What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

Brasilian

Psychedelic Marijuana passionate
Veteran
bOhB5qF.jpg

A8bOOWb.jpg

xSUElXM.jpg

ilgbnZy.jpg

p78ADdl.jpg

Thanks for giving me (even indirectly) this
excellent strain!

Many thanks!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam Wszystkich

jerzu19 - Spocona Beatka hehe ciesze sie ze sie tak bardzo Wam podoba duzo osob pisze o tej odmianie , szron ktory pokazujesz odmiana ta posiada w ilosci niewyobrazalnej , pyszny kaszyk z niej wychodzi , z pestkami to lipa taka ze sam mam ich okolo 20 wybralem 2 phena tej odmiany i stoja z wszystkimi mamai , tak jak z snack jackiem bylo i ponie-kat minelo , bo wiem ze sa jeszcze osoby posiadajace te stare krosy ... zycze powodzenia i duzo zdrowia

frether mowisz ze z patelni hehe zatem smacznego bracie piekne focisze jak zwykle , poZZdrowienia bracie

Benvenuto Brasilian Questa bella pianta,lei dà sempre duro frutta e ha il potenziale per , grazie per lo spettacolo .

Coś nowego...

tak bylo
picture.php

picture.php

a tak jest ...

picture.php

wszystkim udanego wekendu

ZZ

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema bracia oraz siostry :D

https://www.youtube.com/watch?v=CrvB3rtf0_o

Na wstepie pragne podziekowac Wszystkim ktorzy nie szczedza pozytywnej karmy oraz wypowiedzi dziekuje serdecznie za baczne obserwowanie i czytanie miedzy wierszami , pragne tez poZZdrowic bardzo cieplo nasza Asiasrasia duzo zdrowia zycze Ci kobieto dbaj o siebie , kobiety to nasza nadzieja na podtrzymanie naszej genetyki . Pij mleko laska a bedziesz miec fajne piersi ;) wszystkiego najlepszego ...

DLOC - siema bracie , co masz na mysli ze sie rozmnozyly ? mozesz mi nie wiezyc , ale rosliny sie mnoza jak szalone hehe to co mam z nimi robic , wsadzam do coraz wiekszych doniczek i zacieszam dusze tym co oczy widza . Na tamtym zdjeciu sa rosliny z nasiona wysadzone , to nie sa klony . Latwo poznac klona od siewki na zdjeciu , siewka posiada liscienie te 1 liscie ktore wychodza z nasiona pozostaja na dlugo na roslinie , no chyba ze sie je oberwie , ale i w tedy widac ze to klon , bo on nie dosc ze nie posiada liscieni to rosnie w specyficzny sposob ...

wiem , wiem ten plant co roboczo sie 39 zwie , w koncu wygral w przedbiegach z wieloma innymi genami i koniec koncow sie za niego zabralem , nic wielkiego narazie poleci kilka klonow wraz z matka na flo. w osobnym namiocie z opisem i dokladna obserwacja , matka 3 razy revegowana dawala plon w 39 dni kwitnienia ( dla tych co opuscili wczesniejsze posty ) dostana trening swiatlem koliki i zobaczymy czy sie pohermia , co mnie nie zdziwi bo gdzies musi byc odchyl genetyczny w takim przypadku , choc nigdy matka nie hermila sie .

39 - klony
picture.php

a tutaj ich matka
picture.php

Nag Champa Kush - StarDawg Illuminati - klon tylko !
picture.php

latwo zobaczyc jaki szron posiada ta roslina na lisciach , pomimo tego ze jakies 5 dni temu korzen puscila , dla mnie to tez cecha warta uwagi jak juz na wegu roslina liscie szroni , ale w tedy ze by jeszcze DUZY plon dawala bylo by koZZacko hehe

zyjcie wszyscy w zdrowiu i milosci tego Wam zycze z pelnego serca

ONE LOVE

ZZ

Nucky_Johnson

Active member
troche ciezko ogarnac tresc pomiedzy tymi topami:D

Ty, ziel, dobrze widze ze mailes, czy masz, te przedzirkowate roztocza, czy jak te j#*#* kleszcze sie nazywaja?

widac to na zdjeciach-post #1116

Ja wlasnie wczodze w ostatnia bitwe po 5 miesiacach. Jak bys cos sypnal na ten temat, to by bylo gicior.

Pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema ekipa

@ masakrator , Grzechem by bylo jak by inaczej bylo ...

@ Anna F. witaj dziewcze milo cie miec w szeregach ...

Slonce juz wita nas z rana o wczesnej godzinie , oj nie ma co czasu marnowac , w ogrodzie wypalilem wszystkie krzaczuny tym samym przygotowalem dobry grunt pod sadzenie warzyw , a w domu jak to w domu z robactwem musimy walczyc , tym bardziej jak koniec kwitnienia mamy i nie mozna wilgotnosci trzymac na wysokim poziomie ehhh duzo sie czynnikow na to sklada , ja sie dziwie jak to jest ze na 25 krzakow w jednej szafie 3 sa podjadane a reszta rosnie pieknie , stosuje zawsze czosnek w butelce mam a do tego pstrykam czym tam mam ...

picture.php

tak sie ciesze z tego ze tego GG#4 mam dostac ze spac nie moge myslac ze tym przyspiesze ten fakt no jak child ahhh cieszace sie na wycieczke alias kolonie hehe jak by sie tak korwa udalo to na oucie by to w tym roku polecialo , tylko by echo w ciula nie gralo lala nana a co do outa to jakies sztuki pod oknem se zasadze coby oko cieszyc hehe moze i w tym roku u bram pieczary stanie 2 gwardzistow hehe raczej klasycznie w wybiorze easy shaman musi byc ten owocowy punch mnie kladzie i cos z AF moj faworyt to Diesel Ryder 2 i N. Lights i to wszystko co w kolorze fioletowym musi byc obowiazkowo .

tutaj wlasnie mamy dawce co daje glowe ze to 400w w ukladzie 20/4 ciemni ...

N.Lights AF made by GGS

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

CDN

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

w tych AF trafila sie mi taka suka ze WOW panowie i panie , beda foty na 100% przed kosa tej sztuki bo musze ja wytarachac z konca otchlani ale taki szeron i ksztal moze pozazdroscic nie jeden elitarny klon , ale tym nastepnym razem .

dbajcie o siebie na wzajem ziomale a do tego ja sam zycze Wam wszystkim duzo zdrowia oraz stalowych nerwow ...

one love

picture.php

poZZdro

A

AsiaSrasia

(...).pragne tez poZZdrowic bardzo cieplo nasza Asiasrasia duzo zdrowia zycze Ci kobieto dbaj o siebie , kobiety to nasza nadzieja na podtrzymanie naszej genetyki . Pij mleko laska a bedziesz miec fajne piersi ;) wszystkiego najlepszego

Usmialam sie wlasnie w pociagu... jakos mnie ten post ominal. Dzieki wielkie :huggg:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema ekipa

Kobiece komplemety sa niczym slonko na niebie Amnesia serdecznie dzieKUJE za mile slowka ;)

troszke czasu zlecialo to tez w zyciu sie nie malo pozmienialo ...

wybaczcie bajzel i moze nie opisane foty w albumie ale pojechalem na 3 noce do miasta rozpusty i zawiesilem sie na 7 , nie male to bylo wyzwanie , bedac tam nie myslal czlowiek co tutaj , a tutaj susza byla okropna , nawet sie nie rozpakowalem do konca a juz zroslinami na kolanach siedzialem , w pospiechu kilka fociszy cyknalem , nie wiem co jest co , ale WSZYSTKO TO AF , krosy co powstaly z black cream o ile mnie pamiec nie myli ???

picture.php

picture.php

ta fota sie spodoba wielu a na pewno Fingerowi ty;lko ze rowerka brak ...

picture.php

picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
to nie tylko na fotach ladnie wyglada , moc posiada naprawde piekielna , nie lubie gadac o wadze ani pokazywac suszu ale mam sucz co 82g dala 600w namiot 1.2 roslin roslo 11 w 11 litrowych donicach , wynik nie jest niczym wielkim bo inni pokywali juz moc tych nasion , ale dla mnie skromnego farmera ktory jeszcze kilka lat temu nie sadzil AF jest jakim tam wskaznikiem , mowie jakims tam bo na dobre palenie sklada sie wiele czynnikow , jak dla mnie , waga nie idzie w parze z jakoscia itd smaczki sa rozniaste jak rogalik maslany z kakao z drzemam , albo serem , albo twarog , z miodem a niby ten sam rogal maslany hehe

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ZZ

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
wieka szkoda byla gdy czas scinki przyszedl , tak bardzo cieszyly oko swym widokiem ze oderwac sie od nich nie moglem , w podziece za mile slowka mam jeszcze cos ...

N.Lights x Black cream AF

picture.php

picture.php

byl wiekszy niz puszka ale nie widac tego na fotce dokladnie
picture.php

picture.php

picture.php

kolejna rekordzistka hehe

zycze panowie i panie milego dnia oraz duzo zdrowia

ZZ

Status
Not open for further replies.