Zdar, prvni fotka 28/09, druha stejny den a treti uz po presunu dovnitr, 06/10 :]
Wd40 to nebude.moc uzke listy...vune ovoce nebo spis raselina?
Zdar, prvni fotka 28/09, druha stejny den a treti uz po presunu dovnitr, 06/10 :]
nic ve zlým tos pěstoval něco jinéhoTak to krouceni sem ja u GG nikdy nemel, zajimave.
jasny wd 40..podle tech tmavych listu na spachalovych kvetinach a podle fotek susiny a zemite chuti tipuju wd40Tak to krouceni sem ja u GG nikdy nemel, zajimave.
Ted to kourim a GG me osobne strasne smrdi a nechutna mi, tohle mi chutna docela dost. Rozhodne bych to mohl kourit, GG z in nekourim.To by se musela venku uplne promenit, ale treba jo no.
A fakt ma asi spachal pravdu s tim popisem vuni, bud sem si to vsugeroval nebo fakt citim to co pise No chut je fakt hodne korenena se zemitym koncem, neumim to moc popsat. Ale je to dost prijemne.
Tady jsou nejake fotky susiny od nas, sklizeno to bylo 18.10 a bylo to prej hotove podle trichomu....a vysledek se mi zda fakt ok.
View Image
View Image
nic ve zlým tos pěstoval něco jiného
na té fotce co ukazuje spachal je GG4-možná S1Asi jo...ale nakonec mi z toho vylezla stejna GG4 jako tobe. Sem totiz carodej! Mozna mi tenhle znak v rustu usel, asi sem nebyl moc pozornej.
to co tu píšeš bude pravdě podobně ta S1 co měla tenhle kroutící znak byla trochu jemnější a zemitá.Ted to kourim a GG me osobne strasne smrdi a nechutna mi, tohle mi chutna docela dost. Rozhodne bych to mohl kourit, GG z in nekourim.To by se musela venku uplne promenit, ale treba jo no.
A fakt ma asi spachal pravdu s tim popisem vuni, bud sem si to vsugeroval nebo fakt citim to co pise No chut je fakt hodne korenena se zemitym koncem, neumim to moc popsat. Ale je to dost prijemne.
to co tu píšeš bude pravdě podobně ta S1 co měla tenhle kroutící znak byla trochu jemnější a zemitá.
V tom pripade je slusny ze je u nas venku o mesic driv hotova nez u tebe To jsou hezke rozdily. Ale asi mas pravdu, prece jen mas ty gorilly uz nakoukany.
Tak vitezem tipovacky je GG4, bych neveril ze neco takovyho pojedu out.. Skoda ale ze nenakvetla o dva tydny driv, to by se nemuselo tak bojovat s plisni.
metracek ma gg#4 ode me..tzn je to ten klon z nadrazky ale jestli to byla S1 jsem netusil uz kdyz jsem opoustel nadrazkuna té fotce co ukazuje spachal je GG4-možná S1
pokud tam tenhle znak nemáš tak jsi pěstoval jinou rostlinu,co si pamatuji tak jsem sdílel real deal GG4 z MAHA KALA a Bohempian ostatní pravdě podobně dostali jednu ze tří S1 které jsem dostal v té době na košt a jen jedna s1 měla tenhle znak.