What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

benjichaouat1

Active member
Veteran
Nejaka psychoaktivita tam je, ale slaboulinka, mel jsem ale kytku, ktera docela prekvapila a chovala se docela jako prumerna indika. Vetsina ale zhulovala minimalne. jakej pomer THC/CBD nevim, to si vygoogluj, ale chutove to je hodne zajimavy, Ja myslel, ze to bude seno, ale prekvapilo me to. Strasne ruznorody phena, co kytka, to original. Taky to strasne blbe klici. Treba 1 seminko z 10 se chytne. Doporucuju hlinu na sukulenty, kaktusy apod. S minimalnim podilem humusu. Nebo pridej hodne pisku. Klidne ti je prenecham, chtel jsem si udelat vlastni AF strain, ale kdyz jsem to tak premylal, tak jsem usoudil, ze vytvorit neco hodne dobryho by bylo slozity...20-30 bych mel nekde mit, jestli je chces, jsou tvy.

mrakoplas

Active member
zdarec hledam nepsychoaktivni model..proste jsem myslel,ze tyto cbd odrudy nezhulujou..ale co mi pise spachal,tak zhulujou a to dost..tzn potrebuju neco co ma trebas 3% thc a 7%cbd ..
Prave si posledni dobou me telo prestalo rozumet s thc namisto prijemnych stavu mi to pusobi nekolikahodinovepsycho a tak hledam alternativu

KC33
a
KC33x Jackberry- 4phena , 1zelený, 2fialový, 1 víc do růžova
velmi slabý psychoaktivní účinek, tak zvláštně vám rozvlní THC receptory, ale žádná tsunami to fakt neni... běžnýho huliče skutečně nezhulí. Osatní řikají, že cítí slabou euforii a motivaci, ale s THC high se to srovnávat nedá...
Oblíbená u lidí, co prakticky nehulí nebo jim nevyhovuje THC high z jakýhokoliv vzorku, ať in/out.
Chuť, je taková zvláštní peprná/ popelavá/ koření/a vzádu někde ,,ovoce´´ , pro někoho kekel, jinému nevadí. Moje gusto to neni, ale zajímavá chut určitě.
Vzhledově velká krása.

Z7, Z6
THC/CBD - 1:1
...taky velmi slabý psycho účinek. Po jointu jsem cítil opravdu mírný sedativní vliv na těle a tlak na očních víčkách. Zvýšená cerebrální aktivita fakt mizivá. super větvení

BEC x (P111 x Tora Bora x Finola)
je teda spíš outdoor odrůda a z uvedených, je nejvíc do THC, ale podle toho, co slýchávám od lidí (méně či více sensitivních), co s ní mají zkušenost, tak taky působí, jako léčebná odrůda ...

jinka, bych se přikláněl k papajovi.
Denodenně 20let, se na přirozené funkčnosti endokanabinoidního sytému myslím může projevit....můžou v tom hrát i hormonální změny...

sensi23

Active member
Veteran
tak jako panove jedna nabidka strida druhou..zaujaly me Z7 a Z 6 bo co to je asi bych to odzkousel..
proste potrebuji neco poblafavat a cigara maj neskutecne hnusnou chut..
papaja-zkousel jsem po tydnu svoji venkovni og kush totalni minibrcko a neskutecnej mazec jen jsem se modlil at uz vystrizlivym..

papaja

Well-known member
Veteran
sensi : heh to musí být síla, ta og kush je od rqs? tu jsem měl možnost pěstovat a byla dost silná venku i vevnitř
pokoj tobě
jak říkala babička : na každou nemoc je bylinka, snad bude z7 ta pravá

sensi23

Active member
Veteran
sensi : heh to musí být síla, ta og kush je od rqs? tu jsem měl možnost pěstovat a byla dost silná venku i vevnitř
pokoj tobě
jak říkala babička : na každou nemoc je bylinka, snad bude z7 ta pravá

nn bylo to seminko co mi vypadlo z indoor larry og co byl otec nevim,ridour vypada jak seno voni jak larry og a stejne me to nandalo

spachal

Well-known member
Veteran
Sensi, Ty jsi zraly na elektronicke cigaro :] .. Pobafavam uz tretim rokem, micham si, na co mam chut, hadam, ze na ten 'nutnekourici reflex' by to mohlo byt to prave orechove :D

D

Dogon

kámo když sem si za mlada přivodil paranoidní psychozu tak jsem přestal ze dne na den hulit nešlo jinak nehulil sem 6 let nejhorší kombynace co mě dostala do sraček byl papír + ganja dodnes si vybavuji ty muka.

D

Dogon

3% thc a 7%cbd něco podobnýho pěstuje známej moc to nemaže a dozrává v září voní to jak haze.
udajně se daj sehnat klony testovaný na cbd 1:1 cbd 7%-thc 7% bez psychoaktiviniho učinku,
klon AC/DC byl testován na 1-3% THC / 12-15% CBD .
technický cannabis je ta cesta kouřil jsem to několikrát a high se nedostavilo.

Last edited:
M

miris

co jsem četl od terrence mckenny tak nej model na trip - euforizující oaxacu , skunky mě taky dostávaj do kolen na výletě spíš bez nich. a papír trvá moc dlouho , houby jsou lepší učitel a netrvaj tak dlouho tudíž "si vyřešíš to co potřebuješ" za pár hodin a už přistáváš kdežto papíry trvají klidně i celej den chceš už klid a furt to šlape, to mě nebavilo , a právě to mi pak přihodí schízu

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
pamatuju si ty brutal novoroční hofmany a je to dlouhýýýýý jj proto semt taky začal pestit čisté sativy kdysi.. ale neni to tak powerful, vlastně je to upe něco jiného ale pokud nejde člověku o to se sjet a kalit nekde na house party, ale jde mu o nějaký ten "spirituální progress" nebo rozšířené vnímání jakkoli to nazveš.. tak si myslím že ty sativy jsou i lepší, rozhodně mírumilovnější k lidské bytosti.. ne tak násilné..

vždycky záleží víc na sett and settings než na substanci imo.. na naladění mysli..

ale sativy jako indoor.. chce to slunce, třeba to kolumbisjké :D lol

cbg by mohli brzo uvést na trh red snake což je oaxacan x punto rojo...

https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=6632549&postcount=212

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Prave si posledni dobou me telo prestalo rozumet s thc namisto prijemnych stavu mi to pusobi nekolikahodinovepsycho a tak hledam alternativu

hehe zaprve stárneš chlape... a to je ono a hlavně styl kterým jsi hulil ty nesilnější variety pod sluncem byl zcela nehorázný
biggrin.gif
hehe

jako zahulit si pnotučnáka ssh a do dvaceti minut hulit zase plnotučňáka og kush, kdy se to ssh němělo ani šanci rozjet... sem si říkal že si ocelovej hulič, a hele ono se to projevilo již..
tiphat.gif

sensi23

Active member
Veteran
hehe zaprve stárneš chlape... a to je ono a hlavně styl kterým jsi hulil ty nesilnější variety pod sluncem byl zcela nehorázný View Image hehe

jako zahulit si pnotučnáka ssh a do dvaceti minut hulit zase plnotučňáka og kush, kdy se to ssh němělo ani šanci rozjet... sem si říkal že si ocelovej hulič, a hele ono se to projevilo již.. View Image

prekopl jsem se vytazkem a od te doby telo absolutne odmita thc :)
dam do leta pauzu a pak se uvidi krapet me vydesilo dogonovych 6 let :)
doufam ze se to do leta spravi a zase bude telo thc prijimat normalne nicmene ocelovy hulic is dead foreva :) :tiphat:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
no jo výtažek... doufám jen že tě neztratíme, tak jako radvu a periho což mě sere neskutečně... nevim co s nima je doufam že sou ok.. .

já sem tu četl thread o tom, a typek měl stejný problém šecko mu dělalo potíže, tlukot srdce a nepříjemné pocity v hlavě.. dokonce i bluberka... která pro tebe vždy byla příliš slabá...:laughing:

tak se drž a nezapomen kam patříš :biggrin:

p.s. jak se ti ted spí?

sensi23

Active member
Veteran
Me neztratite :D
spi se mi dobre jen se mi furt zda jak nekde hulim,dohulim a kdyz to ma prijit se probudim ou nou :D
jj tlukot srdce,poceni a deprese..jak nezahulim vse je razem ok doufam ze se poradne procistim a zase budu moci rekreacne sem tam nejakeho polotucnaka zapustit :)

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
jo a jen poznámku ještě, nevim jestli je tvoje torie o thc správná, ptze thc samo o sobě i kdyby bylo 100% nic moc nedělá, jak prokázal již Sam teh Skunkman sám na sobě, vždy působí v souvisloti s jinýma cannabinoidama... a hlavně spolupůsobí v účinnosti s jistýma terpenoidama, tento fakt objevil izraelský vědec nvim méno
biggrin.gif
i se to nějak menuje je to dokázano, ale taky nevim jkse to menuje.. sem to zapomněl.. možná by mohl Bohempian pomoci?

takže bych se být tebou vysral na thc čísla.. to je stejně jen commercial bullshit od seedbank.. hledal bych genetiku cos nikdy eště nehulil, nějaký landrace.. já sem pestil pck přece a vypadalo to nádherně, i chutnalo skvěle ovocně, po broskvi a černém rybízu ale vůbec to nezhulovalo, zkus to je to nenáročné a kvete to rychle, šlechtěné pro barvu a chut ne pro sílu efektu :D

https://www.cannabiogen.com/en/PAKISTAN-CHITRAL-KUSH--5.html

mrakoplas

Active member
super odkaz na ty terpeny.....díky :)

2: sensi23
ahoj, případně mi dej třeba po někom koho známe oba vědět nebo nějako..
Z7 a Z6, je vlastně afghanxskunk / ,,cannatonic´´

semena jsou přímo od Shantiho. Neni to přes žádnou seedbanku.
Selekce dohromady ze 14ti semen, ale kousky se tam našly pěkný. Kdyžtak nějaký foto mám v mojí galerce...

jak píše maha kala ...setkal jsem se s tím, že některé nepsychoaktivní odrůdy, jsou schopné zkouřit i ty nejotrlejší z nejotrlejších. Vzájemné ovlivnění a vazby účínků kanabinoidů s endokanabinoidama, je v hledáčku vědy a do toho ty terpeny, které to všechno mohou možná nějak modulovat/regulovat...no je to pěkný dáreček, to konopí :)

snad jsem se setkal i s pojmem ,,vypálené kanabinoidní receptory´´ takže už nejsou schopny správně pracovat ...ale to nechci kecat

... i když možná to tu někde je, ale abych nebyl uplně OT, tak bych se přípdně zeptal na to, jak hodně se eliminuje škodlivý účinek plísně během kouření, když se tento materiál (nakažený třeba z 5ti % plísní šedou) kouří skrze bongo, upravenou mini vodnicí s dvojí filtrací, atd ...případně díky moc za názor...

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Hoj, potřebuju poradit:comfort:, docela rád bych nějakej strain, co chutná po borovici a tak se ptám, neví náhodou někdo o nějakym, kterej by za to stál?

G

grizly

Hoj, potřebuju poradit:comfort:, docela rád bych nějakej strain, co chutná po borovici a tak se ptám, neví náhodou někdo o nějakym, kterej by za to stál?

Cau,pred casem jsem mel od kamose WilliemWonder a to bylo jako smůla(pryskyrice) z borovice...

Latest posts

Latest posts