What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Witam! Szybki up co i jak! Wszystko już wisi i lada chwila zaczynam testy! Porosło cudnie widać,że dużo serca w to włożyłeś i jestem pewny w 100%,że Karma wróci! Dużo dobrego! :tiphat:

las vegas x chemdd twarde jak kamienie niestety bez purpury, kushowate kwiaty sama słodycz!
picture.php

picture.php

Last edited:

jahman

Active member
Veteran
zonk ostry owocowy mdły zapach, wyczuwam oldskool :biggrin:
picture.php

picture.php

xdog najszybszy, bardzo zbity. Zachowałem zobaczymy jak sobie z tym poradzi, odbija na revegu.
picture.php

picture.php

jahman

Active member
Veteran
las vegas... gotowy na słoikowanie :dance013:
picture.php

Dzięki przyjacielu jeszcze raz za opcję testowania tych smakołyków:tiphat: Dużo dobroci z tego wynikło :ying: pozdr.

ps: 420 post!

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema:jawdrop:

Jahu piekne SHOW , uprawa widac wyszla Ci doskonale :friends: jesli ten las vegas trafil sie zielony to i pachniec bedzie typowo jak chemdog ( diesel ) na pewno trafi sie jeszcze purpurka , Sour Dog tez mi sie podoba pieknie u Ciebie wyszedl az pozazdroscic tych zapachow , zonk moze pieknie zaskoczyc hehe powodzenie w utrzymaniu X doga , dziekuje za ofocenie roslinek :tiphat: duzo zdrowia zycze oraz masy prezentow pod krzakiem hehe

a odemnie wspominana wczesniej 39 dniowa rakieta inne jeszcze kwitna a ta juz puszcza na revegu wow

picture.php

raz jeszcze dziekuje wszystkim za mile slowa ...

poZZdro

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Dzięki za miłe słowa przyjacielu. Wszystko już zasłoikowane czeka na swoją kolej w testach! :tiphat:

ten x dog odbił bardzo szybko, jutro dostanie nową ziemię i jedzonko.
picture.php

Dużo dobrego! :tiphat::dance013:

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam
Jahu pięknie kolorujesz!!!!!!!!!!:respect:
A tu coś odemnie Sweaty Betty (Copenhagen kush pheno?)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

jerzu19

Well-known member
Veteran
Lecim dalej
X-Dog,wali jak przepocona koszulka mechanika buehehehe.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Może niewidac ale jest na serio ładnie oszroniony!tylko ta koszulka mechanika....

jerzu19

Well-known member
Veteran
MoonDog (prawy bo w doniczce rosną 2,przez pomyłke wjebałem 2 pestki i tak zostało,co prawda wpłyneło to na rozmiar topków ale z drugiej strony będą 2 phena)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Bluemoonshine pheno?lekki jagodowy zapach,wyczuwalny dopiero z odległości kilku cm.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema

Jahu to wysmienicie ze tak szybko odbil , puszczasz go odrazu na flo czy utniesz jakies klony ? ciekawosc mnie spala jakie wyjdzie u Ciebie to ziolko po sloiczkach hehe

jerzu , Sweaty Betty pieknie wyglada na vegu tez , swymi wielki9mi liscmi przykrywa wszystkie inne rosliny hehe piekne ksztalty tez posiada i na dole i na gorze hehe wyglada przepieknie a na 2 fotce ukazales caly jej wdziek ... tutaj cie zacytuje bo takiego porownania sam bym nie wymyslil hehe - X-Dog,wali jak przepocona koszulka mechanika buehehehe 9 cyt.) tutaj ostroznie bo moze zaskoczyc z zaskoczenia i powalic na fotel do siedzenia , spocona beatke z rana do sniadania wypada podawac a X Doga juz wieczorowa pora gdy noc zapada hehe Moondog moj ukochany uwielbiam go palic on potrafi rano zrobic mi tak ze juz jest noc hehe jerzu piekny zestawik ci tam rosnie dawaj co tam masz wklejaj foty nadal , za co serdecznie dziekuje :D

u mnie male zbiory fryzjer jak wiadomo ostry koles jest ...

Blue Meanie tylko w klonie

picture.php

picture.php

picture.php

UK cheese klon tylko

picture.php

nie mial latwo przetrwac , ogrzewanie padlo i marzl kilka dni , ale juz jest na sznureczku co i jemu i mi odpowiada najbardziej hehehe

milego wieczorka zycze

ZZ

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
...zamiana doniczek

picture.php

picture.php

picture.php

po 2 min pracy jest wsadzona do malej doniczki i gotowa na vega , oczywiscie ze wroci do tej duzej hehe

poZZdro

frether

Member
Veteran
Zzajebiste choinki teraz z zimo w takim lesie to jest czuć świąteczny klimat :laughing:
hehe struktura pisząca taka ze temperatura bursztyn zabarwi
picture.php

Pozdrawiam serdecznie :tiphat:

TheCreator

Member
Veteran
Uszanowanie:tiphat:

Dobrze wpaść tu od czasu do czasu i zerknąć okiem na Twoje poczynania - jeśli to nie tajemnica, to z ciekawości pytanie - wycinasz tu w ziemi idealny ksztalt dla mniejszej donicy, czy może obcinasz nieco mniej i dosypujesz świeżej ziemi na spód doniczki?

:pirate:Oczywiście **Wszystkiego ZZielonego w Nowym Roku!**:pirate:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
aloha

frether - robisz smaka mi na ten bursztynek ;) wyglada fanta korwa stycznie ! mi zamowiony sprzez ze hiszpani jeszcze poczatkiem grudnia dojsc nie moze a do tego ziomek z adresu na ktory byla paczka zamawiana sie wyprowadza na dniach chujnia jak herbatka z mlekiem , jak bym mogl prosic wiecej foteczek babelkowej czekolady to by mnie bardziej mobilizowalo do ruszenia moze starej rury hehe

TheCreator - szacun bracie , ano dobrze , dobrze kiliknac w zakladce IC MAG jak dzieci juz pojda spac , zastanawia mnie jedynie fakt czemu od czasu do czasu ? slusznie pytasz bo ja sam czasami jak cos palne to jak zolw kopytem o pedzace metro i nie do konca napisze co i jak hehe bryle korzenna docinam mniejsza niz doniczka i reszte przestrzeni wypelniam nowa ziemia zypie jej do polowy doniczki i po bokach po 1-2cm po wsadzeniu rosliny . Robilem bez nowej ziemi wycinalem idealna bryle korzenna ktora wkladalem do mniejszej doniczki ale reveg trwal o 2-4 dni dluzej i roslina grymasila pokazujac niedobory , obcinalem tez tak bryle korzenna ze byla wielkosci zacisnietej piesci ale i ta metoda tez mizernia sie okazala , trudno roslina wraca do siebie po takim czyms , lepiej jej w tedy zostawic wiecej lisci i topow , co to topow przy rewegu to tez je staram sie wybierac bo nie chce by mi porosla matka zarosnieta jak stara dewota , po tym wsadzeniu co widzicie na fotce rosline jeszcze przycialem odrobine ...

picture.php

teraz wyglada tak

ZZ

TheCreator

Member
Veteran
Od czasu do czasu - niestety, bo sie cz³owiek napali, a nie mo¿e tak kolorowaæ teraz :(
Ale siê mordeczka ¶mieje, jak innym ogródek pêcznieje - bêdê wpadaæ czê¶ciej ;)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
StarDawg Illuminati x Chemdog DD f2 feminiZZed

StarDawg Illuminati x Chemdog DD f2 feminiZZed

TheCreator - wpadaj czesciej to i morda szerzej Ci sie usmieje :D

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

poZZdro

Zielona gratulacje i mega propsy za kwiatki. Tak siedzę i przeglądam ten temat i nie wiem czy oglądać dalej czy szukać szczęki która z wrażenia opadła gdzieś na podłogę. Mistrzostwo!

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam
Pozwole sobie wrzucic kilka fotek Sweaty Betty.Zajebista odmianka,zapach,smak,high!
Po zapaleniu tej odmianki wszytko wychodzi nam lepiej,sprawia wieksza frajde,jestesmy bardziej kreatywni dla mnie poprostu BOMBA!!!!!!Na nowa runde mam juz pestki ale sobie poczekaja bo musowo bedzie znowu Sweaty Betty!!!Jesli ktos zastanawia sie nad ta odmianka to niema sie nad czym zastanawiac!!!brać bo ja wykupie hehe.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

frether

Member
Veteran
oj bąbelku Ty z rurką hyhy ZZ na patelni to chyba będzie najlepsze? :biggrin:
picture.php

picture.php

picture.php

Pozdrawiam serdecznie :tiphat:

Last edited:

Brasilian

Psychedelic Marijuana passionate
Veteran
hi Ziel

I might post a short report of growing your own seed X-Dog (Chemdog D4 x Chemdog DDf2) by Chef The Devil.

ykzzT9v.jpg

ASyYoip.jpg

sQGILbP.jpg

JNPsUBn.jpg

CqqEOpe.jpg

follows:

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts