Poradi nekdo kde kupit v CR alebo SR, Biochar?
Zdar,
za foto měsíce si můžu vybrat pakl od Boga na Seedbutique. Nějakej typ? Bejval bych bral Bogbubble nebo Sourbubble, ale ani jeden tam neni...
Phuuu Ad: Zdar něco podobného se mi stalo taky ale byla to hniloba krčku začalo to od spodních větví a šlo to postupně vejš ale nešířilo se to na ostatní rostliny V čem to máš?Mají všechny rostliny společnou nadrž? S pozdravem Bio...
S timhle jsem se ještě nesetkal, nemáš vyfoceno? Nejlíp fotky po pár dnech, aby bylo vidět jak to postupuje.no u me to chytne jedna vetev a pak dalsi a dalsi...
Maminy jsou v hline a "nadrz" presneji 3l nadoba od sirupu jupi je vzdy cerstve naplnena a pul dne odlezela za ucelem zalevani.
Hnojeni je organickeho puvodu jednou za tyden az 14dni, pravidelne dostavaji lignohumat.
cece zni to jako hemp russet mites..me to delalo taky zkus postrik vermitec ec 18..taky bych v zivote netipl ze je to breberka..po postriku vermitec ec 18 do dvou dnu vse ok..taky jsem tipoval plisen..opravdu zkus bytelnej postrik vrmitec ec 18 dvounasobna davka..a aspon tyden denne strikej..Zdravim vsechny vespolek mam mensi dotaz
nesetkal se nekdo s problemem kdy zacne uvadat jedna vetev po druhe az nakonec padne cela rostlina ?
uz mi takhle odesly 3 matky (Bubba Kush "katsu", SSSDH "ojd", Casey Jones "periphery") a dalsi chradnou.
Zkousel jsem jak pridat zalivku tak ubrat, kropeni ciste na list, odstraneni uvadajici vetve co nejvice,
desinfekce korenove soustavy (roztokem h2o2)
nejake napady ?
dela se to u vsech kytek?nebo jenom u tech co jsou u vetraku?Zdravim, tak me hned z kraje roku postihlo nemile prekvapeni a mam asi navstevnika u kytek. S timto problemem sem se setkal uz v lete na autofloweru me pritelkyne ( box je uplne jinde nez byl AF) a zdroj se mi vubec nepodarilo nalezt. Ted sem prohledal celej box, dvakrat vystrikal velice dukladne vertimecem. Kytkam se vcelku dari ale dirky se delaji stale....nasel sem na netu jako udajny zdroj pidalku podzimni, coz je housenka kterou bych mohl asi jen velice tezko prehlednout. Navic dela jen jednu generaci za rok. Tak sem treba vedle a je to vyzivou, houbou nebo vyssi moci...jestli vite poradte, diky
View Image
View Image
View Image
nejaka mechanicka vada podle me....neodrel jsi je pri premistovani,nebo nejakym zpusobem k necemu neprilepil nebo cokoli takkoveho?me to jako skudce neprijde..