What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

zdar semena by meli byt pouze samice anebo hermaci cisteho samce najdes velmi zridka ale stat se to muze :tiphat:

Dakujem za odpoved... existuje nieco ako superhermafrodit? ked vam zhermi rastlina kolko tam mate bananov? Za hrst? Za kybel? 3 kusy?!
Moj zaujem vysvetlim....
Minuly rok som pestoval 3 kusy auto ww od dp...boli v 7 litrovych kvetinacoch v lightmixe, hnojene biobizz. Boli tam 2 fena...jedno zhermilo a mal som v nich asi 30 semien...tento rok som ich zasadil 10... 8 vyzerali ako totalny samci(ani jedna blizna, strapce bananov)...jeden megamutant a ta posledna je krasna zdrava samica...1,60 m ...ani jeden banan...nic... najkrajsie auto ake som mal(nebolo ich az tak vela :) )...kvitne tak 3 tyzdne...ked vyskumam ako tak pridam aj foto...
Pekny den a fotosyntezu od rana do vecera zela NUKI

Slubene foto( sory za kvalitu)...je to samec ci hermac?
Dl9qOd3.jpg

A samicka z tych istych semien... foto stare 2 tyzdne
QMAbXJY.jpg

Za kazdy prispevok k diskusii budem vdacny
Som na fore novy a vopred sa ospravedlnujem ked nedodrzujem nejake nepisane pravidlo...kludne ma upozornite
Popripade ked sa vyzvedam hluposti tak ma aspon odkazte na vlakno kde sa o tom dozviem viac...

Dakujem NUKI

sensi23

Active member
Veteran
Slubene foto( sory za kvalitu)...je to samec ci hermac?
View Image

A samicka z tych istych semien... foto stare 2 tyzdne
View Image

Za kazdy prispevok k diskusii budem vdacny
Som na fore novy a vopred sa ospravedlnujem ked nedodrzujem nejake nepisane pravidlo...kludne ma upozornite
Popripade ked sa vyzvedam hluposti tak ma aspon odkazte na vlakno kde sa o tom dozviem viac...

Dakujem NUKI
zdarec to vis dutch passion a jejich geneticke cary mary..posledni dobou jsem nevidel z jejich produkce nic nez hermace a tragicke samici fena bez pryskyrice...nimene bych rekl rekl ze je to samec...jinak samice muze jeste zhermit klidne v pulce nebo ke konci kvetu..u durch passion se clovek nemuze divit vubec nicemu...

Last edited:
Dakujem za odpoved.Nie si prvy od koho to pocujem... to minulorocne auto nebolo zle...zhulovalo to solidne...aj bag appeal sa mi pacil...to ze to zhermilo som pripisoval tvrdym podmienkam(cca 30 semien z troch WW)...zasadil som ich guerilla zo zaujimavosti...teraz to uz trocha lutujem, bola to skoda vody...od dp som mal len shamana a mazar...oba regualarne...bol som spokojny...hlavne ten mazar bol delo...ale je tomu uz nejaky ten rok... pekny vecer
NUKI

fusherrr

Member
Ahoj, dostal se m8 do rukou nepouzity uhlikovy filtr, je uplne novy ale lezel 2 roky v krabici ve skrini, myslite ze je pouzitelny?? Muzu to vyzkouset jasne, ale nerad bych pak prisel na to ze to je na chuja a shanel rychle novy..pri smradu...

Dal se chci zeptat jestli nemate nekdo zkusenost se zaboxovanim torina ulity?? .jde mi o to jak ste popr resili napojeni roury, kdyz torin ma obdelnikovy vyvod..muzu udelat prechodku, ale zajima me jestli pak bude mit stejny parametry co se vykonu týče? Díky za odpoved a nebo radu 😉

-GD-

Active member
Chtěl bych se zeptat, stresujute kytku před kosou? tmou, přehozením periody na růst, řezáním, lámáním, "hřebíkem", ledovou vodou popř. jinou násilnou/ nenásilnou formou? A výsledky?
Díky.

A. Jones

Active member
Dal se chci zeptat jestli nemate nekdo zkusenost se zaboxovanim torina ulity?? .jde mi o to jak ste popr resili napojeni roury, kdyz torin ma obdelnikovy vyvod..muzu udelat prechodku, ale zajima me jestli pak bude mit stejny parametry co se vykonu týče? Díky za odpoved a nebo radu 😉

Ahoj,mam torin mdf 1000m3 a je tam normalne 250 priruba nahodena,akurat neviem ci od vyroby lebo som to kupoval zpod ruky.
Funguje to v poriadku ale ci su nejake straty na vykone to nemam ako porovnat.

N

not real geroi

Chtěl bych se zeptat, stresujute kytku před kosou? tmou, přehozením periody na růst, řezáním, lámáním, "hřebíkem", ledovou vodou popř. jinou násilnou/ nenásilnou formou? A výsledky?
Díky.

tma maximálně, jinak to nemá smysl...
nebo jako zkusit to můžeš :)

hyena

Member
Veteran
nevim, jestli to je přímo otázka, ale otazníky vzbuzuje.. sem mluvil s jednim kamarádem, kterej to videl na vlastní oči.. že týpek bral řezy z nakvetlejch automatů, že zakořenily ikdyž nahoře už byla malá palička a neví čim toho docílil, jestli nákym hnojivem nebo něšim jinym, nebo to tak funguje a že když je pak zasadil, tak mu normálně vyrostly a byly +- stejný jak ze semínek velikostně i kvalitativně...zatim sem ani neslyšel, že by je někdo zkoušel řizkovat..co vy na to?

Vesnican

Well-known member
Je to Padlí?

Je to Padlí?

Ahoj všem :tiphat: Max 14 dní před kosou se mi do venkovnich automatu poustil nejaky neřád, dle projíždění vláken asi Padlí. Můžete prosím někdo potvrdit či poopravit?

Má cenu s tím něco dělat, nebo jen trpělivě vy/ostříhávat a čekat co zbyde. Zatím to napadá okolí spodních palic a listky.

Asi omezit zalivku, at se odpadruje od spodu co nejmene vody a mozna je na noc dat dovnitř, když jsou tak nocni teploty tak nizko?

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
Ahoj všem :tiphat: Max 14 dní před kosou se mi do venkovnich automatu poustil nejaky neřád, dle projíždění vláken asi Padlí. Můžete prosím někdo potvrdit či poopravit?

Má cenu s tím něco dělat, nebo jen trpělivě vy/ostříhávat a čekat co zbyde. Zatím to napadá okolí spodních palic a listky.

[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=63831&pictureid=1638807&thumb=1]View Image[/url] [URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=63831&pictureid=1638808&thumb=1]View Image[/url] [URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=63831&pictureid=1638809&thumb=1]View Image[/url]

Asi omezit zalivku, at se odpadruje od spodu co nejmene vody a mozna je na noc dat dovnitř, když jsou tak nocni teploty tak nizko?
zdar peclive odstrihavej napadene listky...tak at nejsou v kontaktu s nenapadenymi...urcite zalivat co nejmene a nedavat dovnitr jak to zavres se to jeste zhorsi..nizke teploty nicemu nevadi a rekl bych ze i omezuji padli v rustu..padli ma rado pradelnu..dusno a teplo..a co nejdrive sklidit jakmile se to zacne nekontrolovane sirit dal sklid to..

metracek

Well-known member
Veteran
PŘI POUŽITÍ ORGANICKÝCH HNOJIV NIKDY NEUPRAVUJTE pH zálivky kyselinou dusičnou ani fosforečnou! Úpravou pH dojde k rozpadu molekulární vazby organické struktury, tedy proběhne změna BIO hnojiva v minerální!

Tohle pisou v shopu bio-farm u biobizz hnojiv, nikde jinde sem to necetl. Nejsem zadnej chemik, ale zda se mi to jako divna teorie. Co vy na to?

Vesnican

Well-known member
PŘI POUŽITÍ ORGANICKÝCH HNOJIV NIKDY NEUPRAVUJTE pH zálivky kyselinou dusičnou ani fosforečnou! Úpravou pH dojde k rozpadu molekulární vazby organické struktury, tedy proběhne změna BIO hnojiva v minerální!

Tohle pisou v shopu bio-farm u biobizz hnojiv, nikde jinde sem to necetl. Nejsem zadnej chemik, ale zda se mi to jako divna teorie. Co vy na to?

Me nedávno vyhlásil typek, "vy furt jenom Bio hnojiva, ale ta kytka proste absorbuje prvky, a ty jsou ve své podstatě stále jenom prvky, stejně jako v minerálních hnojivech". Tak mě také zajímá, co na to místní All star team? :)

N

not real geroi

Tak když už Budem kategorizace Bio a chemie, tříčtvrteční Bio a čtvrtka chemie je prý zajímavý poměr, ale nezáleží až tak co ale spis kvalitnějsi práce, takhle jednoduchý to taky není. A vpodstatě je, sou proste věci co ti budou sedět rokama zkoušení si vybereš. Na řádky ti nepřivonim do krve chutě a šťávy z poradny chemie ani vegany Brka jesi mi rozumis

elanius

Well-known member
Veteran

Ja by som im veril, okrem toho je tu otazka dopadu na microfloru. Cital som ze kyselina fosforecna a dusicna moze zabit mikrobov v hline, alebo ich poslat do dormantneho stavu. PH je idealne znizovat kyselinou citronovou.