What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

D

Dogon

jestli to moc nevonělo tak to bude GG4 zvenku bez tepla a sluníčka voní jak vojtěška.

spachal

Well-known member
Veteran
No, smradosi to byli hodne velci .. Uz i male rizky davaly o sobe hodne vedet, i v rustove fazi :] .. Ted, po trech mesicich ve sklenici to ma vyraznejsi korenenou vuni, trochu hořkých citrusu, na pozadi drevo a pryskyrice.

metracek

Well-known member
Veteran
Noo a ja sem podle vune a chuti presvedcenej ze je to wd40 :D (keepnul sem loni na out misto tahoe spatnej rizek) A u nas teda zadny citrusy, ale takova korenena zemitost. Jedine co mi na ni nesedelo je ze byla fakt hotova az koncem rijna, v indoor mi prijde wd40 jako jedna z tech rychlejsich. Tak sem myslel jestli ji treba nekdo nejel out, ze by jako rekl treba "wd40 je hotova koncem zari". A jak dogon rika ze gorila venku moc nevoni, tak tohle vonelo dost vyrazne. Schvalne si zajdu dneska pro vzorek :D

D

Dogon

růstový vzorec je hodně podobný GG4 mě dojela 10.11 za oknem i ten začátek květu tomu odpovídá.

spachal

Well-known member
Veteran
Nu, kdyby to pomohlo, zde jsou jeste dalsi fotky :] ..

picture.php

picture.php

picture.php

metracek

Well-known member
Veteran
Tak to krouceni sem ja u GG nikdy nemel, zajimave.

Ted to kourim a GG me osobne strasne smrdi a nechutna mi, tohle mi chutna docela dost. Rozhodne bych to mohl kourit, GG z in nekourim.To by se musela venku uplne promenit, ale treba jo no.

A fakt ma asi spachal pravdu s tim popisem vuni, bud sem si to vsugeroval nebo fakt citim to co pise :D No chut je fakt hodne korenena se zemitym koncem, neumim to moc popsat. Ale je to dost prijemne.

Tady jsou nejake fotky susiny od nas, sklizeno to bylo 18.10 a bylo to prej hotove podle trichomu....a vysledek se mi zda fakt ok.

picture.php

picture.php

sensi23

Active member
Veteran
Tak to krouceni sem ja u GG nikdy nemel, zajimave.

Ted to kourim a GG me osobne strasne smrdi a nechutna mi, tohle mi chutna docela dost. Rozhodne bych to mohl kourit, GG z in nekourim.To by se musela venku uplne promenit, ale treba jo no.

A fakt ma asi spachal pravdu s tim popisem vuni, bud sem si to vsugeroval nebo fakt citim to co pise :D No chut je fakt hodne korenena se zemitym koncem, neumim to moc popsat. Ale je to dost prijemne.

Tady jsou nejake fotky susiny od nas, sklizeno to bylo 18.10 a bylo to prej hotove podle trichomu....a vysledek se mi zda fakt ok.

View Image
View Image
jasny wd 40..podle tech tmavych listu na spachalovych kvetinach a podle fotek susiny a zemite chuti tipuju wd40

metracek

Well-known member
Veteran
nic ve zlým tos pěstoval něco jiného :biggrin:

Asi jo...ale nakonec mi z toho vylezla stejna GG4 jako tobe. Sem totiz carodej! :D Mozna mi tenhle znak v rustu usel, asi sem nebyl moc pozornej.

Stejne se nedozvime s jistotou co to bylo jelikoz sem pak dal kvest i matku, tak to indoor neodjedu. Kazdopadne to bylo rozhodne pro mne chutove o dost lepsi nez indoor at to bylo WD nebo gorilla. Ja se fakt odstehuju nekam na jih za slunickem....

Last edited:
D

Dogon

Asi jo...ale nakonec mi z toho vylezla stejna GG4 jako tobe. Sem totiz carodej! :D Mozna mi tenhle znak v rustu usel, asi sem nebyl moc pozornej.
na té fotce co ukazuje spachal je GG4-možná S1
pokud tam tenhle znak nemáš tak jsi pěstoval jinou rostlinu,co si pamatuji tak jsem sdílel real deal GG4 z MAHA KALA a Bohempian ostatní pravdě podobně dostali jednu ze tří S1 které jsem dostal v té době na košt a jen jedna s1 měla tenhle znak.

Last edited:
D

Dogon

to co tu píšeš bude pravdě podobně ta S1 co měla tenhle kroutící znak byla trochu jemnější a zemitá.

metracek

Well-known member
Veteran
to co tu píšeš bude pravdě podobně ta S1 co měla tenhle kroutící znak byla trochu jemnější a zemitá.

V tom pripade je slusny ze je u nas venku o mesic driv hotova nez u tebe :D To jsou hezke rozdily. Ale asi mas pravdu, prece jen mas ty gorilly uz nakoukany.

Tak vitezem tipovacky je GG4, bych neveril ze neco takovyho pojedu out..:D Skoda ale ze nenakvetla o dva tydny driv, to by se nemuselo tak bojovat s plisni.

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
podle mě to ani nejde určit ptze jak gg4 tak wd40 v sobě mají dobrou porci chemdoga, a venku bez zatmívačky prostě vypadají jak afghanskunk :D

chemdog D

picture.php

D

Dogon

V tom pripade je slusny ze je u nas venku o mesic driv hotova nez u tebe :D To jsou hezke rozdily. Ale asi mas pravdu, prece jen mas ty gorilly uz nakoukany.

Tak vitezem tipovacky je GG4, bych neveril ze neco takovyho pojedu out..:D Skoda ale ze nenakvetla o dva tydny driv, to by se nemuselo tak bojovat s plisni.

jestli byla o měsíc dřív tak to je ta S1

sensi23

Active member
Veteran
na té fotce co ukazuje spachal je GG4-možná S1
pokud tam tenhle znak nemáš tak jsi pěstoval jinou rostlinu,co si pamatuji tak jsem sdílel real deal GG4 z MAHA KALA a Bohempian ostatní pravdě podobně dostali jednu ze tří S1 které jsem dostal v té době na košt a jen jedna s1 měla tenhle znak.
metracek ma gg#4 ode me..tzn je to ten klon z nadrazky ale jestli to byla S1 jsem netusil uz kdyz jsem opoustel nadrazku :D :D
ja si fakt myslim,ze je to wd40(ty spachalovy listy me presvedcily)

Last edited:

Latest posts

Latest posts