What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

D

Dogon

Zeptám se uspokojuje vás vaporizace?
mě vaporizování vůbec nedává pocit zhulení,2-3 gramy za hodinu a nic tak jdu smotnou brčko.

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Zeptám se uspokojuje vás vaporizace?
mě vaporizování vůbec nedává pocit zhulení,2-3 gramy za hodinu a nic tak jdu smotnou brčko.

Mam arizer v tower a chci investovat penize do neceho prenosnyho...

Uspokojuje me hlavne v chuti.Prijde mi ze chut je z vapiku komlexnejsi.Co se tyce stavu, tak mi je to jedno zda se mi, ze je to stejny, ale hodne lidi z okoli mi rika ,ze je vapik nezhuluje nebo je zhuluje jinak, ne tak intenzivne.
Pro me je nejintenzivnejsi stav z bonga.Vyhodu vapiku vidim taky v tom ze nepocituju dojezd nebo minimalni ale dost zalezi i na modelu,...
Kazdopadne i brcko ma neco do sebe... :biggrin:

N

not real geroi

Jo vapik me zhuli rano ale do vecera pauzu. Kdyz mas potentni buds tak feer. spis resim ze ti vytahne z ty maly paldy docela dobre ucinnych latek par. zhuluje za me dobry ale nic vic .brko to nenahradi a neco slabsiho vapikem nema smysl hulit. A moc denne taky ne .ale tolerance vznika furt . Takze pro os potrebu me urcite vyhovuje ... AleVetsinou lidem vadi ze to dela neco po peti minutach a chut je dobra jen chvili jak co brki je plnejsi . Stavye nekosmentujiu

spachal

Well-known member
Veteran
Na vanoce me moc neuzije, toz kdo to slavi, hezky zbytek svatku! A nejen do noveho roku ProFsechny alespon 2017x to nej! :]

spachal

Well-known member
Veteran
Dotaz na zkusenejsi: pokud byste uvazovali o indoor hydroponii, v ramci nejake rozumne cenove hladiny (takze to vyrazuje z uvah aero systemy), sli byste do NFT s RW kostkama, nebo zaplavoveho Ebb&Flow v kombinaci airpot+hydroton?

Zatim jen spekuluji do budoucna, ale budu asi potrebovat vyresit nejakou 'automatiku' hlavne u zalevani, do dripu se mi nechce (haklivost na pricpavani, konstantni prutoky ze vsech kapilar a tak podobne), s bublaky nemam dobre zkusenosti a ani pasivni knoty me take moc nelakaji ..

Uvazuji bud o DIY systemu - koupit pouze EBB vanu a cerpadlo, zbytek kalfas a rozvody za par korun, pripadne se da koupit NFT Gro Tank 150 uz za docela rozumny peniz jako hotove reseni.
Zkusenosti s tim ale nemam, zatim jsem jel vzdy bud out nebo hlinu. Co jsem si zatim nastudoval, nemel by to byt zase takovy problem a vyresil bych tim to, ze nebudu moci byt asi u boxu kazdy den. Jen netusim, jak jsou napriklad spolehliva cerpadla, zda se da predpokladat, ze neco vydrzi. U NFT, ktery me laka trochu vice, jede cerpadlo nonstop, zda to treba nejak vyrazneji nepodepise na vydrzi. Pripadne bych dal dve na nejaky polovicni vykon, pokud by to slo, mam rad redundanci :]
Jinak prostor bude pro tyto ucely cca 2x1m, je lepsi mit vice samostatnych systemu - na tu plochu by se asi vesly i ctyri male, nebo radeji jeden velky stul (coz by vyslo levneji)?

Toz prosim o nazory a zkusenosti z praxe, zda ma vyznam se do toho poustet. Opet opakuji, ze hlavnim duvodem je moznost se na par dni 'vzdalit' a nechat vse si jet po svem, jinak bych i nadale jel v hline, 'prirodnim zpusobem' .. Diky!

A. Jones

Active member
Ahoj,niesom sice z tych skusenejsich ale videl som v praxi ebb and flow,drip to waste a amazon co je v podstate nft bez rw kociek.

Ebb and flow aj nft su recirkulacne systemy kde pokial nebudes mat dostatocne velku nadobu s roztokom tak ti bude kolisat ph.
Ten enf ktory som videl ja mal tank 90l a v pokrocilej faze kvetu bolo treba kazdy druhy-treti den dolievat roztok a zrovnavat ph. Bol to homebox XL a 600w.

Amazon mal objem nadrze cca 45l a pri 600w bolo nevyhnutne kazdy den dolievat a vyrovnavat ph.

Osobne by som volil drip to waste kde problemy s kolisanim ph uplne odpadaju a s 90L nadobou by si mal vystacit kludne tyzden bez dozoru.
Dalsia vyhoda dtw je ze sa da pestovat organicky v hline a zalievat len cistou vodou. Ak sa pouzije filter a cerpadlo na miesanie roztoku tak sanca ze sa upchaju kapilary bude minimalna.

Co sa tyka spolahlivosti cerpadiel tak si myslim ze pokial by si pouzil cerpadla dve tak by si stym problem nemal mat nikdy.

K

Krutibrko

Čaute

Chci ted kupovat Connoissuer hnojky od AN,chápu to dobře že musím používat grow part A a part B a bloom part A a part B? Čili základ tvoří 4 lahvičky?Díkec

-GD-

Active member
Čaute

Chci ted kupovat Connoissuer hnojky od AN,chápu to dobře že musím používat grow part A a part B a bloom part A a part B? Čili základ tvoří 4 lahvičky?Díkec

Ahoj, přesně tak a pokud je to ph perfect tak vodu z RO.

-GD-

Active member
Dotaz na zkusenejsi: pokud byste uvazovali o indoor hydroponii, v ramci nejake rozumne cenove hladiny (takze to vyrazuje z uvah aero systemy), sli byste do NFT s RW kostkama, nebo zaplavoveho Ebb&Flow v kombinaci airpot+hydroton?

Zatim jen spekuluji do budoucna, ale budu asi potrebovat vyresit nejakou 'automatiku' hlavne u zalevani, do dripu se mi nechce (haklivost na pricpavani, konstantni prutoky ze vsech kapilar a tak podobne), s bublaky nemam dobre zkusenosti a ani pasivni knoty me take moc nelakaji ..

Uvazuji bud o DIY systemu - koupit pouze EBB vanu a cerpadlo, zbytek kalfas a rozvody za par korun, pripadne se da koupit NFT Gro Tank 150 uz za docela rozumny peniz jako hotove reseni.
Zkusenosti s tim ale nemam, zatim jsem jel vzdy bud out nebo hlinu. Co jsem si zatim nastudoval, nemel by to byt zase takovy problem a vyresil bych tim to, ze nebudu moci byt asi u boxu kazdy den. Jen netusim, jak jsou napriklad spolehliva cerpadla, zda se da predpokladat, ze neco vydrzi. U NFT, ktery me laka trochu vice, jede cerpadlo nonstop, zda to treba nejak vyrazneji nepodepise na vydrzi. Pripadne bych dal dve na nejaky polovicni vykon, pokud by to slo, mam rad redundanci :]
Jinak prostor bude pro tyto ucely cca 2x1m, je lepsi mit vice samostatnych systemu - na tu plochu by se asi vesly i ctyri male, nebo radeji jeden velky stul (coz by vyslo levneji)?

Toz prosim o nazory a zkusenosti z praxe, zda ma vyznam se do toho poustet. Opet opakuji, ze hlavnim duvodem je moznost se na par dni 'vzdalit' a nechat vse si jet po svem, jinak bych i nadale jel v hline, 'prirodnim zpusobem' .. Diky!

Mě osobně se líbil systém wilma, ale místo květináčů air-poty.
na G v tom jel a vypadalo to sympaticky. Jako médium hydroton.

K

Krutibrko

Ahoj, přesně tak a pokud je to ph perfect tak vodu z RO.

Hmm,tak starej dobrej biobizz to jistí:biggrin: drahá sranda ty anka s tou RO jsi mě pobavil,tomu říkám třešnička na dortu,složitější to bejt už nemůže:laughing:

spachal

Well-known member
Veteran
>A.Jones: zdar, dik za info, o techto probemech vim a daji se vcastecne eliminovat kombinaci vetsiho kalfasu (alespon 100L) a pouzitim castecne vody z RO. Osmoza pomuze stabilizovat pH (neptejte se me proc, take mi to hlava nebere) a vetsi objem zase udrzi lepe EC, protoze v hydru se pry EC zvysuje, spotreba a odpar vody je vyssi nez spotreba zivin.

Mozna jeste dtw dam v uvahach sanci, zkousel jsem to jen jednou a nic moc, pokud by se ale pouzila tlakova verze s omezovaci prutoku, mozna by to bylo vhodne reseni ..
No, popremyslim :]

>-GD-: prave ze 'maly' Wilma S jsem s hydrotonem zkousel, pravda nemel jsem airpoty, ale nechal jsem ty kvetinace z Wilma, ale mozna jsem mel nevhodnou kombinaci teploty a hnojiv, proste porad nejake problemy.
Toz jsem uvazoval o reseni, kde neni zadne 'spinave' medium, resp. jen RW kostky, proto uvahy o NFT nebo EBB&Flow.

V kazdem pripadku diky za info a vsem krasny nejen novy rok, at se dari! :tiphat:

metracek

Well-known member
Veteran
>A.Jones: zdar, dik za info, o techto probemech vim a daji se vcastecne eliminovat kombinaci vetsiho kalfasu (alespon 100L) a pouzitim castecne vody z RO. Osmoza pomuze stabilizovat pH (neptejte se me proc, take mi to hlava nebere) a vetsi objem zase udrzi lepe EC, protoze v hydru se pry EC zvysuje, spotreba a odpar vody je vyssi nez spotreba zivin.

Mozna jeste dtw dam v uvahach sanci, zkousel jsem to jen jednou a nic moc, pokud by se ale pouzila tlakova verze s omezovaci prutoku, mozna by to bylo vhodne reseni ..
No, popremyslim :]

>-GD-: prave ze 'maly' Wilma S jsem s hydrotonem zkousel, pravda nemel jsem airpoty, ale nechal jsem ty kvetinace z Wilma, ale mozna jsem mel nevhodnou kombinaci teploty a hnojiv, proste porad nejake problemy.
Toz jsem uvazoval o reseni, kde neni zadne 'spinave' medium, resp. jen RW kostky, proto uvahy o NFT nebo EBB&Flow.

V kazdem pripadku diky za info a vsem krasny nejen novy rok, at se dari! :tiphat:

http://maniakva.sweb.cz/chemie4.htm tady vam krasne vysvetli proc RO snizuje ph a vse okolo

-GD-

Active member
Hmm,tak starej dobrej biobizz to jistí:biggrin: drahá sranda ty anka s tou RO jsi mě pobavil,tomu říkám třešnička na dortu,složitější to bejt už nemůže:laughing:

no jinak já dávkuju půlku základních hnojiv, u růstových při hnojení podle tabulek EC 1,4, květové 1,8 + doplňky a jsem hned na 2, tak ředím jak vzteklý.......

a vody z RO se super upravuje ph o kapku navíc a skáče to i o 3 jednotky, je to zábava :D:dance013:

K

Krutibrko

Zvažuju že si jednu rundu na těch ankach odjedu,že bych pořídil ty 250ml balení,co vše za sajrajty od nich používáš GD? :D

Nikde jsem nenašel zmíňku že ph perfect funguje jen s RO,dá se to někde dohledat?
Kámoš s nima odjel kolo a pohyboval se s EC od 1,8-2,4 a nevypadalo že by jim to vadilo.Já ty samý geny odjel s EC 1,2 v maximu (neměl jsem ec metr) a jel jsem cannu coco podle tabulek, a kytky super...

Jedinné co mi přišlo celkem neuvěřitelné byl efekt bud ignitoru,na všech výhonech se tvořily takové posejdonovy trojzubce jsme tomu říkaly...láká mě to :)

spachal

Well-known member
Veteran
Lide znali, mame s Metrackem takovou zahadu .. :D Potrebovali bychom poradit, co jsme to vlastne loni venku odjeli ;] .. Puvodne to mel byt TahoeOG, ale asi neni. Dalsi kandidati jsou WD40 a GG4. Zkusim hodit par fotek, mrknete na to, co byste tipovali, ze to je? :]
Zacatek nakvetani na zacatku zari.

picture.php

picture.php

picture.php

Takze se ptam zkusenejsich, co to je, poradi nekdo? :]

Last edited:

-GD-

Active member
Zvažuju že si jednu rundu na těch ankach odjedu,že bych pořídil ty 250ml balení,co vše za sajrajty od nich používáš GD? :D

sensi A+B grow/bloom,džus,bigbud,overdrive,b52,budcandy,
finálku,nirvanu,sensizym,factor x,rhino skin a carboload....

Věřím že je na trhu lepší a hlavně levnější kombinace, marketing mají lvl 1000, myslím že Remo je vyšvyhl dost, ale očividně stačilo když už má svoje že :D

U základních hnojiv dávám poloviční dávku,po přípravě zálivky mi ph háže na 5,8 dám 3 kapky ph+ a mám 6,2 a možu zalévat.... spokojenost.

Ještě by mě zajímalo jak přesně funguje jejich finálka když do 2 dnů začínají rostliny žloutnout....