czy u ciebie ka¿da ro¶lina wygl±da jak same topki?
To tylko taka sztuczka z photoshopa
W prawym górnym rogu masz opcje przegl±dania. Jêzyk i format dla komputerów/telefonów komórkowych. Jak masz zaznaczony polski to ± ¶ æ ñ widaæ normalnie. Jak nie to masz jakie¶ @#^%@# krzaczkiheheheh powiem ci, ¿e jestem grafikiem i chcia³bym siê nauczyæ takie rzeczy robiæ
jeszcze mam pytanie dlaczego tutaj raz s± polskie znaki a raz nie ma?
W prawym górnym rogu masz opcje przegl±dania. Jêzyk i format dla komputerów/telefonów komórkowych. Jak masz zaznaczony polski to ± ¶ æ ñ widaæ normalnie. Jak nie to masz jakie¶ @#^%@# krzaczki
Zielu wrzuæ co¶ z out
Ja na dniach te¿ pewnie co¶ poka¿e
czy u ciebie ka¿da ro¶lina wygl±da jak same topki?
A na ile watt nastawiasz mikrofalówkê? ^^Super ro¶liny proszê pana ,fajnie siê ogl±da . Moje tez kiedy¶ tak ros³y. Polecam nasiona przed wysiewem w mikrofalówce na 30 sekund wrzuciæ to ro¶linki powinny jeszcze wiêksze rosn±æ . Niedawno to odkry³em
NAJS £AN
jaka to odmiana i od kogo?bo juz sie pogubilem....;}to nie tylko na fotach ladnie wyglada , moc posiada naprawde piekielna , nie lubie gadac o wadze ani pokazywac suszu ale mam sucz co 82g dala 600w namiot 1.2 roslin roslo 11 w 11 litrowych donicach , wynik nie jest niczym wielkim bo inni pokywali juz moc tych nasion , ale dla mnie skromnego farmera ktory jeszcze kilka lat temu nie sadzil AF jest jakim tam wskaznikiem , mowie jakims tam bo na dobre palenie sklada sie wiele czynnikow , jak dla mnie , waga nie idzie w parze z jakoscia itd smaczki sa rozniaste jak rogalik maslany z kakao z drzemam , albo serem , albo twarog , z miodem a niby ten sam rogal maslany hehe
View Image
j
View Image
View Image
View Image
ZZ