Symbivit používám, asi tak 10x levnější než Trichoderma od Canny.
Ono je x druhů mykorhizních hub, trichoderma je jen jeden rod. Koukal sjem na stránky a píšou 6 druhů, že to obsahuje, ale nenašel jsem přesně který druhy.
Ono těžko říct jak dobře tohle funguje, když to nemůžeš pozorovat pohym okem (nebo můžeš? Rákos? ). Pamatuju si, že jsem se bavil s klukem, kterej měl jako pokus na bakalářku (diplomku) srovnání většího vzorku rostlin konopí s mykorhizníma houbama a bez. Rákos (myslim, že byl od vás) pokud si to přečteš a budeš vědět jak dopadl docela bych i ocenil kontakt/link na tu práci, zajmalo by mě jak to vyšlo.
Nejde mi nahrat vlastny avatar. Aj nato je nejaky limit postov?
Místo klonů z USA mi došel dopis z Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský...
Njedůležitější co tam bylo: Zásilka obsahuje 6ks rostlin Cannabis sp. bez rostlinolékařského osvědčení ze země původu. Bylo nařízeno vrácení zásilky odesílateli do země původu.
Za 1. nasranej, bylo tam pár zajmavejch Cookie cutů, Sour dub atd. No srát, spíš ted mám trochu strach. Vyhodili byste všechny matky (nekvetu nic), nebo doufali, že o tom fízli vůbec neví?
Hoj, dve kola jsem pod nimi odjel, vcetne kvetu, mas nejaky konkretni dotaz? :]
No jestli mužeš porovnat skok po přepnutí u stejneho modelu o proti hps. Mám Vero29 spider 320W a příjde mi to takoví zabržděný v rustu na vejšku Jinak to jede pěkně.
Jel jsem chronic a JH, srovnavat nemuzu, jel jsem jen LED. Po prepnuti se docela vytahly, ale nic tragickeho. Pokud chces, aby sly nahoru, dej svetlo o hodne vyse, VERO29 jsou silne COB (mam dojem, ze Spider je 50W/chip), pokud nejsou v rustu a pri prepnuti alespon 50-60cm nad, nemaji slecny vubec duvod se prodluzovat :]
to take zalezzi hodne na odrude..jestli ji jedes poprve tak opravdu tezko rict..ja bych rekl ze pod led to strili o trochu mene,ale jestli tam mas naku sativu,nebo og kush bude to strilet jak o zivot