What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Ziel-Zielone klimaty

Status
Not open for further replies.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
dziekuje panowie za mile slowa , Silas@ widze widze co tam tworzysz hehe jak to Tomato powiedzial u ciebie chyba tez tak jest z ta lampa hehehe lampke mam to se swiece hehe - pozdro bracie@adianmenyo no slicznie ci to wyszlo , ja tylko czekam az sie spowrotem naumiesz jezyka polskiego i odpierdolisz cos kosmicznego hehe ( zaproszonko z zonka do u.k. nadal aktualne bracie ...) @ czaczo - hehehe widze ze u ciebie jest dobrze i ze bendzie jeszcze lepiej , tego tez wam zycze , poza tym kupilem komputer coby juz nie grac jak jakis gnojek w gry z przed 12 lat , i powiem ci ze fajny ten Fallout 3 i farcry2 - 4 godzinki w tygodni znajduje na pstrykanie na ekranie hehe - pozdro bracie
wprowadzili u nas w pracy pelna komputeryzacjie komputerow hehe i znowu robie po 10 dni w tygodniu , juz wam mowie jak to sie robi bo i wczesniej ktos pytal , - napierdalasz 12 godzin 7 dni w tygodniu , a plan mam ambitny na 2-3 takie tygodnie , na tyle ile wytrzymam , i na tyle ile to rodzina wytrzyma , kasa jest potrzebna ! kwiotki rosna a jutro podlewanko , i jakies foty zamontujemy ...

pozdro

ziel-zielona jak zwykle konkretnie, kiedy nie zajrzę na forum to zawsze twój temat jest na górze i zawsze coś w twoim ogródku rośnie.

Uzależniony od uprawy, jak wielu z Nas ze szczególnym zaawansowaniem :))

Pozdrawiam ;)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
GreenPoland -dziekuje za mile slowa , mam tutaj foty z dzisiaj jak podlewalem , bo ostatnio nie lalem , przepraszam za brak wylewnosci i plenty ale padam na ryj...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdrawiam :headbange

Butelka

Member
ziel-zielona - TRIHODERMA co to.?:)
czytałem w necie o grzybach tego gatunku, ale nie do końca rozumiem co miałeś na myśli..

podpowiedz .. :)
no i oczywiście gratuluję efektów.
masz rękę do roślin :)

Big upp

Co do Ciebie patrze to u Ciebie cały czas coś juz kwitnie, nie wiem jak Ty to robisz ale respect :p :respect: Z takimi ziomami to bym coś chciał kiedyś zapalić :tongue:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam
na fotce ss x mk , roslina byla fimowana , i bardzo ostro traktowana , jako jedyna przyjela Trichoderme w 3 tygodniu i to uzalerznienie trzymam do teraz , jak narazie na pytanie co to jest trichoderma moge powiedziec tyle co przeczytalem w google i w sklepie ?@ nie jestem w stanie okreslic narazie tego specyfiku , po 2-3 uprawach podlewanych tym prochem powiem dopiero co i jak , te wszystkie proporcjie odrzywek musialem zmniejszyc i to wszystko sie komplikuje , reakcjie roslin sa rozne gdyz czas oraz dawki sie roznia ,
picture.php

a tutaj opis ze sklepu do trichodermy ...
http://www.hydrohobby.co.uk/product/canna_aktrivator/

pozdro

P.s. mam zapytanie ? planuje juz dlugi czas opisac cos w naszej WIERZY WIEDZY @@@ , i nurtuje sie jak to mam zrobic , mianowicie o moc i smak sie nie martwie bo testerzy i JA sam zgadzamy sie co do slowa , ale co do latwosci uprawy ? albo plon ? a tez i tego zafajdanego kalendarzyka nie prowadze to i dokladnych daty nie jestem w stanie podac ... oczywiscie mam to cos co sie nazywa dobre checi i odrobina wiedzy to bendzie moim fundamentem ale czy wystarczy ...

Somelier

Active member
Ahoj ziel-zielona ! Jak chcesz coś zapodać w jak to napisałeś w ,,wierzy wiedzy,, hehe to zapodaj na oko albo poczekaj i pobierz klona albo od pestki i specjalnie na ta okazje poprowadż kalendarzyk jakiś... A jak nie chcesz czekać to fundamenty masz niezłe hehe. Dobry thread ziel ! Pozdro !!

G

Guest

Hej, zielony, hej! ziel-zielona, ale co zielona? Zawsze mnie to nurtowało... :tongue:

O twoich prochach i specyfikach, to ja nic nie wiem i się nie znam. Za to na pewno wiem, że coś ci tam kwitnie :D

A w Strain Guide to staryyy, jak nie wiesz dokładnie, to na oko :yoinks: Nie wiesz czy się łatwo uprawiało w porównaniu z innymi? Nie wiesz ile ci wyszło plonu w porównaniu z doświadczeniem życiowym w twoich warunkach uprawowych? Pewnie, że wiesz :wink:
Tak, odrobina chęci i wiedzy powinna zapełnić luki :drum:

ssynekk

Well-known member
Veteran
ziel-zielona ladnie dajesz ja niestety nie mam warunkow na in...proboje i kombinuje chociaz minimalne warunki na sadzonki

Butelka

Member
Ziel opis trichodermy jest rzeczywiście ciekawy.

sprawa jest o tyle ciekawa, że wielu naukowców bada wpływ tego grzyba na różnego rodzaju uprawy. pewne jest, że chroni przed innymi grzybami, ale opis mówi o jeszcze innych plusach stosowania.

dawaj znać co dzieje się - trzymam kciuki
big upp

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
juz obczajam ten opis mam go w glowie ( ?) teraz przeleje na elektro i zapodam opis sciscle trzymajac sie tematu hehehe sory ale od lutego mamy bajery w pracy i teraz zamast mniej pracy jest w:violin:iecej ok dosc placzu , ( Rodzina + 12 godzin w pracy + utrzymanie roslin( - na jednym pozionie !-) , pies ,dom , samochod ,juz nie mowie o jedszeniu spaniu , plywamy co tydzien , sauna itd ale czas juz core wypuscoic na jakies walki , ONA sama chce KARATE - a tutaj ma DZIEWCZYNA pole do popisu ... i dojdzie nam jeszcze szkola tanca (moze nie nam ale corce ) , moze potroszku przyswoilem temat , BRAK CZASU.
a jak juz znajde chwile czasdu to sobie podleje kwiatki ...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

jestem ciekawy tego wsadu , booster i ta DERMA:laughing:

organicshowmen @ euforia , sama rosnie , a te liscie co juz wolaja o papu to(obok euforii ) JACK 33 mimo ze dostaje cigle papu w zwiekszonych dawkach , a euforia nic !"!!!!!"""!!!"""!! - to jest naprawde super mix , pachnie owocami , a jak wyschnie to klasyczny SKUN w zapachu i smaku , tylko efekt bardziej EUFORYCZNY - no nie da rady na dupie usiedzuec ,
picture.php

MIKROFON - ....
picture.php

uupss wpadla czesc mikrofonu do mlynka ...
#
picture.php

pozdroi

O

OrganicShowmen

dzieki za wiesci. moja euforia jest na razie w stadium dwoch listkow, ale za to jakis pieknych. Wszystko jest takie zielone :D:yes: nie moge sie juz doczekac jak to bedzie wygladac :)

pozdro
:wave: ladne krzaczyy :respect:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
hehe w te puste dni znalazlem malego topka za szafka ( ...:woohoo:....) ma posmak antykwariatu- to napewno EARLY DOG hehe

picture.php

picture.php

pozdro
p.s. ostatnio pale resztki kalinki i juz nie jest za fajnie , dlatego postanowilem wykopac cos z poczatku roku , ale takiego kaszlu to nie slyszalem od przedszkola ... hehe :abduct:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

picture.php

picture.php

pozdro

p.s. wszystko doszlo cale , dziekuje tobie bracie za tak wspanialy podarunek
picture.php

i znowu lista ktora byla ustawiona na kolejny wsad sie zmienia hehehe bendzie bardziej serowo :woohoo:- pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

euforia
picture.php

c99 x V
picture.php

early dog
picture.php

i pod kose poszedl ss x mk....
http://www.icmag.com/ic/picture.php?
albumid=629&pictureid=37469

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
wszystkie roslinki dostaly boost-era razem z pk13-14 oraz ' kupa ' , nie obeszlo sie bez lamania najwyzej wyciagajavych sie szczytow , na szczescie zrobilo sie troche miejsca i moge cos je nagiac , nie wszystkie rosliny rosna po mojej mysli eden early dog zatrzymal sie - karzelek - 2 early dog rosnie ladnie , euforia wychodzi na prowadzenie , c99 x v szroni sie coraz bardziej , jack 33 jest duuza roslina - ma jakies opory z wysypaniem szronu , i szybkim kwitnieciem kwiaty powoli nabieraja masy , ale wygladaja bardzo obiecujaco - geny robia swoje -
Stoje przed zakupem pestek - niestety nastepnego growu nie moge poswiecic zberaniu wiedzy , postanowilem na oczywiscie tylko na fem . i bendzie to euforia oraz ice i amnesia , oraz SEROWY PODARUNEK - dzieki bracie :woohoo:

http://www.youtube.com/watch?v=-d0GARTk_Nk

c99 x V w 6l doniczce - dzieki vod -zu...

picture.php

picture.php

picture.php

euforia w 11l doniczce ,

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

p.s. u Nas juz wiosne czuc , ale nic sie nie zieleni , w zeszlym roku poki kwiatkow i drzew otwarly sie bardzo szybko , a potem byl przymrozek , i wymarzlo mi okolo 40% ludnosci maryjnej , w tym roku jak mowilem nic nie ruszam , jak co roku pojde z cora na spacer z lornetka i aparatem bo zwierzyna sie obudzila to warto w las wyjsc ,,,,

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
vod - no szalony ten szron hehe mam jeszcze 2 c99 x V ale jeszcze nie pozowala do fotek , zapodam w przyszlym tygodni wszystkie rosliny i ten opis , w zeszlym roku zaplanowalem sobie outa i wziolem sobie urlop na koniec marca hehehe urlop w przyszlym tygodniu , slonko napierdala , ale outa nie robie , zrobie sobie wszystkie zaleglosci i przygotuje sobie ziemie , doniczki do kolejnego wsadu , zeby nie bylo ze puszczam slowa na wiatr , to amnesia dojdzie od Polskiego brata z c.fr.pl - wczoraj doszla paczka ....

picture.php

juz kiedys mialem pisac o cenach w sklepach , nie wszystkie ceny sa naciagane ale zuccie okiem np. na to porownanie i to nie sa 3funty ....
euforia za 53 funty
https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=6&products_id=946

a tutaj dr.chronic ta sama euforia ?
http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=551

pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
wczoraj dogrzebalem sie do wszystkich roslin hehe i bylo wesolo , te rosliny co nie byly mocno naginane wyciagly sie do swiatla i topy nie pokrywaja calej dlugosci lodygi ....

Romulan

picture.php

early dog ,

picture.php

c99 x V ,

picture.php

euforia

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro