What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Rakosnicek

Member
Veteran
čus, nějak jsme si způsobil v současnym kole několik problémů a jeden je tohle na listech ssh (sensi23) .. maj to jediný z celýho boxu, některý víc, některý míň, na jinejch kytkách to neni

co myslíte že to je? na týhle ssh se mi to už několikrát v různý míře objevilo, ale třeba v minulym kole ne, podmínky byly přitom skoro stejný
ph zálivky jsem neměřil, ale všem ostatnímu nevadí, matky taky jedou...
hnojivo dostaly biobizz grow asi 2ml/l, bloom taky tak, 1ml topmaxu a 1 boostu od hesi, k tomu pár kapek kys. fosforečný
je to v nejakym substratu s mykorhizou značky floria

tady je oskenovanej list s dost rozvinutym poškozením
picture.php

no a druhej problém se týká tak 2/3 kytek, jsou teď ve 20.dnu 12/12, ale zasychaj jim blizny, jsou jakoby zakrnělý, malinký, a tmavý
zkusím to vyfotit jinym foťákem v průběhu dne, teď tam skoro nic nebylo vidět
třeba ty ssh tohle maj 2 ze 4, ale neshoduje se to s tim poškozením listů
core cut je postiženej skoro nejvíc, ale třeba alien 8 skoro vůbec stejně tak jako larry og x tahoe alien 7

napadla mě spojitost treba s novym akaricidem proti sviluškám co jsem používal když sjem přepínal, nissorun se jmenuje
jinak moc nevim, poškození teplem z lampy to neni, to by byly nehroší ty pod ní a nejsou

Darius5

Member
já bych použil vylučovací metodu, na plíseň to nevypadá, fosfor - dusík - draslík to taky nebude, i když draslík by to při špatným ph hlíny být mohl, myslím že to bude nějáký micro prvek dělat, chtělo by to změřit výtok, alespoň vyloučíš další možnosti, tu hlínu co jsi ted použil máš vyzkoušenou? Kámoš ted jel nějakou taky ze zahradnictví a takové problémy co s tím měl jsem nezažil, lil tam upravenou vodu 6,5 ph a výtok po prolití 6 litry ph 4 pěstoval v šestilitrech aš po prolití snad 20 litry řikal se dostal na ph 6. Změřil bych ten výtok. mír :kos:

simor

Member
Veteran
Ti hajzli vymýšlejí picoviny ale uplně k hovnu a ještě si chtějí za to přidat skoro deset tisíc mesicne navíc.
tak kdo je tady chumaj?

Darius5

Member
Registr semen jim nevyšel, tak ted vymysleli registr záhonků a pěstovaných rostlin, je mi z nich na blití :wallbash: to jsi schválně dohledám, který mamrd tento zákon protlačil.

Mightyka

Well-known member
Veteran
Fuj, se mi ulevilo :)
Já si řikal, že to sakra nedává smysl, to ale bohůžel neni uplně směrodatný v dnešní době :D

Last edited:

Rakosnicek

Member
Veteran
jak dlouho vám vydržej funkční ty malý ventilátory s klipsnou? ty 18w... dneska při zapnutí lampy mi zas jeden odešel :mad:

spachal

Well-known member
Veteran
Coz o to, mne jeden na zkousku ventilatorovat vydrzel, ale pri ruznych polohach zacal take ruzne delat randal.. Toz jsem obetoval trochu penez a mista v boxu a poridil sobe stojanovy. A byl klid ;]

benjichaouat1

Active member
Veteran
Klipsnak mi taky odchazi, zpomaluje se rotace a pak uz jen vrci. Nenechavej ho v kuse bezet dyl, jak 4 hodiny. Mozna, kdyby se vysistil, tak to pomuze. Ja ho mam za 200kc 20W, takze me to nesere, ale je to nouzovka, otocnymu se nevyrovna. Kup stojanovej, odmontuj nohu a sikovne ho uvaz ke kostre boxu, castecna rotace tam zustane a ucinek klips/stojan neporovnatelnej. Ted to budu praktikovat, taky uz mi zabira misto, jen se k tomu nemuzu dokopat. Mam uzasne tichej, 3 rychlostni 50W, zitra ti poslu odkaz, z hlavy sited nemuzu vybavit.

Rakosnicek

Member
Veteran
Klipsnak mi taky odchazi, zpomaluje se rotace a pak uz jen vrci. Nenechavej ho v kuse bezet dyl, jak 4 hodiny. Mozna, kdyby se vysistil, tak to pomuze. Ja ho mam za 200kc 20W, takze me to nesere, ale je to nouzovka, otocnymu se nevyrovna. Kup stojanovej, odmontuj nohu a sikovne ho uvaz ke kostre boxu, castecna rotace tam zustane a ucinek klips/stojan neporovnatelnej. Ted to budu praktikovat, taky uz mi zabira misto, jen se k tomu nemuzu dokopat. Mam uzasne tichej, 3 rychlostni 50W, zitra ti poslu odkaz, z hlavy sited nemuzu vybavit.

okok dík moc asi to teda zkusim :D

akorát teď spíš projíždim všechny fóra o roztočích a tak, pomalu mi začíná připadat, že už je mam docela dlouho a můžou tak za polovičku všech problémů :D

benjichaouat1

Active member
Veteran
Ses si jistej roztocema? Ja tohle mivam, kdyz se vyskytne problem, zacnu stresovat cim to je, nakonec zacnu snizovat PH, pak zvedat, protoze jinej duvod me nenapada. Proste stres zpusobenej vykyvy PH. Ale nevim.

Rakosnicek

Member
Veteran
já právě už moc nevim čim jinym by to mohlo být :D stresy všeho druhu už jsem doma měl, ale nikdy to nedělalo tohle s palicema...

hlavně kdyby jen ta cheeseberry, ale je to v různý míře na všem možnym, no hyena nějakou má teď ve skříni a když jsem to viděl tak docela mutant a to to ani nebylo přepnutý ještě :D řikal, že jí nafotí tak uvidíme

já si teď hlavně zas dávám dohromady, že jsem letos měl papričky napadený nějakym roztočem co způsoboval korkovatění stonků, opadávání květů a listů a tak no a třeba se to přeneslo... ale kdo ví
na prd, že zrovna teď nemam moc čas se tim zabejvat... štěstí, že byl dobrej podzim a nedostatek nehrozi :D

papaja

Well-known member
Veteran
Existuje tady neco, jako ...pohlidej mi tema...abych si mohl oblibena temata nekam ulozit a nemusel je slozite vyhledavat?
nahoře vpravo na lištičce
thread tools
a potom
subscribe to this thread

dostaneš na svůj účet upozornění, pokud někdo reaguje v tvém hlídaném tématu

Latest posts

Latest posts