What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

jerzu19

Well-known member
Veteran
Siema zaloga

Jerzu19 - AmberDog pieknie sie u ciebie szroni badz baczny gdyz potrafi gwozdziem przybic do poduchy hehe co do krosa illuminati x chemdog DD f2 to tak koZZacko rowniez jest kto dostal to moze raczki zacierac ...powodzenia zycze

Jerzyku zanim napisac zdarzylem to ty juz illuminati x chemDog do kwitnienia doprowadziles hehe ale czas ten nas odlicza nas , zycze obfitych zbiorow oby radosci bylo wiecej niz wagi hehe

poZZdro

Siemka mistrzu
Co do AmberDoga to fakt potrafi przybić ale w fajny sposób, na początku fajny buzzz by po chwili rozluźnić.
Jeśli chodzi o Z Star (moja nazwa na Twojego krosika) to pięknie kwitnie, weg nie szedł jej za szybko za to teraz nadrabia bo "szroni" się przepięknie.Wagowo może i nie będzie super ale nie o to chodzi,fajnie jest spróbowac czegoś praktycznie nie dostępnego w formie sionek tym bardziej w PL nie mówiąc o GG#4, które czekaja na następny rzut dzięki uprzejmości dobrego człowieka.Postaram się w miarę systematycznie dodawać info na wasze subforum i tu na naszą polską sekcję.Szkoda że tak mało osób to robi a wiem że mogło by więcej.

Z Star 21 dzień kwitnienia
picture.php

PoZzdro

P.s oooo tak wygląda człowiek po dobrym blanciku z AmberDoga oooooo tak hehhe
picture.php

frether

Member
Veteran
Hej Zz po drodze strasznie się obśliniłem biegnąc tu ale wielka jest moja radości widząc tyle pięknych panienek co gdyby nie one no właśnie zawsze nam pomagają i chwała im za to :woohoo:
picture.php

Błyszczące bąbelki hyhy
picture.php

picture.php

Pozdrawiam serdecznie życzę powodzenia i potrzeba Ci ZZ przyznać jakiegoś Nobla albo wagon złota z pod Wałbrzycha za dokonania tutaj :tiphat:

Last edited:

jerzu19

Well-known member
Veteran
Siemka Zz
tak jak obiecałem...może przynajmniej w taki sposób jakoś się odwdzięczę....będzie dużo dużo więcej fotek ale narazie brakuje czasu na forum.....

GG#4 x ChemDog DD
picture.php

picture.php

picture.php

Dzięki Zz za możliwość spróbowania egzotyki :tiphat:
3m się mistrzu

Barbanegra

Member
Ziel Zielona rymuje! Pieknie :D
Pozdrawiam serdecznie Zawodnika!
Przyszedlem sie zainspirowac.
U mnie wiosna startuje. Zaczyna wylazic zielenina z ziemi i krzaczory oraz wisnie zakwitac.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Hej zaloga , troszku mnie nie bylo a mialo byc d³u¿ej ,ale sily mocy mnie wezwaly myslac ze na czas przybede hehe ale jak zwykle sie spuznilem hehe , spuznilem sie na milosc , na zycie tez , tak ze nie dziwcie sie ze sie spuznilem by ratowac swiat bo on juz tez dawno przepad³ i zostalismy tylko MY :D

DLOC - woda kranowa leci u mnie , kiedys byl projeknt z rynna i deszczowka ale cudownego odkrycia w PH metrze nie uzyskalem , w ziemi PH warto mierzyc po podlaniu rowniez , lubie canna pk 13-14 bo hammera wycofali ale powraca i tez do niego wracam , poza tym plagron algi , cos tam z advasiow wezme czasami ich uryny lubie bardzo drogie dziadostwo majo ale dobre , w skrocie powiem ze lejac czyms innym musze nawozic co 7 dni a ADvasach robie to co 12-14 dni i juz jestem happy , ser uk jest tylko ten od exodusa , ciesze sie ze ludzie go bardzo lubia bo zajefajny jest kochany serek i nie ma mocnych ! zycze bracie powodzenie w wszelakich projektach - jak moge to zawsze pomoge , pisz jakie masz zamys³y a moze kiedy¶ fizycznie spotkaj± sie nasze umys³y ... jestem otwart na wielkie projekty .

jerzu - tofany ale ty mie zadowalasz ,pieknie to wyglada u ciebie GG4 x chemdog to co sie trafilo to ladne gen GG sadz dalej i rob co serce ci mowi bo Bog jest wokol Nas :...

frether - braciszku rajcujesz mnie jak tancerka nad dymem z cygara przy rumie , jestes ma inspiracja bracie kochany , foteczki niczym smak zycia czy to Ty ? wszystkiego najlepszego duzo zdrowka ...

Barbanegra - k³aniam sie nisko Ty moje bracisko ...
https://www.youtube.com/watch?v=zgyJEltankQ
brachu ze ja Twoja inspiracja ? hehe dobrze wiedziec ze u Ciebie wszystko ok humorek sie trzyma - gdyz ludzie tacy jak Ty byliscie inspiracja mojego Ja ... wiosna nasza kochana wiosna i juz slonko swieci - Wy nasze kochane dzieci , ja sam jeszcze sie swiatlem zimnym inspiruje , ale juz poczynam przekopki na spocie tym bardziej ze na spoty wysypuje przez zime cala ziemie z indoora , poczotkiem kwietnia palenisko z galezi na nim uczynie i ponownie ptzrkopie , duzo pokrzyw z zesz³ego roku mam suszonych kupy kurki i cos z komnpostu ...teraz jak pytasz to juz sam czyje podniecenie , a co tam u Ciebie zawodniku ? germanskie plany beda stosowane , czy na ziemi kochanej naszej jestes , co sola i chlebem oraz winem czestuje ?pamietaj jak moge to zawsze pomoge ...

ja sam cos se wysialem , by ta nude zimowa prze walczyc , sieje i tak sieje na szczescie konca nie widac , to tez cos w fotkach mam ...

picture.php

tutaj sam nie wiem co to jest za odmiana , cos z chemdogiem DDf2 - Barban mnie zainspirowal na to...

picture.php

poZZdrawiam wszystkich i zycze spokoju ducha ...

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
magia zdjecia...

picture.php

nie ka¿dy pokarze wszystko , a nawet jak widzisz wszystko to tez nie jestes pewny z ktorej strony to zdjecie zosta³o ¶ci±gniête hehehe

ZZ

p.s. teraz juz prawie widzisz wszystko ... Dog Jo.. x chem ...

jerzu19

Well-known member
Veteran
Siemka siemka
...kiedyś kiedyś jerzyk pisał że miał pheno Sweaty Betty które mimo że uprawiane w lecie połapało piękne kolorki od hm różu po fiolety...udało sie odzyskać te foty...me happy...

picture.php

picture.php

tylko te dwie foty ale co nie co widać...

...dalej...Z Star która również połapała kolorki...
picture.php

...dalej...dalej...hehe
GGxChem
picture.php

pozdro mistrzu

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga ...

jerzu19 - wiem o ktore pheno Ci chodzi faktycznie nie jest za czeste do trafienia za to bardzo smaczne , ja osobiscie wole to co daje Cola style topy z mocnym zapachem ropy , ten Twoj Illuminati x Chemdog DDf2 ladnie wyglada kocham ta odmiane i zawsze ja posiadam w ogrodzie , dziekuje jerzu za okazanie co tam Ci rosnie z tych nasion .

Dog Jones x Chemdog DDf2 - feminiZZed

picture.php

S.P.G. x Chemdog DDf2 - feminiZZed

picture.php

picture.php

picture.php

ZZ

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Thx bro.

You like frosted plants :D like most of us ...

some more pic...

GG#4 ( cut only ) x ChemdogDDf2 - feminiZZed
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

klint

Active member
Veteran
Hahahahahahahha Zielu widzê ze dorobiles siê ma³ego pomocnika w ogrodzie :) BTW to jakis rasowy? Sier¶æ ma jak Norweski Kot Le¶ny :) pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
klint hehe im skorupka za mlodu ...
a to jest Main Coon razem z GCCF reg. i w TICA reg. z drzewem 5 pokoleniowym wstecz , nie sterylizowana ! z PETLOG , z możliwością wystawiania na pokazach ...

kot to najlepszy pomysl na to by masakratora rybki zaczely szybciej pływać hehe

ZZ

klint

Active member
Veteran
Wiec to rasowy tygrys :) juz myszy za jego kadencji napewno nie u¶wiadczysz bracie hehehe. A rybki masakratora to nie tylko p³ywaæ szybciej zaczn± przypuszczam ;)
picture.php

A chodzi³o mi w³a¶nie o tego...
picture.php

A Przy temacie kociakow to jeszcze co¶ takiego znalaz³em na dysku... hehehe
picture.php

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hehe klint dobre , warto wspomniec ze Maine Coon jak sam zobaczyles posiada jeden znak ktorego na 1 fotce nie widać (fotoshop) ale za to 2 fotka pokazuje ladnego M bo to ta literka ma sie pokazywac nad ich oczyma :D a 3 fotka kotka to juz wlasnie ich cale zycie , spanie 70% zycia 20% to jedzenie i picie to teraz wyobraźcie sobie co te zwierzęta wyczyniają jak maja tylko 10 % na rozruch hehe

ZZ

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
..kulkow pinć na morzu możliwości ...

picture.php

...a nasze moze sie zwie tak a nie nijak i niesie za soba opowieść o gałązce oliwnej przez golabka w dziobie ... czuje sie jak bym sam ta gałązkę niósł/ przylatywał , pomimo ze mi bliższe sa fakty Światowida i naszych Turow ale to juz wlasna idio-tologia nam pozwala myslec nad tym a nie innym , zawsze ktos czegos szuka :D

morze GG#4 od naszego szeryfa :D

picture.php

zapylenie powstalo z bardzo przyjemnej odmianki Las Vegas Purple Kush ( cut only ) , to nam bardzo ulatwia zycie bo mozecie sobie wygooglowac z czym tanczymy az do bialego switu , F1 beda oraz jakies IBL i tez S1 ...

https://www.youtube.com/watch?v=WbfyerV37LQ&nohtml5=False

18 nagranie to legend i style like nikt wczesniej , cala ta plyta to perelka ...

poZZdro

kips0n

Member
pięknie się formują te pałki, na jednym zdjęciu wcześniej widziałem liście w dół pozakrzywiane, mam to teraz też i nie jestem pewny co to może być za dużo N? przelałem je dobrze samym PK i odbiły ale tylko na kilka dni później znowu czubki liści w dół..

Kolekcjoner

Active member
Siema siema, widzę że tu ładna dżungla wszędzie, więc i ja zapodaje coś zZielonego, mają wigor, panienkom chyba się podoba :biggrin: fota sprzed paru dni
picture.php

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema

kips0n - nie czaje które zdjêcie , jak bys mogl wskazac , moze to cos na co juz uwagi nie zwracam a moze to rosliny przed podlaniem gdzie liscie az maja zwiêdniête i powyginane , czesto jest tez tak ze ludzka nadwra¿liwo¶æ daje sie we znaki i widz±c jakiego¶ liscia lub ich 5 juz diagnozujemy ze cala roslina jest w op³akanym stanie , co wcale nie znaczy ze mamy bagatelizowaæ wszelakie zmiany jakie zaobserwowali¶my . Wspominasz ze duzo azotu podales , moze to tez byc przyczyna w takim wypadku najlepsza czysta woda do przelania , a najlepiej jak bys pokazal co tam masz ...:D

Kolekcjoner - ladnie sie zielenia u Ciebie krzaczuny, godej co tam mo taki wigor , serfowalem ostatnio i przycumowalem na jednej aukcji i cos od divine gen. zakupi³em szukalem totalnie czegos innego szybkiego i bardzo owocowego , jab³ko , maslo orzechowe , herbatniki takich sie mi zachcia³o smaczkow a kupilem mocnego ropniaka co bedzie mi kwit³ 10 tyg. po wysadzeniu ostatnio l.a. confidental powiedzialem ze juz koniec z kupowaniem bo to nie ma sensu , to samo mowilem po wysadzeniu Barbara bud mialo byc tak pieknie bo to winner niby jest ale nie pod moim dachem , l.a. confidental powykrzywiany , karlowial , mizerny plon , to juz nie to samo co 6 lat temu , a Barbara to juz lepiej rosla ale za to sort daje mi taki ze sie tym nie napale ...

Dog Jones ( Cut only ) x ChemdogDDf2 - feminiZZed

picture.php

picture.php

picture.php

poZZdro

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts