What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

spachal

Well-known member
Veteran
Jen aby nedoslo k mylce, ja i Metracek jsme to meli rezane z jedne maminy, takze to musi byt stejne :] ..

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ahoj,
mohl bych vás poprosit, kdo jel MSS, o smokereport/popis chuti/vůně, nebo tak něco. Jen takovou rychlovku :)
Po půlročnim curingu jsem z něj ted byl víc než mile překvapen. Přišlo mi, že sladklost ustoupila do pozadí a místo toho je to takový nakyslý... Růstovej vzorec se mi vůbec nelíbí, ale nakřížit to s nějakym OG genem by mohlo bejt velice zajímavé. Dík

K

Krutibrko

Ahoj

Prosím o radu,mám rozjeté semena 16 den od naklíčení,ted jsou 4 dny pod sodíkem 250w 18/6 a začly se mi kroutit listy a žloutnout děložní lístky ,přijde mi to jako kombinace špatného ph + vysoká teplota ,ale nejsem si tím vůbec jistý.Medium je grow mix plg + 30% perlitu,osazenstvo semena GG4s1 atd.. by Dogon ,zatím jsem to jen zalíval odstátou vodou,poraďte prosím...co dělám zle?

picture.php

picture.php

picture.php

K

Krutibrko

Díky,udělám :)
kočka vedle té předešlé přitom vypadá dobře,to je Gsc x gg,ka
picture.php

K

Krutibrko

no jinak já dávkuju půlku základních hnojiv, u růstových při hnojení podle tabulek EC 1,4, květové 1,8 + doplňky a jsem hned na 2, tak ředím jak vzteklý.......

a vody z RO se super upravuje ph o kapku navíc a skáče to i o 3 jednotky, je to zábava :D:dance013:

Nevím čím to je ale kámoš co to jel ,jen hned plnou čili 4 ml / litr základ (grow,micro,bloom) + ty ostatní doplnky a byl na EC 2 ze startu a v plném byl na 3,2 a kytky byly perfektní,čili mi z toho vyplynulo že ikdyž je u an vysoké EC je šetrnější k holkám,nevím čím to je...

D

Dogon

metracek ma gg#4 ode me..tzn je to ten klon z nadrazky ale jestli to byla S1 jsem netusil uz kdyz jsem opoustel nadrazku :D :D
ja si fakt myslim,ze je to wd40(ty spachalovy listy me presvedcily)

tak jestli to bylo od sensiho tak je to GG4 Joesy Whales :biggrin: 100%

spachal

Well-known member
Veteran
Ono bude take zalezet na tom, jake to hnojky jsou, treba u organiky se to EC moc merit nemusi, stejne vychazeji ruzna hauznumera a presto to roste v pohode..

Z te prostredni foky z predvcerejska mi to prijde skoro jako prepalene, ale pokud jsi nehnojil a opravdu to je v growmixu od plagronu, tak to tezko bude tim.. To pH a teplota asi opravdu budou klic k reseni :]

D

Dogon

nejsem žádnej botanik ale growmix je celkem chudej na živiny já bych to řešil Fish-Mix do pár dnu budou zelený.

K

Krutibrko

Psal jsem o advanced nutriens.

Kytky už se rapidně zlepšily za 2 dny,chtělo to vážně lehce přihnojit a upravit ph a teplotu.
Brzy budu muset přepnout,prostor není velký :D

Cookie glue
picture.php

D

Dogon

nechal bych je rust do dospělosti cca 6-7 patro cca 21-30 dní jinak hrozí stresovej hermafroditismus přece jenom to je femina tak bych je moc nepokoušel a spíš bych to kočíroval zástřihem kvůli prostoru.

K

Krutibrko

Bohužel není prostorod ted maj holky max 60 čísel prostor dovrchu.Chtěl bych je zkusit právě bez zástřihu ,nejde mi o výnos ale o chuť a abych viděl co ty geny dělaj,to poznám hlavně bez zástřihu.

To jsem nevěděl že když je přepnu dříve že je vystresuju,dobrej tip.Tož budu to muset nějak vymylet,dík

-GD-

Active member
Nevím čím to je ale kámoš co to jel ,jen hned plnou čili 4 ml / litr základ (grow,micro,bloom) + ty ostatní doplnky a byl na EC 2 ze startu a v plném byl na 3,2 a kytky byly perfektní,čili mi z toho vyplynulo že ikdyž je u an vysoké EC je šetrnější k holkám,nevím čím to je...

Právě proto hnojím "na půl plynu" .Tak to není problém jen u mě :D
Já když sem měřil při té jejich "poctivé" koncentraci hnojiva, tak jsem byl na podobných hodnotách, ale zalít stím jsem se už neodvážil.

K

Krutibrko

Rozhodl bych se stejně jako ty vidět takové čísla na měřáku :D muhehe

Já půjdu na plnou dávku ve 3-4 týdnu květu,začnu na ml/litr.Dneska konečně došly anka,tak uvidíme.Nahod fotku jak vypadaj kytizz na poloviční dávce...

D

Dogon

To jsem nevěděl že když je přepnu dříve že je vystresuju,dobrej tip.Tož budu to muset nějak vymylet,dík

jde spíš o to co to je za genetiku rovníková sativa se bude chovat jinak než hybrid který vznikl z náhodnýho opylení hermafroditem jako GG4 a tyhle cross sou navíc femini sice mají v sobě chromozom X ale jsou hlášený hermače hlavně od usaku kde se glue pěstuje jábych to moc netejral :biggrin:

Mightyka

Well-known member
Veteran
Minule jsem přepínal svoje regular krosy přesně měsíc po kíčení, začínalo 5. patro. Měl jsem docela dost phenotypů a dohromady 0 banánů. Nicméně ted mám femky a těm hodlám dát alespon měsíc a půl.

K

Krutibrko

Co jsou potom ty growy kdy se jedou feminy a jede se hned 12/12 ,jedna vedle druhé,viděl jsem to v nějakém starším dílu essensie,ten týpek se jmenoval space ceed tuším ?

D

Dogon

tak to skus a uvidíš ale genetica GG4 OG ECSD Chem vznikli za přispění Hermafroditu tak si nesou genové dědictví někde v sobě,já sem se s tím osobně nesetkal ale třeba rakosníček hlásil že mu zhermili náké og v poslední době.

Rakosnicek

Member
Veteran
jsou to mrchy rozmazlený no, v posledním kole mi vyhodila koule i stresovaná čistá GG4, teď v novym kole bez těch stresů jsem asi na 30.dnu 12/12 a nehermí vůbec

K

Krutibrko

tak to skus a uvidíš ale genetica GG4 OG ECSD Chem vznikli za přispění Hermafroditu tak si nesou genové dědictví někde v sobě,já sem se s tím osobně nesetkal ale třeba rakosníček hlásil že mu zhermili náké og v poslední době.

Jsme si asi nerozuměli,já né že chci,spíš budu muset kvůli prostoru mám 60x50x120 a 9 holek a každou jinou:laughing:,rád si nechám poradit,klidně je nechám i do léta,já nikam nespěchám...chill

Latest posts

Latest posts