Bioecoteam
Member
Mrkni na grower, ted tam bezela srovnavacka prave tohoto svetla s 600HPS. Cekame na vysledky 've vaze', ale tech cca 220W LED zatim podle popisu dalo 660W u HSP docela slusne na prdel. Svetlo je to kvalitni, najisto budes spokojeny, az se rust po prepnuti zastavi, klidne dej panel nize, nez jsi u HPS zvykly (topi to mene a intenzita svetla klesa se vzdalenosti).
ps: ta CD jsou fajn )
ps2: mozna je to jen fotkama, ale prijdou mi slecny lehce nedokrmene ..
Jo jo vím o tom vlakně taky ho pěkně sleduju ale mám takové tušení že fikus je spolčen s firmou co dělá ty led Tak bych to neberal moc važně To intenzita klesá a nebude klesat i rozptyl světla když sem to zkoušel tak nejlípší mi to přišlo CCa 40cm nad rostlinama ale pouhým okem No ted to je vejš tak uvidíme jak se budou tahnout.
A ted k ps: Cd sou super jen musíš vybrat kvalitní hudbu aby to správně rostlo(lepší stabilita a doporučuju pod to hodit čtverec z černobílé folie rádo se to lepí na rw kostky a dokonale to utěsníš před světlem) A s tím že sou v lehké chloroze máš každopadně pravdu ale je to mám to tak záměrně. PHKL je hodně náchylná na dusík respektive každé kolo sem to s ním lehce přehnojil(x kol po sobě) tak bych se tomu rád vyhnul.