What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

M

miris

mě pomáhá hodně česneku, cibule, citronu (tak tři denně vypít), grepy, rakytník, černej bez atd. potom spařovat si nohy horkou vodou a hlavně moc nehulit a nedostávat do sebe jakýkoliv jedy který zatěžujou tělo

hyena

Member
Veteran
to je z toho najednou babská poradna :D

taky se pije zázvorovej čaj (pořádně vyvařenej) s chilli paprickama.. no neni to moc dobrý, vlastně je to dost hnusný, ale abys to nemusel pít už, tak se uzdravíš rychlejc :D

spachal

Well-known member
Veteran
Kdyz uz jsme u tech receptu .. :] Jakekoliv prirodni antiseptikum, ten zazvorak je vyborny, nahrubo nastrouhat, povarit cca 10min a pak zjemnit treba medem a smetanou :]
A kdyz nebudes popijet zazvorak, žvýkej hrebicek, par kousku do papuly, obcas obmenit za novy, take hodne pomaha. Pripadne kurkuma, na jakykoliv zpusob :]

Stribro bych do sebe neladoval, preci jen je to kov, ty se z tela spatne vylucuji :/

Mightyka

Well-known member
Veteran
Děkuji všem za rady, já zvolil to stříbro kvůli tomu, že ted budu tejden běhat od rána do večera po moravských luzích a hájích a bohůžel vyvařovat moc nebudu mít možnost...
Holt mi to vyšlo takhle zkurveně, když zrovna musim do terenu, na píču!
Já o tom stříbru četl a prej to funguje podobně jako antibiotikum, no uvidímě, prej když se to přežene, tak člověku nenávratně ztmavne kůže :D Tak se kdyžtak nelekejte až mě příště uvidíte.

Jinak čaj se zázvorem medem a citronem piju kdy to de, to chilli s emi líbí, ale mám už jen Trinidad moruga scorpio a z těch mám trochu strach...
Ještě jednou, díky babči! :D

p.s. stříbro už polikám :D :D :D

Ka-rel

Member
Teď hned včil a rychle, neporadím.
zelenej čaj + lipa + med + citron mam rad

Zen šen s mateři kašičkou jako preventivni kura na podzim. (cca 12 ampulek v lekarne)

ženžen pomáha prokrvit tělo(třeba plíce) a detoxikovat, zrychluje metabolismus. Pozor na vysoké dávky pokud date cely baleni najednou tak to klidně muže skončit krvácenim z nosu. Stejně tak je třeba se vystřihat každodenímu dlouhodobemu uživání pak muže dojit k tomu ze se učinky obrati.

Pokud si date ampulku s mateři kašičkou a přitelkyni bolý hlava tak to brčko co si smotnete funguje o fous lépe :)

Připadne ženšen v lihu, kávová lžička nad ránem po spoustě brček spolehlivě rozlepí oči, dá sílu najít cestu domů a urychlý hlad
Kavova lžička po spoustě brček před spaním vyspíte se za kratši čas a lépe.

Žen šen se doporučuje pro chlapy, pro baby je tušim požitelnej ekvivalent Klanospaška čínska -neoveřený zdroj

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Děkuji všem za rady, já zvolil to stříbro kvůli tomu, že ted budu tejden běhat od rána do večera po moravských luzích a hájích a bohůžel vyvařovat moc nebudu mít možnost...
Holt mi to vyšlo takhle zkurveně, když zrovna musim do terenu, na píču!
Já o tom stříbru četl a prej to funguje podobně jako antibiotikum, no uvidímě, prej když se to přežene, tak člověku nenávratně ztmavne kůže :D Tak se kdyžtak nelekejte až mě příště uvidíte.

Jinak čaj se zázvorem medem a citronem piju kdy to de, to chilli s emi líbí, ale mám už jen Trinidad moruga scorpio a z těch mám trochu strach...
Ještě jednou, díky babči!

p.s. stříbro už polikám
Doporučené dávkování je platné pouze pro čerstvé koloidní stříbro s vysokou stabilitou vyrobené řízenou elektrolýzou.
8 ppm – nízká koncentrace (rostliny)
10 ppm – univerzální koncentrace (vnitřní užití + ošetření pleti, očí lidí a zvířat)
15 ppm – vysoká koncentrace (vnější použití, postřik, obklady, potírání, výplach, hygiena)

Více zde: http://www.uspesna-lecba.cz/mineraly-a-stopove-prvky/koloidni-stribro/
A když to nevyjde tak ti budem říkat dežo:D:D:D

Witko69

Member
Me pomaha v 90% toto:
2 cibule ve slupce
1 sacek majoranky
2 habanero red savina
2 cesnek

15 minut varit, scedit, osladit medem, vypit, zapit cirym destilatem, hup do perin a po dvou hodinach vyzdimat mokre pyzamo, povlect postel...

benjichaouat1

Active member
Veteran
Nekdo tip, kde se da co nejlevneji koupit lekarska vazelina? Vetsi mnozstvi 5-7kg. Nekde z velkoskladu lekarskych potreb, nebo tak neco. V lekarnach a na netu se mi to zda dost predrazeny.

sensi23

Active member
Veteran

mishacz

New member
Zdravím, mám takovou otázku.. dědovi zjistili že se mu pomalu vrací rakovina(zatím je to ve velmi ranném stádiu) hodně jsem četl o fénixových slzách ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti tak bych vás chtěl poprosit o radu jakou odrůdu by jste mi doporučili na léčbu rakoviny prostaty? případně může to být konopí pěstované venku?

papaja

Well-known member
Veteran
Zdravím, mám takovou otázku.. dědovi zjistili že se mu pomalu vrací rakovina(zatím je to ve velmi ranném stádiu) hodně jsem četl o fénixových slzách ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti tak bych vás chtěl poprosit o radu jakou odrůdu by jste mi doporučili na léčbu rakoviny prostaty? případně může to být konopí pěstované venku?
zde je mnoho informací
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=132670
Na tvoje otázky:
Doporučuji indiku aspoň 15-20 procent thc, protože jde o dědu, dal bych mu white widow , která nikoho na psychotický trip nepošle, tu ostatně doporučuje i Rick.
Jeden model se mi velmi zamlouval- byl to White Satin od Mandala seeds, myslím ideální relaxační indika, těžko říci, jestli ještě prodávají semínka.
Lepší je konopí pěstované vevnitř, jen zimní zahrada či vyhřívaný skleník může konkurovat indooru. Jde o vysokou hladinu THC.
Přeji dědovi brzké uzdravení :tiphat:
Je třeba začít malou dávkou a do 14 dnů se dostat na ten 1 g denně, rakovina prostaty je jedna z nejhorších a myslím, že to bude chtít moře výtažku.
Kdysi jsem četl o jednom případu, ten to řešil cca 1 rok a požíval výtažek z květu + olej rostlinný, který vyvařil s listmi, aby měl komplexní léčbu. A jeho
posílali už umřít , dostal se z toho.
Zde je kontakt na Jindřicha Bayera, největšího experta na výtažek. Napiš mu, on ti odpoví.
Zadej do FB Jindřich Bayer.

mishacz

New member
Děkuju moc :) myslel jsem si to s tou white widow ale i tak děkuji za cenné informace s kontaktem a budu studovat dál :) a vyřízeno řekl že děkuje a snad to pomůže :)

pMiii

Active member
White Satin je super model, výtažek z něho neznám, ale věřím že bude znamenitý :) . Ostatně výtažek z JH, který sem dělal byl opravdu hodně silný, co se učinku psychoaktivity týče - nic pro relaxaci, takže tento kmen rozhodně nedoporučuji.

Btw, mně se zdá, že White Satin se už přestal prodávat na mandale, nb je pozastavený.

Tady: http://www.mandalaseeds.com/cz/Catalogue/White-Satin

Nevíte někdo, jestli se dají koupit origo beans i v jiné seeds bance?

PS: přeji dědovi též brzké uzdravení, příroda a andělé jsou s vámi, tak do toho! :)

benjichaouat1

Active member
Veteran
Ma nekdo zkusenost s ciste kvetovou vybojkou na rustu? Je to bez problemu? Uz jsem kvetl pod Mhckem, ale na rust mel vzdycky aspon kombinovany spektrum. Poroste to normalne?

papaja

Well-known member
Veteran
Ma nekdo zkusenost s ciste kvetovou vybojkou na rustu? Je to bez problemu? Uz jsem kvetl pod Mhckem, ale na rust mel vzdycky aspon kombinovany spektrum. Poroste to normalne?
jde to bez problémů
trochu se vytáhnou víc než u mh, ale to zas tolik nevadí, jde to:tiphat:

pMiii

Active member

Já jel vždy květovku, sem tam kombinovanou. Jsem ortodoxní k tomu miluju to sluníčko prostě, asi bych chvíli brečel mít halogen :biggrin:

Každopádně je to bez problému, jak píše Papája, maximálně se ti to trošku víc vytáhne :)

Rakosnicek

Member
Veteran
já měl nějakou dobu pod hps i matky a žádnej problém, jen to chtělo trochu víc péče, rostlo to rychlejc a víc do vejšky

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Pic, taky rostu normálně pod HPS a nemám problém, jednou sem měl v boxu 2*600w,(1*MH, 1*HPS výbojku), pod hps byly vytáhlejší rostliny s většíma internodama ne tak košatý, pod MH jeli do keříčku ale drželi se spíš u země a taky bych řekl, že měly drobnější stonky..:tiphat:

Latest posts

Latest posts