čus, nějak jsme si způsobil v současnym kole několik problémů a jeden je tohle na listech ssh (sensi23) .. maj to jediný z celýho boxu, některý víc, některý míň, na jinejch kytkách to neni
co myslíte že to je? na týhle ssh se mi to už několikrát v různý míře objevilo, ale třeba v minulym kole ne, podmínky byly přitom skoro stejný
ph zálivky jsem neměřil, ale všem ostatnímu nevadí, matky taky jedou...
hnojivo dostaly biobizz grow asi 2ml/l, bloom taky tak, 1ml topmaxu a 1 boostu od hesi, k tomu pár kapek kys. fosforečný
je to v nejakym substratu s mykorhizou značky floria
tady je oskenovanej list s dost rozvinutym poškozením
no a druhej problém se týká tak 2/3 kytek, jsou teď ve 20.dnu 12/12, ale zasychaj jim blizny, jsou jakoby zakrnělý, malinký, a tmavý
zkusím to vyfotit jinym foťákem v průběhu dne, teď tam skoro nic nebylo vidět
třeba ty ssh tohle maj 2 ze 4, ale neshoduje se to s tim poškozením listů
core cut je postiženej skoro nejvíc, ale třeba alien 8 skoro vůbec stejně tak jako larry og x tahoe alien 7
napadla mě spojitost treba s novym akaricidem proti sviluškám co jsem používal když sjem přepínal, nissorun se jmenuje
jinak moc nevim, poškození teplem z lampy to neni, to by byly nehroší ty pod ní a nejsou
co myslíte že to je? na týhle ssh se mi to už několikrát v různý míře objevilo, ale třeba v minulym kole ne, podmínky byly přitom skoro stejný
ph zálivky jsem neměřil, ale všem ostatnímu nevadí, matky taky jedou...
hnojivo dostaly biobizz grow asi 2ml/l, bloom taky tak, 1ml topmaxu a 1 boostu od hesi, k tomu pár kapek kys. fosforečný
je to v nejakym substratu s mykorhizou značky floria
tady je oskenovanej list s dost rozvinutym poškozením
no a druhej problém se týká tak 2/3 kytek, jsou teď ve 20.dnu 12/12, ale zasychaj jim blizny, jsou jakoby zakrnělý, malinký, a tmavý
zkusím to vyfotit jinym foťákem v průběhu dne, teď tam skoro nic nebylo vidět
třeba ty ssh tohle maj 2 ze 4, ale neshoduje se to s tim poškozením listů
core cut je postiženej skoro nejvíc, ale třeba alien 8 skoro vůbec stejně tak jako larry og x tahoe alien 7
napadla mě spojitost treba s novym akaricidem proti sviluškám co jsem používal když sjem přepínal, nissorun se jmenuje
jinak moc nevim, poškození teplem z lampy to neni, to by byly nehroší ty pod ní a nejsou