne odcinki ale chuj z tym , liczy sie zabawa

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hehe tomato....Brooklyn Funk....
11-09-2008 wykielkowalem 5x apollo11 x erdpurt i wstawilem je do starej zasluzonej szafki pod 5xclf , po kilku dniach wlaczylem 400w MH a po 3 tygoniach Vegetacji poszly na 12/12 pod 400w HPS w 10l doniczkach z w duzym Boxie MORISONA hehe
cos sie epsulo bo wedlug kalendarzyka APOLLO11 powinno byc na Swieta Bozego Narodzenia a tu juz bylo jedno apollo gotowe z 10 dni temu tylko trzymalem ja jeszcze i plukalem intensywnie , zeby bylo smieszniej to 2 apollo11 juz niedlugo tez pod kose idzie - straszni szybko :chin:
reszta jeszcze poczeka do grudnia a KALINKA to do stycznia ,

diesel , early dog , blue moonshine

tomato ciesze sie z tego filtra , NIC NIE CAPI !!! szafa dziala w nocy jak wszyscy spia , a w dzien znowu rosliny spia i tak nie smierdza ( wenty. z filtrem na dzien wylanczam ) i nic nie buczy za dnia :jump:

pozdro

Last edited:

tomato

Member
Veteran
PYCHOTA :canabis:
ee , ja tym wszelakim kalendarzykom to tak do konca bym nie ufal hehe. sam widzisz jak to jest :D
widze ze troche im popusciles z haczykami, pusciles je w gore, no i dobrze, box przeca wysoki jest hehe.
nie capi, i o to chodzilo ! juz cie widze jak lepisz ten pochlaniacz samodzielnie ..a teraz to i znajomych mozna na herbatkie zaprosic :biglaugh:
pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

Kalinka- ktora od porodu juz poszla na pstre FLO , rosliny bez WEG-u sa bardzo male , zaledwie 4 odgalezienia

co to ???

:nono:

apollo11

pozdro

p.s. szukam ksiazek ktore opisuja Marie Magdalene i jej zwiazek malzenski z Jezusem , oraz cos o ich potomkach.....
-cos o wielkiej lozy masonskiej i tym kochanym banknocie 1dolarowym (wolnomularzy) napiszcie jakie ksiazki sie ocieraja o ta tematyke -dzieki

Silas

Member
Veteran
ziel-zielona: deficyt magnezu...zdjęcie niebardzo wskazuje...ale w narożniku dostrzegłem zwinięty liść więc mur beton Mg!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Silas tutaj mam taka fotke obczaj...

moje ciekawosc zprawila ze dawno temu przenawozilem 1 rosline nawozami , bylo tak ze wciagu 3 dni wszystkie liscie USCHLY w kolorze brazowym i sie kruszyly a szczyty to byla masakra serce mnie boli jak sobie wspomne ten popkorn !!! teraz objawy sa inne i te plamy na lisciach , nie sa to robaczki wpierdalaczki czyli spac moge spokojnie !

pozdro

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts