What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

konopek

Member
heheheh powiem ci, ¿e jestem grafikiem i chcia³bym siê nauczyæ takie rzeczy robiæ ;)

jeszcze mam pytanie dlaczego tutaj raz s± polskie znaki a raz nie ma?
W prawym górnym rogu masz opcje przegl±dania. Jêzyk i format dla komputerów/telefonów komórkowych. Jak masz zaznaczony polski to ± ¶ æ ñ widaæ normalnie. Jak nie to masz jakie¶ @#^%@# krzaczki :)

Zielu wrzuæ co¶ z out :)

Ja na dniach te¿ pewnie co¶ poka¿e

kips0n

Member
W prawym górnym rogu masz opcje przegl±dania. Jêzyk i format dla komputerów/telefonów komórkowych. Jak masz zaznaczony polski to ± ¶ æ ñ widaæ normalnie. Jak nie to masz jakie¶ @#^%@# krzaczki :)

Zielu wrzuæ co¶ z out :)

Ja na dniach te¿ pewnie co¶ poka¿e

aaa dziêki za info masz racje przestawi³o mi siê :woohoo:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
czy u ciebie ka¿da ro¶lina wygl±da jak same topki?

sie usmialem , a niedzwiedzie i fiordy mi z reki jedza ( cyt . ) no nie jest tak pieknie zawsze jest tak z AF u mnie hehe o ironio juz zaraz salaty zobaczysz duzo w 11l doniczkach ale konczy swoj zywot w 39 dni .

konopek w tym roku doslownie dzisiaj wstawilem rosliny do ziemi hehe a ta cala akcja smiechu warta ale fotki beda bracie dla Ciebi z mego outdoora 4 suczki czekaja na wsadzenie jeszcze ale foty musisz zobaczyc w tedy sobie latwiej wyobrazisz mojego outdoora .

39 dni kwitnienia ...

picture.php

picture.php

tutaj do porownania z pod tej samej lampy oraz tego samego miesca stojaca zaraz obok Illuminati cut tez ma 39 dzien kwitnienia

picture.php

picture.php

picture.php

TABLOCK

New member
Cześć
Ale świetny wątek ! ponad 2 h przeglądałem od początku. Niezła baza szczepów. Taka mała kolorowanko-czytanka! Czasem zajrzę. :)

:lurk:

kips0n

Member
jak zwykle idzie ci elegancko, kwiaty wygl±daj± zdrowo i soczy¶cie

u mnie powoli te¿ siê 3 paniom harvest zbli¿a a na next grow dosta³em w prezencie od kolegi 2x original amnesia 2x killing fields 2x cheese

chcia³bym siê was tutaj zapytaæ o pewn± rzecz, otó¿ moja kabina jest niewielka i zastanawiam siê czy nie lepiej zamieniæ moje 4x11L donice na np wiêcej mniejszych, widzia³em gdzie¶ na icm, ¿e go¶ciu co¶ takiego robi³ mia³ po prostu mniejsze doniczki co siê równa mniejszemu zbiorowi z ro¶liny aleeeee mia³ ich duu¿o wiêcej przez co plon porównywalnie du¿y lub czasami nawet o drobinê wiêkszy.

mo¿e jako do¶wiadczeni latami growerzy poradzicie mi? :sunny:

wymiary to 70x60 czyli 0.42m2
teraz mieszcz± mi siê 4x11L + na wega na ¶cisk wchodzi nawil¿acz
pewnie z 5L bym tam wsadzi³ wiêcej kwestia czy siê op³aca.

wybacz, ¿e w twoim temacie jak bêdizesz chcia³ lub przeszkadza ci taki ma³y offtop to za³o¿ê nowy ;)
pozdrawiam

Amnnesia

Member
Super Zz az milo popatrzec jak wspaniale zdrowe i zadbane sa twoje podopieczne :) Tak trzymaj PoZzdrowionka ;)

Edit: Sorka zieloniutki ale nie moglam sie powstrzymac 700 W + grill :D teraz to ja juz wszystko wiem :) uciekam promieniowac :)

Last edited:

Rystal

Active member
Super rośliny proszę pana ,fajnie się ogląda . Moje tez kiedyś tak rosły. Polecam nasiona przed wysiewem w mikrofalówce na 30 sekund wrzucić to roślinki powinny jeszcze większe rosnąć . Niedawno to odkryłem :tiphat:

NAJS ŁAN

konopek

Member
Super ro¶liny proszê pana ,fajnie siê ogl±da . Moje tez kiedy¶ tak ros³y. Polecam nasiona przed wysiewem w mikrofalówce na 30 sekund wrzuciæ to ro¶linki powinny jeszcze wiêksze rosn±æ . Niedawno to odkry³em :tiphat:

NAJS £AN
A na ile watt nastawiasz mikrofalówkê? ^^

clothez

Member
to nie tylko na fotach ladnie wyglada , moc posiada naprawde piekielna , nie lubie gadac o wadze ani pokazywac suszu ale mam sucz co 82g dala 600w namiot 1.2 roslin roslo 11 w 11 litrowych donicach , wynik nie jest niczym wielkim bo inni pokywali juz moc tych nasion , ale dla mnie skromnego farmera ktory jeszcze kilka lat temu nie sadzil AF jest jakim tam wskaznikiem , mowie jakims tam bo na dobre palenie sklada sie wiele czynnikow , jak dla mnie , waga nie idzie w parze z jakoscia itd smaczki sa rozniaste jak rogalik maslany z kakao z drzemam , albo serem , albo twarog , z miodem a niby ten sam rogal maslany hehe

View Image
j
View Image

View Image

View Image

ZZ
jaka to odmiana i od kogo?bo juz sie pogubilem....;}

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga ...

Dziekuje za mile slowka i czas spedzony na przegladaniu tego tematu , jakos teraz zwrucilem na to uwage hehe tutaj raczej sie nic nie zmieni zielonym do gory ...

TABLOCK - brakuje mi slow ,dziekowac czy podziwiac sam juz nie wiem tak czy siak szacun bracie za taki look 2 godziny z zycia wzialem CI , mam nadzieje ze choc troche sie przydalo do osobistej tworczosci , jak moge to zawsze pomoge PW ci prawde powie , zycze duzo zdrowia .

dupsq - siema braciszku , juz objasniam jesli pytasz , bedzie to kilka sztuk GG#4 x Chemdog DD f2 fem.

kips0n - siema bracie , dziekuje za mile slowka , widzisz twoje pytanie powinnienes skierowac do indoor pytania tam znajdziesz odpowiedz , bo sprawa sie komplikuje np. z nawadnianiem takich malych pojemniczkow , wypada w tedy jakis automatyczny natrysk zastosowac , podlewanie 2-3 razy dzieni to jednak jakas uporczywosc w zyciu , tylko tak moge przetestowac np 100 nasion w namiocie , sam osobiscie polecam wielka donice i idealnie naginac rosline zbiory beda porownywalne jesli tylko o nich mowimy , znaczy sie ze masz kilka sprawdzonych klonow , femek i sadzisz je na dlugim wegu i doskonale rozkrzaczasz by naslonecznic kwiaty , 2 strona medalu odpukac w niemalowane drewno w razie niemca masz np 1 albo 4 rosliny a nie 50 bo ONI top statystykami sie kieruja i przypal za gigantyczna uprawe mozna zalapac z glupich testow nasion .

Amnnesia - dziekuje za mile slowka i dzialaj na wszelakich frontach , czasami tak trzeba i juz w imie lepszego dobra , zycze powodzenia

Rystal - wez ochlon chlopie z takimi teoriami na 1 poscie ...

clothez - juz prostuje sprawe , to jest red poison x black cream Af by GGS w 11litrowej doniczce pod 400w switelku , kilka AF pokazalem w ostatnich postach tak ze moze byc maly zmyl tym bardziej ze nie opisalem tego posta sorrki .

ZZ

edite :

GG#4 ( cut only )

picture.php

sie doczekac nie moge , jeden top na palenie a 2 juz pelen nasion .

StarDawg Illuminati aka Nag Champa Kush ( cut only )
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ZZ

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema

chcialem sie podzielic Illuminati kush fotkami ale widze ze musze cyknac kilka innych foteczek hehe all 4 u baby

tym czasem Illuminati StarDawg ( cut only )

picture.php

picture.php

ZZ

kips0n

Member
te masoñskie topy s± przechuj, ¿e tak powiem super wygl±daj± chyba najlepiej ze wszystkich.

a co do wcze¶niejszego posta o niemca siê narazie nie bojê i nie my¶lê o tym a nie wiem sk±d bym wytrzasn±³ taki pojemnik bo mam niestandardow± kabinê (sam budowa³em)
i nie wiem czy kilka ro¶lin w jednym pojemniku nie zjada³oby sobie po¿ywienia przez co w³a¶nie odbi³oby siê to na plonie ale dobra nie zamêczam tutaj za³o¿ê ten temat tam w dziale indoor mo¿e kto¶ pomo¿e chocia¿ w±tpiê bo w tej sekcji jakby poumierali ludzie ;p

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
kips0n - sadzilem tak kilka razy , po pare roslin w kontynerze np, 70L jest to strasznie uciazliwe , ja mialem malo miejsca i musialem mocno naginac i wyciagac ten kontyner na stol , ale czego sie nie da zrobic hehe jeden z lepszych sortow :D

5 euforii w jednym zbiorniku
https://www.icmag.com/gallery/data/500/27510DSC03425.JPG

https://www.icmag.com/gallery/data/500/27510DSC03410.JPG

https://www.icmag.com/gallery/data/500/27510DSC03396.JPG

zjadac pokarm beda bo taka ich rola hehe jedne wiecej inne mniej jak sadzisz z nasiona trafisza inne phena ale tym sie nie mart , nawozic bedziesz normalnie bez zadnej szkoly wyzszej - powodzenia

poZZdro

Status
Not open for further replies.