M
miris
mě pomáhá hodně česneku, cibule, citronu (tak tři denně vypít), grepy, rakytník, černej bez atd. potom spařovat si nohy horkou vodou a hlavně moc nehulit a nedostávat do sebe jakýkoliv jedy který zatěžujou tělo
Doporučené dávkování je platné pouze pro čerstvé koloidní stříbro s vysokou stabilitou vyrobené řízenou elektrolýzou.Děkuji všem za rady, já zvolil to stříbro kvůli tomu, že ted budu tejden běhat od rána do večera po moravských luzích a hájích a bohůžel vyvařovat moc nebudu mít možnost...
Holt mi to vyšlo takhle zkurveně, když zrovna musim do terenu, na píču!
Já o tom stříbru četl a prej to funguje podobně jako antibiotikum, no uvidímě, prej když se to přežene, tak člověku nenávratně ztmavne kůže Tak se kdyžtak nelekejte až mě příště uvidíte.
Jinak čaj se zázvorem medem a citronem piju kdy to de, to chilli s emi líbí, ale mám už jen Trinidad moruga scorpio a z těch mám trochu strach...
Ještě jednou, díky babči!
p.s. stříbro už polikám
kilo za 140 kč plus poštovné akorat musis zadat nějaké ico bo prodavaj jen firmám já vždycky zadam nějakou kamosovu firmu oni to nehlidaj a pošlouNekdo tip, kde se da co nejlevneji koupit lekarska vazelina? Vetsi mnozstvi 5-7kg. Nekde z velkoskladu lekarskych potreb, nebo tak neco. V lekarnach a na netu se mi to zda dost predrazeny.
zde je mnoho informacíZdravím, mám takovou otázku.. dědovi zjistili že se mu pomalu vrací rakovina(zatím je to ve velmi ranném stádiu) hodně jsem četl o fénixových slzách ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti tak bych vás chtěl poprosit o radu jakou odrůdu by jste mi doporučili na léčbu rakoviny prostaty? případně může to být konopí pěstované venku?
jde to bez problémůMa nekdo zkusenost s ciste kvetovou vybojkou na rustu? Je to bez problemu? Uz jsem kvetl pod Mhckem, ale na rust mel vzdycky aspon kombinovany spektrum. Poroste to normalne?
Ma nekdo zkusenost s ciste kvetovou vybojkou na rustu? Je to bez problemu? Uz jsem kvetl pod Mhckem, ale na rust mel vzdycky aspon kombinovany spektrum. Poroste to normalne?
Pic, taky rostu normálně pod HPS a nemám problém, jednou sem měl v boxu 2*600w,(1*MH, 1*HPS výbojku), pod hps byly vytáhlejší rostliny s většíma internodama ne tak košatý, pod MH jeli do keříčku ale drželi se spíš u země a taky bych řekl, že měly drobnější stonky..Ma nekdo zkusenost s ciste kvetovou vybojkou na rustu? Je to bez problemu? Uz jsem kvetl pod Mhckem, ale na rust mel vzdycky aspon kombinovany spektrum. Poroste to normalne?