What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Pemek

Active member
Jeste jedu od agra , za 125kc 75 litru obyc zahradnickej a smutnice mi nikde nastesti nelezou . Struktura dobra, pojme to hodne vody ,ale je to predhnojeny kristalonem ,coz se mi nelibi. .
Houby od jidb budu zkouset v dalsim kole , dostal sem tim v growshopu ,tak jsem na to zvedavej. Melo by to obsahovat vic hub nez maj kinkurencni vyrobky, neco zvatlal o 16 milionu cehosi na nekolik ml . Uz si to nepamatuju, ale cena je dobra tak uvidim.
Spachal. Pak dej vedet jak to facha ;)

sailinder75

Active member
zdarec hosi,

jelikoz ma okolnosti dohnali k zruseniu veskereho in pestovania,tak sa dostavam do situacie zase na out,a tymto sa chcem opytat,ci by sa u nekoho nenaslo par klocanu na out...

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Zdravim panove, jakej mate nazor na pridani guanokalong ve druhym tydnu kvetu k vrchnimu hnojeni ?
Jedu biobizz grow ,bloom a topmax , na povrch kvetinace sem dal megaworm , kytky si zatim nestezuji , ale premyslim ze bych posilil kvet jeste tim guanokalong a palm tree ash . Vim ze staci g/b a topmax , ale chtel bych zkusit pulku s guanem a palm a druhou pulku bez.

nevim jak je to s guanem tekutým, ale s guanem obecně opatrněji, ptze může zkazit chut.. je lépe více wormhumusu než guana pro jemnou organickou chut.

:tiphat:

Pemek

Active member
Diky za odpoved, s tim sem jel driv od agra, ted tam mam light mix . Sakra me v growshopu radil ze je to dobry prave kvuli chuti . No kazdopadne sem dal jednu davku tech granuli a pul davky toho popela na kvetinac . Mam to na polovine kytek takze pak muzu porovnat. Guanokalong sou takovy pelety a palm tree je v podatate popel s velkym podilem drasliku .
Tekutiny jim davam akorat G/B a topmax . + enzymy.
Diky za reakci maha kalo ;).

Phuuu Ad

Active member
nevim jak je to s guanem tekutým, ale s guanem obecně opatrněji, ptze může zkazit chut.. je lépe více wormhumusu než guana pro jemnou organickou chut.

:tiphat:

ahaaa tak proto mi to mozna i ztratilo chut...asi to radoby guano pujde do kompostu.

vermesfluid sem uz taky nabral do zasoby...a ze mi to trvalo dojet do vyrobny tech 15km ... lol

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tak jen pokud se používá nad míru.. ted používám místo toho bio mix, tam je guano taky.. sativy milujou guano...

Pemek

Active member
tak jen pokud se používá nad míru.. ted používám místo toho bio mix, tam je guano taky.. sativy milujou guano...

Mistre, mas na mysli plagron bio supermix ?
Ten sem puvodne chtel ,ale uz ho nemeli v shopu. Tak mi k wormhumusu nabidl ten guanokalong granule a ten palm tree ash.
Vzal sem si jen vzorky tak uvidim.
Resite nejak organicky lepsi pomer pk ?
Diky za odpoved :).

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Mistre, mas na mysli plagron bio supermix ?
Ten sem puvodne chtel ,ale uz ho nemeli v shopu. Tak mi k wormhumusu nabidl ten guanokalong granule a ten palm tree ash.
Vzal sem si jen vzorky tak uvidim.
Resite nejak organicky lepsi pomer pk ?
Diky za odpoved :).

co se týká vybalancování přísunu živin v organické hlíně, nechal bych to na mykorhize.. to je nej řešení. samozřejmě můžeš experimentovat a tunit. a záleží co pěstuješ. nejvíc vytuníš řez, který opakovaně pěstíš, třeba diesel vím kolik přesně mám dát bio grow v květu a kdy. taky že musí mít hodně camg atd.. haze zase mín dusíku v květu v prvních třech čtyřech týdnech květu, nechce extra camg vůbec.. u něčěho moc dusíku zkazí chut, u něčeho ti to zas bez dostatku začne brzo žloutnout atd..

je to jak s ženskýma, když víš jak máš zacházet s citlivou dámou, odměna tě nemine, jinak můžeš dělat do tuctovek, zážitek je pak tuctový :D

Pemek

Active member
Super, diky moc za reakci. Pisu si do denicku.
Zacal sem selekci vlastnich matek ,pac tuctovy veci pomalu ale jiste opoustim , sice nemam zatim nic extra ,ale to se casem poda :).
Diky moc za radu , cenim si toho .

spachal

Well-known member
Veteran
Zdar, takovy dotaz ohledne nakvetani a fotoperiody .. Stalo se vam nekdy, ze predpestovana holka presunuta v pulce kvetna ven zacala uz nakvetat?
Mam letos devet genetik, mel jsem je do pulky kvetna v boxu na 18/6, pak jsem je vzhledem k pocasi presunul ven (a to jeste diky tomu chladu letos tak o tyden pozdeji) a dve slecny proste zacaly nakvetat .. Nikdy se mi to jete nestalo, predpestovavam vzdy indoor a v prvni polovine kvetna presazuji a davam ven, letosek je proste jiny :]

Predpokladam, ze se jeste prepne na rust, ale je to zbytecny stress, snad nezacne nejak moc hermit. Jedna se o TASxHerr, holka je to krasna a roste ku radosti, ale tohle me docela zarazilo .. Cim to muze byt zpusobene?

picture.php

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ahoj, je to genetikou. Tas x Heri začíná kvést už v začátkem srpna, proto začala kvést i začátkem května. K nasazení květu ji stačí i delší den.

Zdar, takovy dotaz ohledne nakvetani a fotoperiody .. Stalo se vam nekdy, ze predpestovana holka presunuta v pulce kvetna ven zacala uz nakvetat?
Mam letos devet genetik, mel jsem je do pulky kvetna v boxu na 18/6, pak jsem je vzhledem k pocasi presunul ven (a to jeste diky tomu chladu letos tak o tyden pozdeji) a dve slecny proste zacaly nakvetat .. Nikdy se mi to jete nestalo, predpestovavam vzdy indoor a v prvni polovine kvetna presazuji a davam ven, letosek je proste jiny :]

Predpokladam, ze se jeste prepne na rust, ale je to zbytecny stress, snad nezacne nejak moc hermit. Jedna se o TASxHerr, holka je to krasna a roste ku radosti, ale tohle me docela zarazilo .. Cim to muze byt zpusobene?

View Image

spachal

Well-known member
Veteran
Diky, myslel jsem si to, takovou genetiku jsem nikdy nemel, jsem zase o zkusenost bohatsi :) .. Ted je otazka, jak to dopadne s takto nakvetlou holkou letos dale, vsechno fotim, tak pak dam vedet.

Mightyka

Well-known member
Veteran
No pokud ji máš od Mrakoplaše, tak jsem to "selektoval" já před lety a vybral jsem ji jelikož je hotová koncem září. Když jsme ji přišel sklidit, tak z ní zbyl jen stonek, takže jsem ji nikdy neochutnal, ale z doslechu je to prej hodně dobrej out model.
Ted bych ji asi utrhnul tu centrální palici (pokud na ni nejsou teda známky "revegu") a narval tam nějakej N navíc a doufal, že brzo přepne zase na růst. O kvalitu bych se nebál, ale asi to nebude moc velký monstrum, než se probere a pak zase začne kvést brzo...

spachal

Well-known member
Veteran
Svet je maly a ano, je to tahle genetika, letos zkousim vsechno mozne a tohle je jedna z holek, co mam venku :]. Takze diky za selekci, je to paradni a vitalni kytka, skoda jen toho nakvetu.

O centralni palici se bohuzel nejedna, ona je docela rozvetvena, takze proste uvidim, zda se prepne zase na rust, nebo co to s ni udela, sam jsem docela zvedavej :biggrin:

Pro predstavu:

picture.php

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ted mi revegujou venku kytyk z indooru jak šílený. Otrhal bych ty vršky (chlupatý) a nechal jen to podtim. Ono to zase z něčeho revegovat musí, takže tam nějaký to "paždí" musí bejt. No uvidíš no, ale jinak vypadá slušně :D

spachal

Well-known member
Veteran
Dobre, udelame manikuru, pidipalicky necham na masti :]. Tohle jsem jeste v zivote neresil, clovek se uci porad neco noveho ..

Jinak holkam se dari docela fajn, jsou v 5gallon hadrovych kvetinacich, jako substrat jsem zvolil Agro Floria s mykorhizou, dnes jsem dodal jeste soubor hub a bakterii od JIDB. Je hodne zajimave pozorovat diametralni rozdily mezi deviti ruznymi genetikami, takhle prime srovnani jsem jeste niky nemel. Zatim vse fotim s tydennimi intervaly, zkusim pak udelat nejaky souhrnny thread, je asi zbytecne to cpat v prispevcich po kouskach. Tedy pokud se neco silne nepotento, ale zatim to tak nevypada :]

picture.php

Last edited:

A. Jones

Active member
Ahoj. Je prosimvas nejaky sposob ako zistim svoje heslo ked som len zalogovany ale nemam ho ulozene? A heslo na mail si uz tiez nepamatam:chin:.