What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

elanius

Well-known member
Veteran
Jel nekdo ECSD outdoor? Predpokladam ze nedozraje, ale zaujimalo by ma ci aspon prepne na kvet v rozumnom case

Mightyka

Well-known member
Veteran
Kdyby měl někdo zájem, tak budu ted objednávat nějaký Loomp farms seeds, bez přostředníka, takže za lepší cenu 140 za pakl (je to kurva furt hafo :D ). Kdybyste někdo chtěl tak pm, budu mu psát k večeru.

always_bust0

New member
zdravim mam dotaz ohledne rizkovani - https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=46778 v tomhle theardu pise jeden zkuseny matkar, ze zastrihuje velky listy prckum protoze pres ty listy pry kytky ztraci vodu. ja se ovsem ja jednom ceskem foru od jineho zkuseneho matkare docetl ze naopak v dobach, kdy prcek jeste nema koreny tak vstrebava vodu hlavne pres listy (coz mi prijde vic logicky) tak by me zajimal vas nazor, diky

Mightyka

Well-known member
Veteran
Myslim, že je to skoro jedno. Spíš bych se přiklonil k názoru střihat (s mírou), přeci jen nezalejváš na listy ale namočíš rockwool. Já zastřihávám, ale spíš kvůli tomu, aby se mi vešly vedle sebe :). Osobně nikdy nestříkám vodu na klony.

Ted můj dotaz:
Kdyby někdo chtěl mám hodně speciálního křížence na light dep (na 100% ne na klasickej venek). Jedná se o stejnýho samce Chem D ibl jako postuje Dogon, toho jsme našel asi před rokem/dvěma a samice byla landrace ze semen co jsme si přivezl z ostrova Malekula (Vanuatu). Uplně jiná tráva než to co známe, stav jako když si člověk zahulil poprvé - vytlemenej akční debil :D.
Loni už to jeden kluk zatmíval, ale v půlce květu mu vybrali skleník... Vypadalo to víc jak slušně, ale květ byl odhadnut na cca 80-100 dní. Čistá matka měla snad 130. Vyzkoušel bych si to osobně, ale v letě tu nebudu...

always_bust0

New member
jeste by me zajimalo jestli zna nekdo nejakej zajimavej pripravek na zvyseni tvorby terpenu v rostline, prijde mi ze ty moje holky moc nevonej nato ze uz schnou a kosil jsem je dost pozde (9-10 tydnu kvetu) kazdopadne ani v prubehu kvetu nebyly moc citit po otevreni boxu

Rakosnicek

Member
Veteran
Myslim, že je to skoro jedno. Spíš bych se přiklonil k názoru střihat (s mírou), přeci jen nezalejváš na listy ale namočíš rockwool. Já zastřihávám, ale spíš kvůli tomu, aby se mi vešly vedle sebe :). Osobně nikdy nestříkám vodu na klony.

Ted můj dotaz:
Kdyby někdo chtěl mám hodně speciálního křížence na light dep (na 100% ne na klasickej venek). Jedná se o stejnýho samce Chem D ibl jako postuje Dogon, toho jsme našel asi před rokem/dvěma a samice byla landrace ze semen co jsme si přivezl z ostrova Malekula (Vanuatu). Uplně jiná tráva než to co známe, stav jako když si člověk zahulil poprvé - vytlemenej akční debil :D.
Loni už to jeden kluk zatmíval, ale v půlce květu mu vybrali skleník... Vypadalo to víc jak slušně, ale květ byl odhadnut na cca 80-100 dní. Čistá matka měla snad 130. Vyzkoušel bych si to osobně, ale v letě tu nebudu...

já mam vanuatu x usc amnesia kdyby to někdo chtěl víc do sativy.. :D :D

jeste by me zajimalo jestli zna nekdo nejakej zajimavej pripravek na zvyseni tvorby terpenu v rostline, prijde mi ze ty moje holky moc nevonej nato ze uz schnou a kosil jsem je dost pozde (9-10 tydnu kvetu) kazdopadne ani v prubehu kvetu nebyly moc citit po otevreni boxu

pokud máš model co moc nevoní tak to moc nenapravíš

Rakosnicek

Member
Veteran
:D :D no měl by někdo vzít na zatmívačku obě jsem na ně docela zvědavej :D sere mě že se mi doma pak hrozně oprcala a niz z ní nebylo, zbytečnejch 110 dní květu, ještě vůbec nebyla :D

benjichaouat1

Active member
Veteran
Nevi nekdo, proc je tady nejakej limit na pocet fotek v albu a jak to obejit treba? To jako mam ted pridavat a postupne stary umazavat, aby to slo?

pMiii

Active member
Tak už to nějaký týden jede, zajímavý cross CBD Outdoor mix X Vitality X Kumaoni .. z 26 beans 26 prcku! :woohoo:

Posléze mužu nabídnout, kdo by měl zájem pm, Mrakoplas email bro :biggrin: :tiphat:

PS: Má nekdo z OG rodiny vhodného kandoše na out popř. any Indicu ? Rád bych se letos jen kochal :peacock:

savana :tiphat:

always_bust0

New member
hele chlapi koupil jsem dneska reguler semena od dutch passion (blueberry a mazar) a jelikoz maji neprusvitne obalky tak to byla ruleta jakej pytlik vyberu ovsem po otevreni jsem se zdesil ze neco takoveho muzou prodavat za 1000,- kc/10 semen, naprosta hruza malinke svetle nedozrale seminka jsem zvedavej jestli vubec vyklicej jestli jo tak z toho podle me stejne budou mrzaci, opravdu takhle spatny semena jsem necekal ze je normalni prodavat.... jake jsou vase nazory a zkusenosti s dutch passion? popripadne jakou seed banku na reguler semena by jste doporucili?

IBISLAV

Member
hele chlapi koupil jsem dneska reguler semena od dutch passion (blueberry a mazar) a jelikoz maji neprusvitne obalky tak to byla ruleta jakej pytlik vyberu ovsem po otevreni jsem se zdesil ze neco takoveho muzou prodavat za 1000,- kc/10 semen, naprosta hruza malinke svetle nedozrale seminka jsem zvedavej jestli vubec vyklicej jestli jo tak z toho podle me stejne budou mrzaci, opravdu takhle spatny semena jsem necekal ze je normalni prodavat.... jake jsou vase nazory a zkusenosti s dutch passion? popripadne jakou seed banku na reguler semena by jste doporucili?
Moje rada zní:
Nekřič hop, dokud nepřeskočíš ;)

always_bust0

New member
kdyztak tady jsou fotky - http://postimg.org/gallery/1el2rw118/6554c760/ prvni samotne semena mazar a druha fotka srovnani - nalevo 10ks mazar a napravo nejake noname seeds kterych se mi tu vali kopa kazdopadne je krasne videt jak ma vypadat zrale seminko oproti tem jejich malinkejm svetlejm mrdkam... i kdyby vylezly vsechny tak z toho moc silna kytka asi nebude, chci to mit na matky a bojim se ze z tech 10ti semen vyselektuju tak 1 matku a budu rad :(

metracek

Well-known member
Veteran
kdyztak tady jsou fotky - http://postimg.org/gallery/1el2rw118/6554c760/ prvni samotne semena mazar a druha fotka srovnani - nalevo 10ks mazar a napravo nejake noname seeds kterych se mi tu vali kopa kazdopadne je krasne videt jak ma vypadat zrale seminko oproti tem jejich malinkejm svetlejm mrdkam... i kdyby vylezly vsechny tak z toho moc silna kytka asi nebude, chci to mit na matky a bojim se ze z tech 10ti semen vyselektuju tak 1 matku a budu rad :(

Ackoliv sem uz cetl na DP dost stiznosti, řekl bych ze brecis predcasne :) Ja sem třeba mel kdysi od kamaráda semínka durban poison a taky to byly male zelene mrdky, ale co z toho vykvetlo byla parada! Takze bych nehazel flintu do zita, první bych to vyklicil nez zacnu delat nejake soudy:tiphat:

simor

Member
Veteran
DP třebas power plant nejmenší a nejbledší fazole co jsem viděl a po selekci se dalo vybrat brutální bombarder. Takže je to bezne.