What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

-GD-

Active member
Tak na Cultivu pojedu asi sám :D

Rád by jsem se zeptal v jaké fázi je Field Marshall Seed?
Hotovo? nebo se ještě něco chystá?
Díky!

spachal

Well-known member
Veteran
Jen takovy dotaz ohledne plisne - sedivky, nemate nekdo recept na to, jak alespon zmirnit plesniveni stonku v outdooru? Jeste by to chtelo tak dva tydny drzet venku, palicky neplesnivi, ale par stonku uz jsem musel ostrihat.. Neni to zadna tragedie, ale vzhledem k tomu, ze to mam na lecebne ucely, je omezeni plisni na minimum silne zadouci ..

Tak nejak tusim, ze s tim asi nic neudelam, kdyz sedivku najdu, riznu to a pro jistotu jeste postrikam zredenym lihem, ale za zeptani nic nedam, ze :]

Dik za pripadne nakopnuti spravnym smerem! :thank you:

elanius

Well-known member
Veteran
Jen takovy dotaz ohledne plisne - sedivky, nemate nekdo recept na to, jak alespon zmirnit plesniveni stonku v outdooru? Jeste by to chtelo tak dva tydny drzet venku, palicky neplesnivi, ale par stonku uz jsem musel ostrihat.. Neni to zadna tragedie, ale vzhledem k tomu, ze to mam na lecebne ucely, je omezeni plisni na minimum silne zadouci ..

Tak nejak tusim, ze s tim asi nic neudelam, kdyz sedivku najdu, riznu to a pro jistotu jeste postrikam zredenym lihem, ale za zeptani nic nedam, ze :]

Dik za pripadne nakopnuti spravnym smerem! :thank you:

padli neznasa vysoke ph. Jedno z najsetrnejsich rieseni je postrik s cistou vodou s upravenym ph na 11

Mozes vyskusat aj postrek peroxidom vodiku <3%

Docital som sa tu,ze pomaha aj postrek kravskym mliekom, len musi byt nepasterizovane. Zni to poneku divne, ale je tu o tom thread a par ludi s tym ma dobre skusenosti.

Trochu radikalna moznost ale mam ju oskusanu na stonkove padli (tzn padli sa na tom mieste uz neobnovi) je prejst to miesto ohnom, velmi rychlo tak aby si neublizil rastline ale spalil padli.

spachal

Well-known member
Veteran
Ahoj, dik za info, ale priroda chran pred padlim!! Tohle je nastesti takova ta bezna sedivka plisen, takova ta 'bezna odruda', co nas obcas trapi pri dozravani :] ..
Zatim jsem zkousel postrik z cca 50:50 cisty lih/voda, pomaha to na poskozenych mistech a to docela ucinne, problem je jen v tom, ze se plisen asi od spor tvori zase jinde. A s tim asi tezko neco udelam, krome kosy, co.

Kdyby zacaly plesnive palicky, jdu pro nuz okamzite, je mi jen lito toho, ze hlavni napadenou casti jsou stonky pod palickama. A nejake to zrání by to jeste chtelo, ne ze ne .. Zatim tedy odstranuji ty napadene casti, palicky nad tim uz zpracovavam a tak holt, pokud se to nezhorsi, budu proste sklizet postupne.

-GD-

Active member
A co Cannafest 2016? chystáte se?
Osobně jsem zvědavý na nové vapíky a stánek s Advenced Nutrients... doufám že budou aspoň trochu friendly ceny na jejich "packy"
A ještě na českou firmu co staví led světla na zakázku, mají tam mít stánek s Vero 29 gen 7, Chtěl by jsem vidět ten zázrak techniky na živo.....

Last edited:
N

not real geroi

A co Cannafest 2016? chystáte se?
Osobně jsem zvědavý na nové vapíky a stánek s Advenced Nutrients... doufám že budou aspoň trochu freindly ceny na jejich "packy"
A ještě na českou firmu co staví led světla na zakázku, mají tam mít stánek s Vero 29 gen 7, Chtěl by jsem vidět ten zázrak techniky na živo.....

hele s ledideal domluva super, akorát si nenech furt cpát do hlavy lumeny...já od nich mám dva klasický/starší vero29 a zatím v růstu docela čumím (zkušenost s cmh 150,nějaký horší a ještě horší ledky a samo mh různé wattáže) ... určitě mě zajímá srovnání této sedmé generace , pak dej vědět :) btw akorát mi ještě neposlali video kde se chvástají že předbíhají konkurenci

-GD-

Active member
Viděl sem nějaké srovnání HPS + staršího Vera a ten rozdíl tam byl znatelný, včetně spotřeby a tepla :D mínus vidím v pořizovací ceně kolem 18000

N

not real geroi

Tak si s nimi domluv ze ti pošlou jen čip případně nějaké jiné detaily a zbastlis to sám... Tu červenou můžeš vynechat a pár tisíc usetris

Mightyka

Well-known member
Veteran
Česko-Kanadská spolupráce "funguje", jeden týpek mi občas něco pošle, je to šílenec, často ani nedá vědět a pak ani neví co poslal, takže tak asi funguje :D

Jinak nemáte někdo 70W sodík(popřípadě 150W) na půjčení, nechce se mi kvůli semenum zapínat 250W.
Dík

-GD-

Active member
Kluci z Oregonu se taky pěkně pochlapili funguje tu nějaká česko-kanadská spolupráce? :D

Měl by sem si trochu zopakovat Zeměpis :D Oregon je v jů es ej...
Ale o té Kanadě taky dobré vědět, Díky :D

Vesnican

Well-known member
bacillus thuringiensis

bacillus thuringiensis

Ahoj všem :tiphat:

Máte prosím zkušenosti s hubením housenky pomocí bacillus thuringiensis? Případně co jiného používate vedle metody "manuální likvidace"? :)

Projíždím vlákna, Amici to jako vždy masivně postrikujou, ale na to jsem dost opatrnej.

Latest posts

Latest posts