Ahoj, asi před 2 lety sem měl ririho z venku nebo skleníku a byl jako vždy skvělej, tušim že to byl počin šunky. Taky ho měl venku Maha Kala a řekl bych, že taky vypadá skvěle..Jel nekdo ECSD outdoor? Predpokladam ze nedozraje, ale zaujimalo by ma ci aspon prepne na kvet v rozumnom case
venku bys musel zatemnovatJel nekdo ECSD outdoor? Predpokladam ze nedozraje, ale zaujimalo by ma ci aspon prepne na kvet v rozumnom case
Myslim, že je to skoro jedno. Spíš bych se přiklonil k názoru střihat (s mírou), přeci jen nezalejváš na listy ale namočíš rockwool. Já zastřihávám, ale spíš kvůli tomu, aby se mi vešly vedle sebe . Osobně nikdy nestříkám vodu na klony.
Ted můj dotaz:
Kdyby někdo chtěl mám hodně speciálního křížence na light dep (na 100% ne na klasickej venek). Jedná se o stejnýho samce Chem D ibl jako postuje Dogon, toho jsme našel asi před rokem/dvěma a samice byla landrace ze semen co jsme si přivezl z ostrova Malekula (Vanuatu). Uplně jiná tráva než to co známe, stav jako když si člověk zahulil poprvé - vytlemenej akční debil .
Loni už to jeden kluk zatmíval, ale v půlce květu mu vybrali skleník... Vypadalo to víc jak slušně, ale květ byl odhadnut na cca 80-100 dní. Čistá matka měla snad 130. Vyzkoušel bych si to osobně, ale v letě tu nebudu...
jeste by me zajimalo jestli zna nekdo nejakej zajimavej pripravek na zvyseni tvorby terpenu v rostline, prijde mi ze ty moje holky moc nevonej nato ze uz schnou a kosil jsem je dost pozde (9-10 tydnu kvetu) kazdopadne ani v prubehu kvetu nebyly moc citit po otevreni boxu
já mam vanuatu x usc amnesia kdyby to někdo chtěl víc do sativy..
Moje rada zní:hele chlapi koupil jsem dneska reguler semena od dutch passion (blueberry a mazar) a jelikoz maji neprusvitne obalky tak to byla ruleta jakej pytlik vyberu ovsem po otevreni jsem se zdesil ze neco takoveho muzou prodavat za 1000,- kc/10 semen, naprosta hruza malinke svetle nedozrale seminka jsem zvedavej jestli vubec vyklicej jestli jo tak z toho podle me stejne budou mrzaci, opravdu takhle spatny semena jsem necekal ze je normalni prodavat.... jake jsou vase nazory a zkusenosti s dutch passion? popripadne jakou seed banku na reguler semena by jste doporucili?
kdyztak tady jsou fotky - http://postimg.org/gallery/1el2rw118/6554c760/ prvni samotne semena mazar a druha fotka srovnani - nalevo 10ks mazar a napravo nejake noname seeds kterych se mi tu vali kopa kazdopadne je krasne videt jak ma vypadat zrale seminko oproti tem jejich malinkejm svetlejm mrdkam... i kdyby vylezly vsechny tak z toho moc silna kytka asi nebude, chci to mit na matky a bojim se ze z tech 10ti semen vyselektuju tak 1 matku a budu rad