What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

!ZAU!

New member
Ja sem prave koupil primo trichodermu od GH 10g za 130kc.Tak me prave zajima rozdil.Taky bych si o tom rad neco precetl

Rakosnicek

Member
Veteran
Symbivit používám, asi tak 10x levnější než Trichoderma od Canny.
Ono je x druhů mykorhizních hub, trichoderma je jen jeden rod. Koukal sjem na stránky a píšou 6 druhů, že to obsahuje, ale nenašel jsem přesně který druhy.
Ono těžko říct jak dobře tohle funguje, když to nemůžeš pozorovat pohym okem (nebo můžeš? Rákos? :D ). Pamatuju si, že jsem se bavil s klukem, kterej měl jako pokus na bakalářku (diplomku) srovnání většího vzorku rostlin konopí s mykorhizníma houbama a bez. Rákos (myslim, že byl od vás) pokud si to přečteš a budeš vědět jak dopadl docela bych i ocenil kontakt/link na tu práci, zajmalo by mě jak to vyšlo.

kouknu po tom :D neměl by bejt problém to najít

Mightyka

Well-known member
Veteran
Místo klonů z USA mi došel dopis z Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský...

Njedůležitější co tam bylo: Zásilka obsahuje 6ks rostlin Cannabis sp. bez rostlinolékařského osvědčení ze země původu. Bylo nařízeno vrácení zásilky odesílateli do země původu.

Za 1. nasranej, bylo tam pár zajmavejch Cookie cutů, Sour dub atd. No srát, spíš ted mám trochu strach. Vyhodili byste všechny matky (nekvetu nic), nebo doufali, že o tom fízli vůbec neví?

metracek

Well-known member
Veteran
Místo klonů z USA mi došel dopis z Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský...

Njedůležitější co tam bylo: Zásilka obsahuje 6ks rostlin Cannabis sp. bez rostlinolékařského osvědčení ze země původu. Bylo nařízeno vrácení zásilky odesílateli do země původu.

Za 1. nasranej, bylo tam pár zajmavejch Cookie cutů, Sour dub atd. No srát, spíš ted mám trochu strach. Vyhodili byste všechny matky (nekvetu nic), nebo doufali, že o tom fízli vůbec neví?

Ahoj, ja bych teda nevyhodil nic. Ty rostliny na tvou adresu mohl poslat kdokoliv bez tveho vedomi. Domovni prohlidku ti na tohle nikdo nevyda ani te nebude sledovat... :D Navic pokud nic nekvetes, tak je to uplne v klidku. Ale tech klonu je teda skoda no...

Mightyka

Well-known member
Veteran
To je asi pravda. Nechápu jak to našli, jedině, že by to smrdělo. Bylo to v obalu na VHS kazetu, kunda koho by napadlo v tom něco hledat? Hlavně co třeba poštovní tajemství? Já myslel, že ti do toho bez tvýho vědomí vlezt nesměj.
Škoda no...

Rakosnicek

Member
Veteran
to je na hovno no :( ale vlézt do toho určitě směj, kámošovi takhle přišel dopis omotanej celnickou lepenkou a za nějakou dobu následoval další dopis, a to předvolání k podání vysvětlení a že v tom našli mdma :D tak vysvětlil, že o ničem neví a nic z toho neměl nakonec.... prej se ho snažili celkem podusit, ale nic na něj prostě neměli a on nic nepřiznal

N

not real geroi

mě takhle vrátili semínka co jsem dával do obalu na cd. taky do usa (kalifornie)...nechápu dodneška. posílat si řezy poštou z usa? taky jsem jednou teoreticky řešil, jedna služba to měla min. 3-4 dny myslím. to by šlo , ale vychytaj to no :(

Mightyka

Well-known member
Veteran
Tak ono se to tahle dělá docela často, si myslim, že je to hodně o náhodě. Tohle bylo porvý co se to posralo... Příště jedině v mylarovym sáčku (dobrá rada, díky :) ). Btw. přežily i klony (ne všechny samo) co letěly přes oceán 20 dní :D.

Ted z jiného soudku, dete někdo ted v sobotu na MMM? S rákosem sme se domlouvali nějak, tak pm bud mně nebo rákos :)

Hoj, dve kola jsem pod nimi odjel, vcetne kvetu, mas nejaky konkretni dotaz? :]

No jestli mužeš porovnat skok po přepnutí u stejneho modelu o proti hps. Mám Vero29 spider 320W a příjde mi to takoví zabržděný v rustu na vejšku :( Jinak to jede pěkně.

spachal

Well-known member
Veteran
Jel jsem chronic a JH, srovnavat nemuzu, jel jsem jen LED. Po prepnuti se docela vytahly, ale nic tragickeho. Pokud chces, aby sly nahoru, dej svetlo o hodne vyse, VERO29 jsou silne COB (mam dojem, ze Spider je 50W/chip), pokud nejsou v rustu a pri prepnuti alespon 50-60cm nad, nemaji slecny vubec duvod se prodluzovat :]

sensi23

Active member
Veteran
No jestli mužeš porovnat skok po přepnutí u stejneho modelu o proti hps. Mám Vero29 spider 320W a příjde mi to takoví zabržděný v rustu na vejšku :( Jinak to jede pěkně.

to take zalezzi hodne na odrude..jestli ji jedes poprve tak opravdu tezko rict..ja bych rekl ze pod led to strili o trochu mene,ale jestli tam mas naku sativu,nebo og kush bude to strilet jak o zivot :D

Jel jsem chronic a JH, srovnavat nemuzu, jel jsem jen LED. Po prepnuti se docela vytahly, ale nic tragickeho. Pokud chces, aby sly nahoru, dej svetlo o hodne vyse, VERO29 jsou silne COB (mam dojem, ze Spider je 50W/chip), pokud nejsou v rustu a pri prepnuti alespon 50-60cm nad, nemaji slecny vubec duvod se prodluzovat :]

No tak co vím a mám vyzkoušené Jh se táhne až do nebe :laughing: Světlo mám cca 40cm nad vrcholem rostlin asi ho tedy hodím vejš.

to take zalezzi hodne na odrude..jestli ji jedes poprve tak opravdu tezko rict..ja bych rekl ze pod led to strili o trochu mene,ale jestli tam mas naku sativu,nebo og kush bude to strilet jak o zivot :D

Ne ne na poprvé nové geny to ani náhodou :noway: Mám tam hozený Power Head Kush L.S.D. a jednu rostlinu oregon lemon(test) tu by si mohl znát z ic fora ;) Ta jako střilí ale s lerrym pod hps se to pořad srovnat nedá :biggrin:
Dneska sem to měřil a po přepnutí což je sedum dní dali CCa 15cm.
Tady sou nějaké fotky https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=67330&pictureid=1600027

Dík za jakej koliv tip ledky jedu prvně...díky kluci..
BIo...

spachal

Well-known member
Veteran
Mrkni na grower, ted tam bezela srovnavacka prave tohoto svetla s 600HPS. Cekame na vysledky 've vaze', ale tech cca 220W LED zatim podle popisu dalo 660W u HSP docela slusne na prdel. Svetlo je to kvalitni, najisto budes spokojeny, az se rust po prepnuti zastavi, klidne dej panel nize, nez jsi u HPS zvykly (topi to mene a intenzita svetla klesa se vzdalenosti).

ps: ta CD jsou fajn :))
ps2: mozna je to jen fotkama, ale prijdou mi slecny lehce nedokrmene ..

N

not real geroi

ten test imo není úplně ideální ptž ty řízky jsou nějaký celkově o ničem...

Latest posts

Latest posts