dziekuje panowie za mile slowa , Silas@ widze widze co tam tworzysz hehe jak to Tomato powiedzial u ciebie chyba tez tak jest z ta lampa hehehe lampke mam to se swiece hehe - pozdro bracie@adianmenyo no slicznie ci to wyszlo , ja tylko czekam az sie spowrotem naumiesz jezyka polskiego i odpierdolisz cos kosmicznego hehe ( zaproszonko z zonka do u.k. nadal aktualne bracie ...) @ czaczo - hehehe widze ze u ciebie jest dobrze i ze bendzie jeszcze lepiej , tego tez wam zycze , poza tym kupilem komputer coby juz nie grac jak jakis gnojek w gry z przed 12 lat , i powiem ci ze fajny ten Fallout 3 i farcry2 - 4 godzinki w tygodni znajduje na pstrykanie na ekranie hehe - pozdro bracie
wprowadzili u nas w pracy pelna komputeryzacjie komputerow hehe i znowu robie po 10 dni w tygodniu , juz wam mowie jak to sie robi bo i wczesniej ktos pytal , - napierdalasz 12 godzin 7 dni w tygodniu , a plan mam ambitny na 2-3 takie tygodnie , na tyle ile wytrzymam , i na tyle ile to rodzina wytrzyma , kasa jest potrzebna ! kwiotki rosna a jutro podlewanko , i jakies foty zamontujemy ...
pozdro
wprowadzili u nas w pracy pelna komputeryzacjie komputerow hehe i znowu robie po 10 dni w tygodniu , juz wam mowie jak to sie robi bo i wczesniej ktos pytal , - napierdalasz 12 godzin 7 dni w tygodniu , a plan mam ambitny na 2-3 takie tygodnie , na tyle ile wytrzymam , i na tyle ile to rodzina wytrzyma , kasa jest potrzebna ! kwiotki rosna a jutro podlewanko , i jakies foty zamontujemy ...
pozdro