What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Mightyka

Well-known member
Veteran
Prosim vás všechny, drží někdo Chem D? Shánim ho jak píčus a všichni ho zabili... Velice nutně ho potřebuju :D

sensi23

Active member
Veteran
NO ja mam k Chem D teda taky otazku. Uz par dni se snazim nahlendout do threadu o nem zde :https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=236104&page=7 Vidim ze tam lidi prispivaji tenhle tyden. Me se ale v tom threadu zobrazi jen prvnich 7 stran(posedni prispevek rok 2012) a dal jakoby tam nic nebylo. Vy ostatni vidite ty nove prispevky?
taky tak takze nevim kde je chyba..

Taky, stejný!
A co ta matka, hmmm? Fakt jsme o ten řez přišli?
myslim ze jsme o nej prisli. On mezi ostatnima nevypadal jako nejaka topka co je treba udrzet..plus ty hrozne mapy na listech..a ted ho dokvetam a zadne hifi to nei..myslim ze to neni zase takova ztrata..az teda na tu vymenu no to je skoda..max bych ho mohl po sklizni zkusit revegnout ale jak to dopadne to netusim :D

metracek

Well-known member
Veteran
taky tak takze nevim kde je chyba..

myslim ze jsme o nej prisli. On mezi ostatnima nevypadal jako nejaka topka co je treba udrzet..plus ty hrozne mapy na listech..a ted ho dokvetam a zadne hifi to nei..myslim ze to neni zase takova ztrata..az teda na tu vymenu no to je skoda..max bych ho mohl po sklizni zkusit revegnout ale jak to dopadne to netusim :D

Tak tohle je duvod proc se do toho threadu chci dostat! :D ChemD by udajne mel nest virus tabakove mozaiky a zrovna si v tom threadu o tom pisou, skoda ze to nevidim..... Nepreneslo se to i na jine kytky co s tim kvetes? A palice to nijak nepostihuje? Zajimava vec :)

spachal

Well-known member
Veteran
No, zkuste tento odkaz a kliknete na posledni stranu (13) :] ..
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=236104

Ja to vidim v pohode:
1cb488a2310dd092cafb57370ec2b1f5.gif

metracek

Well-known member
Veteran
Jo ja sem psal na podporu a uz je to v poradku, Ale bylo to nejak pokazeny, ani fotky sem tam zadne nevidel :)

Lethal

Active member
Tak já to už asi viděl celé rovnou s žádnou chybou jsem se nepotkal. Jinak co se týče mozaikoveho virusu je snad o něm thread v infirmary tuším. Zrovna nedávno jsem si to četl nebo zkusím pohledat ale dost možná to byl i tenhle...No dám vědět. :tiphat:

metracek

Well-known member
Veteran
Tak já to už asi viděl celé rovnou s žádnou chybou jsem se nepotkal. Jinak co se týče mozaikoveho virusu je snad o něm thread v infirmary tuším. Zrovna nedávno jsem si to četl nebo zkusím pohledat ale dost možná to byl i tenhle...No dám vědět. :tiphat:

V tom chemD threadu nakonec napsal borec jen tohle.

Ive kept mine isolated and the mosaic traits have never spread to other plants. I gave a cut to a friend and he did not listen to me. Shared scissors and the varigation showed up on the other strains.

Nejakej thread sem taky driv cetl, nekdo ten klon dokonce testoval pozitivne, nekdo negativne. Ale prijde mi to dost zvlastni. Melo by to ty rostliny nicit a rychle se sirit. Nedokazu si predstavit ze by se takova rostlina leta drzela a odkvetala.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
no u chemD to neni mosaic virus, držel sem to v matkárně asi 2 roky nebo tři. nikdy ostatní rostliny nic takového neměly. nebude ten nejlepší příklad. dá se to prý odstranit větším dávkováním cal mg :D ta mosaika na listu, ale jot krása, ta rosltina je tím unikátní :D

-GD-

Active member
Poslední dobou sleduju videa extrakci pylu pomocí lisu a nahřátých čelistí. Nemáte stím někdo zkušenost DIY aspoň pomocí kulmy na vlasy a pečícího papíru :D ? Zkoušel sem to ale jen mě to zasmrádlo asi mám někde chybu v technologickém postupu...

Mightyka

Well-known member
Veteran
On mezi ostatnima nevypadal jako nejaka topka co je treba udrzet..plus ty hrozne mapy na listech..a ted ho dokvetam a zadne hifi to nei..myslim ze to neni zase takova ztrata..az teda na tu vymenu no to je skoda..max bych ho mohl po sklizni zkusit revegnout ale jak to dopadne to netusim :D

Hele já ho měl docela rád, ale spíš bych ho použil na křížence. Co se týče tý výměny, tak je to hodně škoda, byly mi nabídnuty velice raritní OG a PK výměnou za ChemD. Prosim tě a v kolikátym si zhruba dni květu? Ted začíná bejt to pravý období na outdoor reveg. Vždy mi nejlíp revegovaly kytky venku, když se prodlužoval den. Klidně si pro ni přijedu :). Chci Hollywood Pure Kush :D

sensi23

Active member
Veteran
Hele já ho měl docela rád, ale spíš bych ho použil na křížence. Co se týče tý výměny, tak je to hodně škoda, byly mi nabídnuty velice raritní OG a PK výměnou za ChemD. Prosim tě a v kolikátym si zhruba dni květu? Ted začíná bejt to pravý období na outdoor reveg. Vždy mi nejlíp revegovaly kytky venku, když se prodlužoval den. Klidně si pro ni přijedu :). Chci Hollywood Pure Kush :D
Jsem v 60.dnu kvetu..kdyz bys dorazil pristi vikend na chatu tak ti ji dovezu ;)

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
ten typek co má ty og, moc dobře víííí proč ten klon chce :D kdyby gg4 nebyla víc odolná než chemD, nechal bych si chemD...

Latest posts

Latest posts