What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

spachal

Well-known member
Veteran
No, take jsem lehce kroutil hlavou, co to tady psal .. Navic byl v te fotograficke nominaci, takze ted je tak uz jen 11 fotek, Rakosnickovi se tim zvyseji sance :p

Rakosnicek

Member
Veteran
no kdo ví co tim zamýšlel, třeba mu prostě jeblo :D jednou mi řikal, že už si musel dát několik let pauzu od hulení, protože byl paranoidní nebo tak něco, tak třeba se k tomu zase prohulil

MONGOL

New member
jo jeblo mu zrovna včerá jsme se viděli v nádražní přitáhl tam značku přikázaný směr jízdy i s tím betonovým balem na konci a řval na celou hospodu tudy cesta nevede!!!!
kouřil jedno brko za druhým a strašně chlastal tak to je...už jsme se dlouho neviděli a přišel i šunka chodí sem ještě?

Rakosnicek

Member
Veteran
to jde no :D no kdyby jsi s nim byl nějak v kontaktu tak zkus zachránit ten gsc forum cut než s tim udělá nějakou píčovinu :D

Mightyka

Well-known member
Veteran
Slušně!!! :D To mě teda mrzí, že se neozval, na ostudu do nádražky bych se stavil :D Šunku jsem taky neviděl pár let, škoda!

sensi23

Active member
Veteran
jo jeblo mu zrovna včerá jsme se viděli v nádražní přitáhl tam značku přikázaný směr jízdy i s tím betonovým balem na konci a řval na celou hospodu tudy cesta nevede!!!!
kouřil jedno brko za druhým a strašně chlastal tak to je...už jsme se dlouho neviděli a přišel i šunka chodí sem ještě?
:laughing::laughing::laughing::laughing:

Flores

Active member
:laughing::laughing: :respect: :laughing::laughing:

Jako, smejem sa strašne veľmi, keď to tady čítam - na druhej strane ale škoda a je mi to ľúto, aj keď nikoho z Vás osobne nepoznám.

Mightyka

Well-known member
Veteran
SFV OG? Už má jo? Když sem s nim naposledy mluvil, tak mu přišel Legend OG a nějakej jinej OG a při cestě to shnilo...

MONGOL

New member
podrobnosti neznám dostal jsem jednu větev od každýho klonu že prej má mladý matky a nemuže řezat víc abych to zachránil že prej jede do lázní horní beřkovice a až se vrátí tak si to vyzvedne že chce udělat remake coastal collision

Rakosnicek

Member
Veteran
noo to jsou jinačí zprávy :D myslel jsem, že mu ten sfv og pošel, ale teď ho rozhodně potřebuju :D

forum taky, ale ukázalo se, že ten žije snad ještě v jinym exempláři

K

Krutibrko

Poradí někdo pls,jsou lepší crossy Od raredarkn e s seed se samcem rare darknes 1 nebo nevills wreck?Thanks

Rakosnicek

Member
Veteran
deimose taky doporučuju, na automat zvládne narůst fakt dost, což je myslim jedna z klíčovejch vlastností, náchylnost na plíseň byla tak průměrná, palice krásný, viděl jsem z toho i kytky co měly 1,5 m, takže výnosovej potenciál pěknej

Vesnican

Well-known member
hoj vsem, doporucil by nekdo nejakou dobrou odzkousenu AF odrůdu? nejlip z 5semen diky moc

Souhlas s Vysočinou. Po negativní zkušenosti s AF od Dutch passion me SS mile překvapili, hlavně s ohledem na celkem uspokojivé účinky. Že už nehulis jen ruderalis :biggrin:

Mrkni mi na profil, z loňska mám k SS AF vlákno. Pro letošní rok už mám doma další várku.

Ty Buddha seeds me take lákají. Jen moc nemusím tu strategii, že neuvádí původní genetiku. SS to takhle měli s Green poison. Dokud ho lidi neocenili, za boha nechtěli přiznat že je prostě jen Skunk :biggrin: U nich na subforum to pojednání jde vystrachat.

Latest posts

Latest posts