What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

kips0n

Member
kips0n - sadzilem tak kilka razy , po pare roslin w kontynerze np, 70L jest to strasznie uciazliwe , ja mialem malo miejsca i musialem mocno naginac i wyciagac ten kontyner na stol , ale czego sie nie da zrobic hehe jeden z lepszych sortow :D

5 euforii w jednym zbiorniku
https://www.icmag.com/gallery/data/500/27510DSC03425.JPG

https://www.icmag.com/gallery/data/500/27510DSC03410.JPG

https://www.icmag.com/gallery/data/500/27510DSC03396.JPG

zjadac pokarm beda bo taka ich rola hehe jedne wiecej inne mniej jak sadzisz z nasiona trafisza inne phena ale tym sie nie mart , nawozic bedziesz normalnie bez zadnej szkoly wyzszej - powodzenia

poZZdro

no nie¼le to wygl±da! ale widzisz ja móg³bym nawet bardziej je wyci±gn±æ bo wysoko¶ci mam hoho
pod t± skrzynk± normalnie dziury wierci³e¶?

a no i wiesz ty masz jedna odmianê a ja teraz bêdê np mia³ 8 ;d
i raczej nie da³bym rady zrobiæ tak eleganckich równych topków

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
ojjj co ja sie ma z Wami bimbaskami hehe

zle sie wszystko opisuje jak PW sa pomieszane dlatego chodzi mi o naplyw tylko samych adresow bym sobie kliknal spisal i skasowal , tak jest mi najlatwiej , robie to wyjatkowo bo Asia chyba na porodowce zabawie albo jakos takos , Gorilla Glue#4 x Chemdog DD f2 zapowiada sie fantastycznie i narazie nigdzie jej nie bedzie , a ladne opisy moga poczekac oby tylko sie pojawily , a najlepiej tutaj
https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65783

poZZdro

kips0n

Member

zle sie wszystko opisuje jak PW sa pomieszane dlatego chodzi mi o naplyw tylko samych adresow bym sobie kliknal spisal i skasowal , tak jest mi najlatwiej , robie to wyjatkowo bo Asia chyba na porodowce zabawie albo jakos takos , Gorilla Glue#4 x Chemdog DD f2 zapowiada sie fantastycznie i narazie nigdzie jej nie bedzie , a ladne opisy moga poczekac oby tylko sie pojawily , a najlepiej tutaj

poZZdro

nie wiem, nie zrozumia³em przekazu ;D
a jak kto¶ dostanie od ciebie pakiet tych magicznych nasion, których jeszcze nikt nie mia³ prócz ciebie to grzechem (^^) by³oby nie napisaæ co¶ o tym u ciebie tam w dziale

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam witam
Zoong pheno 1
Ciekawe pheno zarówno pod względem budowy topków jak i zapachu ( mocny słodko/kwaśny zapach z domieszką detergentu do mycia podług takiego jak w szpitalach!)
picture.php

Zza niedługo więcej fotek w Waszym subforum!Szkoda że tylko ja tam działam a nie tylko ja mam przyjemnośc uprawiać Wasze geny!
PoZzdro :tiphat:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga

jerzu19 - smakowity kwiatek :D Zonk bo o niej mowa bardzo zana odmiana jest , moj stary kros Skunk 1 x skunk 11 co zem se go miol w klonie i terozki przepodl , problem taki ze brak ludzi by klony przechowywali i ta genetyke jakos pielegnowali , ale i temu sprostamy :D i ten wlasnie skunk lvl 111 zostal zapylony chemdogiem DD f2 ktory tez zostal bybrany dawno temu - co wiecej czyste serce oraz mysl smiala nami kierowala :D polecam z szczerego serca oraz rozumu , gwarantuje zbite topy i latwe ukorzenianie mam kilka kolonow zonka i wszystkie korzonki szybko puszczaja .

tutaj ZONK poczatkujace dni kwitnienia
picture.php

kips0n siema brachu , masz takie same pytanie jak ja sam , tak ze nie moge Ci pomoc brachu bo sam tego faktu nie rozumie , mi tez naciskac nie wypada , nie placze o koszta na poczcie ani takie tam , robie co kocham z calego serca a jak do tgego dochodzi jeszcze swiadomosc ze ktos moze zakosztowac tego owocu - to juz ziomus jest dla mnie wszystko ok w tym momencie znajduje swoje poczadki i konce czy jakos tak hehe dziekuje za mile slowa i duzo zdrowia zycze ...

a tm czasem

picture.php

one love

ZZ

A

AsiaSrasia

poZZdro

Hahaha Zielu! Nie, Asia jeszcze ma kilka dni zanim na porodowce wyladuje... Na razie czekamy :)

C

canna_brotha

to dawaj panie kolegu ZIelu pule genów w regach i bedzie sens klonowac ;))) PEACE

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam witam i o zdrowie pytam :tiphat:
Jedno się kończy inne zaczyna jak śpiewała pewna dziewczyna heheh
Na dniach na wate lecą zacne geny od Ciebie za co WIELKIE DZIĘKI !! Nie mogę się doczekać Illuminati !!!!! ale dni lecą szybko tym bardziej przy Sweaty Betty, Moondku , ..........
Jak tylko trochę się ogarne po urazie, to zrobie dużego uploada do twojego tematu jak i na subforum.

picture.php

picture.php

picture.php

AmberDog o ile mnie pamięć nie myli.

i cos z seri auto
picture.php

PoZzdro i 3m się mistrzu

P.s Miałem już pytać wcześniej, co bardziej przypadło Ci do gustu?GG czy NagChamp ? którą bardziej byś polecił ? nie chodzi mi o wydajność!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga ...

Asiu - Gratulacje raz jeszcze ehhh powiem Ci na przyszlosc ze za kazdym razem czlowiek sie tak czuje i swoje serduszko jedynie dzieli jak serniczek na kolacji , w zyciu bez kalorii , pokusa smaku prowadzi do tego ze apetyt rosnie w miare jedzenia - cmooook duzo zdrowia zycze oraz milosci i kochania no i tego co najlepszego z zycia brania ...

to dawaj panie kolegu ZIelu pule genów w regach i bedzie sens klonowac

W czym przeszkadza pobieranie klonow od roslin feminizowanych ? wybacz bracie ze zaczynam od pytania , ale tak sie zastanawiam bo nie ma zadnych przeciwskazan w tym by wybierac klony z femek , co sprawe ulatwia bo pewna samice masz teraz jedynie wyczesanego samca potrzeba nam , a jak tak posluchasz co w trawie piszczy to okaze sie ze jest wielu takowych , naprawde nie rozumie co fem. przeszkadza w pobieraniu klonow , ja szczerosci pelen oraz swiecie doswiadczony, posiadajacy kilka takowych sztukow pobranych z femek nie widze zadnych roznic , usmiechniety i skory do zabawy polecam takie uprawy ...

kips0n - hehe co sie usmialem to moje , moze i ten sam cud Boski doswiadczyliscie ale w innej postaci , a to duzo w tej sytuacji hehe smakowite topisze , zawsze susz wywoluje u mnie laknienie ...

jerzu19 -... kolejna dziewczyna lala - nana cos mi po czaszce gra hehe z dziecmi tak samo jak z roslinami ojciec pozna dziadka hehe dobrze ze wspominasz tego krosa z illuminati bo on zaskoczyc moze bardziej niz ten z GG#4 no ale to sie jeszcze okaze co komu sie podoba . Ladne topy wyszly na fotce z paluszkami , sam teraz bede sial cos z tych nasion ...

picture.php

zawsze ten sam klopot , malo kieliszkow duzo pijacych hehe

picture.php

picture.php

hehe ogrod zapomnienia czy wspomnienia hehe
picture.php

ale co tam w misce leci ? ahhh to nasze dzieci hehe

nadszedl czas skrzyneczki czyszczenia , kifik skrupulatnie do sloiczka od kilku lat ...
picture.php

C

canna_brotha

ZZielu problemów z pobieraniem może i nie ma.. ale wg mnie nie ma to jak regular.. a z femek zdarzyły sie hermy po cieciu i króćej wigor te matki trzymały. nie wiem-widocznie cos zle robie;) oczywiscie zawsze mozna trafic jak napisales na perelke. pozdrawia!!

Last edited:

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam :tiphat:
Trochę AmberDoga
picture.php

picture.php

fajnie oszronione pheno...chociaż muszę Ci się przyznać że numerem jeden,deklasując całą resztę jest Sweaty Betty aka "Beba" niesamowita jest ta odmianka,kolorki jaki łapie mimo braku niskich temperatur są niesamowite od różu po fiolet wiem...róż???ale tak ....postaram się to złapać na fotkach choć cieżko jest zrobić dobra fote mając gips na jednej nodze a na drugiej stabilizator :/
Illuminati już kiełkują i jestem ich mega mega ciekawy!będą foty będzie info co i jak.
3m się mistrzu

kips0n

Member
ale masz tych pestek ³ooo nie¼le, chyba nie wysiejesz tego wszystkiego
btw sam jestem ciekaw tego illuminati

no ale te foty amberdoga po prostu mia¿d¿±, jestem ciekaw jak pachnie

Kelly's Heroes

Active member
Halo!!!

Dzień dobry wujaszku ZZ :)
Miło widzieć, że wujaszek jest wciąż w formie i że wszystko pięknie się szroni :)
Przesyłam moc pozytywnej energii i pozdrawiam serdecznie!

KH

jerzu19

Well-known member
Veteran
Siemka Zz :tiphat:
Twój krosik Stardawg x Chemdog DD rośnie piknie!! pozwoliłem sobie nadać jej roboczą nazwe " Zstar "
....pięknie się szroni...pięknie pachnie..chyba zagości u mnie na dłużej tak jak Sweaty Betty aka "Bebka".

picture.php

Pozdro mistrzu i dzięki za to że dzielisz się tak zajebistymi genami :thankyou:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga

Kogo witam kogo goszcze ...

Dziekuje wszystkim za odwiedziny slowa krytyki , cieszy mnie kazdy fakt , co do florida Gold co zostaje rozdawana w gratisach teraz to moge powiedziec ze pieknie rosnie , owocow duzo moze nie daja ( 3 mam ) ale szronik piekny , wysusze i zakosztuje narazie zapowiadaja sie pieknie , polecam wszystkim co maja i sie zastanawiaja .

ZZielu problemów z pobieraniem może i nie ma.. ale wg mnie nie ma to jak regular.. a z femek zdarzyły sie hermy po cieciu i króćej wigor te matki trzymały. nie wiem-widocznie cos zle robie;) oczywiscie zawsze mozna trafic jak napisales na perelke. pozdrawia!!

No jak bym siedzial z toba bracie przy stole to kazal bym - polac Ci bo tak madrze gadasz , femki nie przeszkadzaja w pobieraniu klonow smialo mozesz ciachac i pobierac , oczywiscie ze znajduje sie wielka pula odmian wrazliwych na ten proces i one albo sie nie ukorzeniaja albo kareli rosna , babo-chlopy mutacje wszelakie ale tak samo sie dzieje w regularach , nie doszukiwal bym sie tego w tym ze odmiany sa fem . z femkami ktos kiedys inny cel mial , ale mialem to gornik sie zesrak i ten wielki plan tez w dupe strzelil i teraz to malo kto to ptaktykuje ... zachecam raz jeszcze do zbierania klnow i sie nimi dzieleniem ...duzo zdrowia bracie zycze Tobie

Jerzu19 - AmberDog pieknie sie u ciebie szroni badz baczny gdyz potrafi gwozdziem przybic do poduchy hehe co do krosa illuminati x chemdog DD f2 to tak koZZacko rowniez jest kto dostal to moze raczki zacierac ...powodzenia zycze

kips0n - hehe zas nie mysl ze to wszystko to byl chyba jakis wysiew na wiosne hehe tak btw God and me to wszystkie te krosy z chemdogiem DD f2 zapinaja pasy na szybko przed strzalem w mleczna droge hehe poZZdro

Wstletnykluik - ten kiFF to z sitka opadowego z pudelka w ktorym krecone jest , czyli kif z topow , , polecam takowe puzderka do krecenia lolkow ... take care bro.

Kelly's Heroes - witaj wiatj wieszczu slowem cieplym oraz ponnym , zasiadaj i badz goszczony a sam szczerze co u Ciebie opowiadaj ...

Jerzyku zanim napisac zdarzylem to ty juz illuminati x chemDog do kwitnienia doprowadziles hehe ale czas ten nas odlicza nas , zycze obfitych zbiorow oby radosci bylo wiecej niz wagi hehe

MoonDog
picture.php

Sweaty Betty
picture.php

X-Dog
picture.php

poZZdro

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
o wilku mowa...moja mala swiezynka na sprobowanie tego wieczoru:

Sweaty Betty <Kush x Chem....jak sie nie myle>

bardzo zbite kwiaty

gd

Attachments

• DSC03407.jpg
    DSC03407.jpg
    35.9 KB · Views: 34
  • Granny Derkle x Sour Tsunami; this is my breeding stock
    Granny Derkle x Sour Tsunami; this is my breeding stock
    120.6 KB · Views: 61
D

DLOC

Siema ZZ jaka wode lejesz tap woter ?? :D Masz moze jakis filtr do wody czy masz twarda wode z kranu?Widze ze uzywasz canny jako dodatkowych pk i boosta i cos jeszcze czy tylko canny ? Ladnie:) ja wlasnie palilem cheessa - exodus cheese auto :DMusze powiedziec ze rosnie identycznie jak exodus ser a do tego zapach ten sam!Skrzyzowalem go i powstal GOUDA hehehhe High przyjemny taki jak ser robi-topy zbitei lepkie..Duzo cukierkow i zartow z kabaretu :D

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts