What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Mightyka

Well-known member
Veteran
Zdar,
za foto měsíce si můžu vybrat pakl od Boga na Seedbutique. Nějakej typ? Bejval bych bral Bogbubble nebo Sourbubble, ale ani jeden tam neni...

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Zdar,
za foto měsíce si můžu vybrat pakl od Boga na Seedbutique. Nějakej typ? Bejval bych bral Bogbubble nebo Sourbubble, ale ani jeden tam neni...

gratulace ale je to naprd že nemužeš sour bubble... :comfort:

tak vem nějaký sour bubble cross no lepší jak drátem do oka

nic sem osobně od něho nepestil lae od dogona vime že sour bubble je exceletní

N

not real geroi

Tri seeds jeste jsou od sb tak snad tam bude samicka ... Jinak prej dobrej kour a venku dozraje: )

Phuuu Ad

Active member
Zdravim vsechny vespolek mam mensi dotaz

nesetkal se nekdo s problemem kdy zacne uvadat jedna vetev po druhe az nakonec padne cela rostlina ?

uz mi takhle odesly 3 matky (Bubba Kush "katsu", SSSDH "ojd", Casey Jones "periphery") a dalsi chradnou.
Zkousel jsem jak pridat zalivku tak ubrat, kropeni ciste na list, odstraneni uvadajici vetve co nejvice,
desinfekce korenove soustavy (roztokem h2o2)

nejake napady ?

Phuuu Ad: Zdar něco podobného se mi stalo taky ale byla to hniloba krčku začalo to od spodních větví a šlo to postupně vejš ale nešířilo se to na ostatní rostliny :biggrin: V čem to máš?Mají všechny rostliny společnou nadrž? S pozdravem Bio...

Phuuu Ad

Active member
Phuuu Ad: Zdar něco podobného se mi stalo taky ale byla to hniloba krčku začalo to od spodních větví a šlo to postupně vejš ale nešířilo se to na ostatní rostliny :biggrin: V čem to máš?Mají všechny rostliny společnou nadrž? S pozdravem Bio...

no u me to chytne jedna vetev a pak dalsi a dalsi...
Maminy jsou v hline a "nadrz" presneji 3l nadoba od sirupu jupi je vzdy cerstve naplnena a pul dne odlezela za ucelem zalevani.
Hnojeni je organickeho puvodu jednou za tyden az 14dni, pravidelne dostavaji lignohumat.

Mightyka

Well-known member
Veteran
no u me to chytne jedna vetev a pak dalsi a dalsi...
Maminy jsou v hline a "nadrz" presneji 3l nadoba od sirupu jupi je vzdy cerstve naplnena a pul dne odlezela za ucelem zalevani.
Hnojeni je organickeho puvodu jednou za tyden az 14dni, pravidelne dostavaji lignohumat.
S timhle jsem se ještě nesetkal, nemáš vyfoceno? Nejlíp fotky po pár dnech, aby bylo vidět jak to postupuje.

Edit: Vyfot to, hemp russet mites ti potvrdíme :D

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
Zdravim vsechny vespolek mam mensi dotaz

nesetkal se nekdo s problemem kdy zacne uvadat jedna vetev po druhe az nakonec padne cela rostlina ?

uz mi takhle odesly 3 matky (Bubba Kush "katsu", SSSDH "ojd", Casey Jones "periphery") a dalsi chradnou.
Zkousel jsem jak pridat zalivku tak ubrat, kropeni ciste na list, odstraneni uvadajici vetve co nejvice,
desinfekce korenove soustavy (roztokem h2o2)

nejake napady ?
cece zni to jako hemp russet mites..me to delalo taky zkus postrik vermitec ec 18..taky bych v zivote netipl ze je to breberka..po postriku vermitec ec 18 do dvou dnu vse ok..taky jsem tipoval plisen..opravdu zkus bytelnej postrik vrmitec ec 18 dvounasobna davka..a aspon tyden denne strikej..

Phuuu Ad

Active member
Diky moc chlapi za rady.
Fotit zatim neni co bo jakmile se objevila uvadajici vetev hned sem ji odstranil ze strachu ze by se mohlo jednat o bakterialni pripad.
Postrik byl proveden prostredkem Karate se Zeon tech. tak uvidime uz se blizi cas opakovani tak to vemu vertimecem at je klid.

Doufam ze uz ne ale kdyby nahodou se objevilo dalsi uvadani fotim a posilam.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Kdyz ti vosk kule zalije a jehličí se ti do řiti zaryje,když na žaludu houpá se ti zvonek,tak si pravě ošukal vánoční stromek ;-)
Veselé Vánoce přeje JzO.

metracek

Well-known member
Veteran
Zdravim, tak me hned z kraje roku postihlo nemile prekvapeni a mam asi navstevnika u kytek. S timto problemem sem se setkal uz v lete na autofloweru me pritelkyne ( box je uplne jinde nez byl AF) a zdroj se mi vubec nepodarilo nalezt. Ted sem prohledal celej box, dvakrat vystrikal velice dukladne vertimecem. Kytkam se vcelku dari ale dirky se delaji stale....nasel sem na netu jako udajny zdroj pidalku podzimni, coz je housenka kterou bych mohl asi jen velice tezko prehlednout. Navic dela jen jednu generaci za rok. Tak sem treba vedle a je to vyzivou, houbou nebo vyssi moci...jestli vite poradte, diky

picture.php

picture.php

picture.php

sensi23

Active member
Veteran
Zdravim, tak me hned z kraje roku postihlo nemile prekvapeni a mam asi navstevnika u kytek. S timto problemem sem se setkal uz v lete na autofloweru me pritelkyne ( box je uplne jinde nez byl AF) a zdroj se mi vubec nepodarilo nalezt. Ted sem prohledal celej box, dvakrat vystrikal velice dukladne vertimecem. Kytkam se vcelku dari ale dirky se delaji stale....nasel sem na netu jako udajny zdroj pidalku podzimni, coz je housenka kterou bych mohl asi jen velice tezko prehlednout. Navic dela jen jednu generaci za rok. Tak sem treba vedle a je to vyzivou, houbou nebo vyssi moci...jestli vite poradte, diky

View Image

View Image

View Image
dela se to u vsech kytek?nebo jenom u tech co jsou u vetraku?

metracek

Well-known member
Veteran
Ahoj, no u vsech se to nedela jen na trech kytkach. Ale od vetraku jsou daleko a ruzne rozmistene...

sensi23

Active member
Veteran
nejaka mechanicka vada podle me....neodrel jsi je pri premistovani,nebo nejakym zpusobem k necemu neprilepil nebo cokoli takkoveho?me to jako skudce neprijde..

metracek

Well-known member
Veteran
nejaka mechanicka vada podle me....neodrel jsi je pri premistovani,nebo nejakym zpusobem k necemu neprilepil nebo cokoli takkoveho?me to jako skudce neprijde..

To bych byl slusnej trouba:biggrin: Ale nee, pribyvaji poskozeni na dalsich listech aniz bych s tim nejak manipuloval. Ani je nerosim, ikdyz kapka udela lupu jen velice tezko. Taky uz mi to neprijde jako od skudce,

Latest posts

Latest posts