What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

-GD-

Active member
Čau, díky za zajímavé návrhy našel jsem teď v lokálním shopu možnost koupit kombo ec + pH meter Milwaukee s praktickým kufříkem na uskladnění máte někdo zkušenosti s touhle značkou. Cenově to vychází o něco lépe než kupovat pH a EC zvlášť.

Já teda kombo vlastním, ale radši bych to koupil zvlášť.
Zjisti si cenu náhradní ph sondy a uvidíš jak ti to vyjde.

spachal

Well-known member
Veteran
Čau, díky za zajímavé návrhy našel jsem teď v lokálním shopu možnost koupit kombo ec + pH meter Milwaukee s praktickým kufříkem na uskladnění máte někdo zkušenosti s touhle značkou. Cenově to vychází o něco lépe než kupovat pH a EC zvlášť.

Milwaukee dela cenove hodne velky rozsah vyrobku, ale obecne 'je v pohode'. Nevim, jakou Ti kdo nabidnul cenu, ale osobne bych vzal zvlast pH a EC metr, ze zahranici, cena neni nijak likvidacni :]
Treba: http://www.ebay.com/itm/-/122323034185 (prepinani EC a TDS). Jinak to kombo take neni nijak drahe: http://www.ebay.com/itm/-/332076454448

V porovnani s cenami v CR se, dle meho, na tu dopravu vyplati chvili pockat :]

-GD-

Active member
já bych napsal že skrz reklamaci by bylo lepší řešit asi u nás ale pokud je to v cenové relaci kolem 5-6stovek tak by sem to asi neřešil.......

-GD-

Active member
Do budoucna kdyby měl někdo zájem zkusit Hnojiva od Rema, tak ty ceny začínají být zajímavé od 4litrového balení. 6 kusů po litru 4700 kč
Domluvit se ve 4 lidech tak to balení vychází na 3510 kč.
No a snad na 4-5 kol by to vyšlo :D:D

Nevím jak moc pro Vás je to oslnivá nabídka ale vzhledem k tomu že budu zase nucený dokoupit doplňky k AN a to pujdu určitě pře půlku této ceny tak pro mě osobně zajímavé je. Tak jako vyučtování za plyn a elektřinu

sailinder75

Active member

Lethal

Active member
Milwaukee dela cenove hodne velky rozsah vyrobku, ale obecne 'je v pohode'. Nevim, jakou Ti kdo nabidnul cenu, ale osobne bych vzal zvlast pH a EC metr, ze zahranici, cena neni nijak likvidacni :]
Treba: http://www.ebay.com/itm/-/122323034185 (prepinani EC a TDS). Jinak to kombo take neni nijak drahe: http://www.ebay.com/itm/-/332076454448

V porovnani s cenami v CR se, dle meho, na tu dopravu vyplati chvili pockat :]

Čau díky za další návrhy s odkazy super! Po zvážení asi půjdu do podobných výrobků s tím že jsem našel obdobné no name metry na aukru s tou výhodou že nebudu čekat tak dlouho na cestu a případně se to bude i líp reklamovat pokud se tomu budu chtít věnovat dohromady asi za cca 700 což je v pohodě a věřím že s pravidelnou kalibraci a údržbou by to mohlo být celkem spolehlivé. Uvidíme za měsíc přijdou bonusy takže kdyby náhodou můžu si pořídit i dražší kusy.:tiphat:

-GD-

Active member
Já bych zkusil "klasiku" Dinafem,Kannabia nebo Serious Seeds za mě.

Ještě se zkusím zeptat. Nákup semínky z USA a tomu následné proclení + DPH blbosti nebo třeba otevření celní správou kontrola + razítko?
Máte někdo zkušenost.
Člověk přece jenom nechce zbytečně dráždit systém a velkého bratra. :D
Díky Díky!

Last edited:
N

not real geroi

Jednou sem mel z Kanady trvalo to tak měsíc možná vic už sem to odepsal a najednou přišly... Žádný clo nic ale to je individuální když ti tam posle typan balík kde je napsaný na štítku např.medicalseeds.us (se mi tuhle stalo s jednou jmenovanou českou firmou samozřejmě dědina par obyvatel na poste koukali ne úplně soucitne hh) tak to bude blby... Radši jim do poznamky napiš něco o anonymitě obsahu/stitku baliku... Myslel jsem ze to je samozřejmost u tzv nejstaršího kamenného seed obchodu ale neni

Ad semínka za mě zamal hash nebo panama x Malawi případně víc elektrické panama bangi (ale tyhle asi jen na ofiko aceseeds. Neplést s Malawi X panama to bys přišel o úžasnou panama Lemon chut), ovšem organicky

Last edited:

Rakosnicek

Member
Veteran
mě semena z usa vždycky dorazily v pohodě, žádný clo, nic, jen diskrétní balíček :)

akorát týpkovi z ocean grown genetics to trvalo, už jsem to uplně vzdal, pak jsem jim napsal a prej na to zapomněl a hned to poslal, i přidal druhej pakl zadarmo jako omluvu (hned jsem mu odpustil, že to trvalo 2 měsíce :D), takže vlastně dobře, že se tak stalo, taky si keepuju aliena 8 a 9 z devíti holek nebo kolika

jinak co třeba chocolate rain od eskobara? to jsem jednu dobu tak chtěl, už ani nevim proč jsem si to za tu cenu nekoupil :D dna's chocolope x dj's cocoa kush, to bude chuťovka

spachal

Well-known member
Veteran
Hele, proc vlastne trvas na semenech? Vzdyt tady v republice je super genetika, proste se s nekym dohodni na rizkach, ne? Chapu to, pokud ma nekdo zalusk na vec, kterou tady zamatkovanou nikdo nema, ale obecne receno, seminka jsou vzdy spise problem (doprava, klicivost, selekce ..).

Pred cca rokem jsme tady do vlakna davali info ohledne objednavky z USA (Seed Vault of California), byl to docela narocny boj, ktery se ve vysledku asi povedl, ale ze bych to chtel nekdy znova absolvovat, to skoro ani ne ;] ..

A ja se jeste zeptam na uplne jine tema, jake mate zkusenosti s jiffy, pro kliceni a rizkovani? Asi jsem podlehl blaznive myslence, ze to bude proste lepsi nez rw, ale co po cca trech tydnech vidim, opak je spise pravdou. Zakoreneni bida, problemy s rizky, z peti seminek nevzeslo ani jedno (a to jsem je namacel s uz s klicky daval do jiffu).
Bud delam neco blbe, nebo mam spatneho vyrobce jiffu, nebo to je obecne problem .. V rockwoolu jsem nikdy s nicim nemel zadny vetsi problem a ted se to ser..kazi jak jen to jde :/. Jake s tim mate zkusenosti vy? Dik! :]

Rakosnicek

Member
Veteran
když jsme u těch semen z usa a kanady, máte někdo zkušenost s *********.ca? rozhodl jsem se, že potřebuju na selekci F13 throwback od jd shorta, f13 mě láká už dlouho a tahle remasterovaná verze vypadá hodně pěkně + jsou to zaručeně čerstvý semena

akorát to skoro nikde nemaj, jen tohle a pak jsem našel ještě nějaký asi dva eshopy z oregonu

edit. tyjo to samo cenzuruje, jde mi o h*mpdepot.ca

ty další jsou james bean company.com a seeds here now.com

D

Dogon

měl sem f13 dj short starej pakl a vylezlo všechno neviděl bych vtom problém vtom stáří semen,našel sem jedno feno co vonělo jak ruže a dřevo