What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

N

not real geroi

je fajnově kyselej a plnej kalichů :) jinak nemá někdo zkušenost s hnojkama aptus? viděl jsem v G-galerii docela drsné fotky po použití týhle značky. bohužel po kauze mladý pěstitel všichni píšou že nemaj dodavatele :/

-GD-

Active member
je fajnově kyselej a plnej kalichů :) jinak nemá někdo zkušenost s hnojkama aptus? viděl jsem v G-galerii docela drsné fotky po použití týhle značky. bohužel po kauze mladý pěstitel všichni píšou že nemaj dodavatele :/

To jsi mi neměl ani ukazovat, po AN chci zkusit Rema, ale teď váhám.... :biggrin:

N

not real geroi

Diky za Link, je to neuvěřitelný, ale chci zkusit jen topbooster, PK, Camg ( jen protože to je pod ledkou četl jsem ze je to lepší používat pod ledkou tohle), jinak si bohaté stačit s guanem a Green sensation. Proste nemusí člověk kupovat celou řadu, nikdy to není košer imo jen vychytat co funguje nejvíc...navíc v shopech tady mají jen pár základních věcí a hotchilli.cz nic nema

-GD-

Active member
Diky za Link, je to neuvěřitelný, ale chci zkusit jen topbooster, PK, Camg ( jen protože to je pod ledkou četl jsem ze je to lepší používat pod ledkou tohle), jinak si bohaté stačit s guanem a Green sensation. Proste nemusí člověk kupovat celou řadu, nikdy to není košer imo jen vychytat co funguje nejvíc...navíc v shopech tady mají jen pár základních věcí a hotchilli.cz nic nema

u hotchilli se ozvat mailem, umí sehnat věci které nemá skladem...
Jak se dívám u toho Aptus tak jako u Metropu je hodně veselé dávkování.....
Hlavně když potřebuješ třeba jen na 2 litry zálivky :D

spachal

Well-known member
Veteran
Dotaz na zkusenejsi, mate zkusenosti s nejakym zajimavym strainem vhodnym na outdoor, idealne regular, ktery by zacal nakvetat tak nekdy v pulce srpna a nejpozdeji do konce zari byl 'hotovy'?
Dnes jsem konecne sklidil TahoeOG, slecny jsem i pres prekrasne zari musel na zacatku mesice presunout dovnitr a i tak stale jeste nebyly zcela idealne na kosu ..

Automaty nechci, proto se ptam a na zatmivacky nemam podminky. Diky za zkusenosti! :]

N

not real geroi

po čem pokoukávám atd co by měly stihnout tak erdpurt/hashplant a pck/hashplant, pck... = tady hledat spíš zelený phena... (ace seeds)...hybrids from hell - guerilla gold apod.

Witko69

Member
spachal.. koukni na původní swiss modely, profláknutá Purpurea nebo Alpine Rocket jsou do našich podmínek vhodné. S modely od Dánů, zmiňované HFH vyjma Erdbei nemám osobní zkušenost. Hodně záleží na průběhu léta, kultivary co loni bylo skoro přezrálé na konci září, nejsou letos stále zralé a mám obavy, že to ani nestihnou, dříve je dostane šedivka. Jaká proměnná hraje roli se neodvažuji hádat.

D

Dogon

zeptej se rákosníčka a Mightyka na jejích selekci z herijuanou tam jsou holky první týden v říjnu na kosu.

spachal

Well-known member
Veteran
Diky moc vsem, ozvu se tedy nekdy po novem roce s prosbou, zda ma nekdo neco zamatkovane, at stihnu do dubna neco na rezani pripravit :]

-GD-

Active member
Stala se mi taková nemilá věc, jsem 23. den květu, den 25C, noc držím kolem 20C, ale v kořenech je určitě pod 20. Listy mi začínají blednout následně žlutnout a kroutit a usychat jako by jim chyběl dusík, do zálivky jsem přidal větší koncentraci hnojiv ale (1,6EC, 6,2ph) ale vzhledově to moc nepomohlo, maximalně jsem spáli špičky.
Může mít na to vliv i když do zálivky přidávám převařenou vodu? pomáhám si tím aby zálivka měla kolem 22-24C.
Voda z RO, hnojky AN.
Zítra to zkusím dokrmit calgreenem, pak už nevím.
Díky!

Last edited:

-GD-

Active member
Tak už jsem asi na to přišel, v podmisce jsem našel vyschlou vrstvu "jakože vápníku"
tak to vypadá na převápnění, následně chlorozu.
Listy pořád žloutnu,prolívám jak vzteklý.....
Holt budu muset používat topítko do akvárka a né varnou konvici na ohřev vody.
Vypadá to že kombinace RO vody a ne-odvápněné konvice je pěkný "HUHU" koktejl

Last edited:

melone

New member
Ahoj . potřeboval bych nutně poradit chci postavit vysokotlaký systém ale nechtěl sem používat plasty pro hlavní rozvod tj napojení expanzní nadoby regulátoru filtru.....a někde sem se dočetl že kov v systému rozhazuje ph vody .. přemýšlel sem že použiju nerez nebo mosaz .. díky za odpověd

melone

New member
Reakce ph na kov

Reakce ph na kov

Ahoj . potřeboval bych nutně poradit chci postavit vysokotlaký systém ale nechtěl sem používat plasty pro hlavní rozvod tj napojení expanzní nadoby regulátoru filtru.....a někde sem se dočetl že kov v systému rozhazuje ph vody .. přemýšlel sem že použiju nerez nebo mosaz .. díky za odpověd

K

Krutibrko

Čágos zahradníci

Jaký je momentálně nejsilnější a nejchutnější OG,který je někde in stock ?Rada mi ušetří čas i peníze :D Děkuju

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Čágos zahradníci

Jaký je momentálně nejsilnější a nejchutnější OG,který je někde in stock ?Rada mi ušetří čas i peníze
biggrin.gif
Děkuju

pro regular asi karma genetics, archive seeds, bodhi seeds má dobré crossy..

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=284949&page=23

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=310082

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=62677&page=921

pro femky je toho kopa.. třeba vem triangle kush x cookies nebo triangle x ogchem od csg
biggrin.gif

https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=7493716&postcount=293

ušrříš prachy s tímhle protože je v paklu 15 semen..

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=298977

projdi ty thready, tohle je nej a některé celkem dostupné.

tiphat.gif