čus, mátě někdo nějakou zkušenost s ca*nazon.com?
Já si myslim, že je sakra škoda, že nejsem ze Sydney, hned bych balil a na pár tejdnů se šel rochnit do Blue Mountains. Při té představě mé srdce biologa jen plesá!
Jediný co mi příjde divný, že ani na tý NBCnews stránce vůbec nemluvěj o jakejkoli fylogenetickejch testech, přeci jen rod cannabis je poměrně dobře geneticky zmapovanej a provést testy jestli se jedná o mutanta nebo novej druh by neměl bejt problém...
Nedávno jsme uvažoval o tom, že když mi nevýjde výzkum, tak bych na chvíli jel za kamarádem máknout do Austrálie, tahle zpráva mě ještě trošku nahlodala, jen bych potřeboval alespon litr hadího antiséra, jinak bych se tam posral .
Jo to máš pravdu, jsou to čtyřhranky, ale nejsou nejjedovatější jen tam, ale má se za to, že je to nejjedovatější živočich vůbec.nejjedovatější jsou tam medůzy. Bude to nějaká skalnička si myslim stejnak..australský mutant starý 50 000 let, trochu mi to zní jak Duck Foot nebo něco podobnýho, na high times jsou pod článkem odkazy tak v jednom z nich už něco podobnýho je z roku '99. Tymián
..