What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

elanius

Well-known member
Veteran
Zdar chlapi,

pokud chce nekdo skusit na out / in, darujem semena:

Simply Irresistible x Sour Diesel Bx2 - narazil sem na velmi skore pheno SI ktere venku skoro plne dozralo, opeleni probehlo prirodzene venku, takze vysledek ma dobru sancu dozrat u nas.

grubba

Active member
Zdar, dostal jsem dotaz, na ktery jsem nebyl schopny nejak kvalifikovane odpovedet :] a tak se ptam na zkusenosti zde ..
Zacatecnik, pojede v hline, jaka zvolit nejaka levna a pouzitelna hnojiva, na kterych 'si to osaha'? Ja doporucil ceske JIDB, kamarad si nasel ATAMI, ze pry stoji polovinu. Zkousel jsem nejak sestavit podle chartu co by bylo treba koupit tak na dve-tri kola, muzete se na to mrknout, kdo uz ma nejake zkusenosti s ATAMI hnojkama? Ja zkousel najit nejake informace, mozna blbe hledam .. Takze zaklad A+B, v kvetu PK13-14 a nejake doplnky, at si ma s cim hrat :)

View Image

V tom balicku je 100 ml Root Stimulator, 100 ml Soil Booster Universal, 250 ml Bloom Stimulator a 250 ml Blossom Builder Liquid.
Osobne si myslim, ze ten Bloombastic je zbytecna vec, takove placebo :], ale kdyz do toho chce davat penize..

Co vy na to, ma se zakladni ATA radou nekdo dobre nebo spatne zkusenosti?
Ja atami jel,je dobry,ale nevidim smysl v tom, proc tolik veci na kvet PK,Bloombastic a v tom balicku je taky kvetovej stimulator. Staci A+B a PK,kdyz si chce nekdo hrat a pro dobrej pocit prida jeste root stimulator,booster,enzymy a misto pk muze bloom stimulator.

grubba

Active member
Blossom Builder Liquid lol,uz nevi co.Pamatuju kdyz prisli tablety Blossom Builder,dostal jsem zadarmo vzorek,to sami Bloombastic,velka slava,kdyz to prislo,privez jsem si toho z Vidne plnou tasku,ale ucinek kdyz to srovnam s Pk zadnej rozdil.akorat ta cena.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Zdar chlapi,

pokud chce nekdo skusit na out / in, darujem semena:

Simply Irresistible x Sour Diesel Bx2 - narazil sem na velmi skore pheno SI ktere venku skoro plne dozralo, opeleni probehlo prirodzene venku, takze vysledek ma dobru sancu dozrat u nas.

to zní dobře, potence zaručena.. ale samci obecně finišují daleko dříve než jejich sestry, a to může mást, že jde o rychlý vzorek. nicméně hodně štěstí s tím, vždycky je fajn mít vzorek na venek, co tu dozrává.

elanius

Well-known member
Veteran
to zní dobře, potence zaručena.. ale samci obecně finišují daleko dříve než jejich sestry, a to může mást, že jde o rychlý vzorek. nicméně hodně štěstí s tím, vždycky je fajn mít vzorek na venek, co tu dozrává.

Mas pravdu, ale minuly rok dozrali prave aj sestry :) 3 phena SDbx2

elanius

Well-known member
Veteran
Sour Diesel Bx2, vrele odporucam pokud nekdo ukoristi semena. Jeden z najlepsich SD co sem mel moznost skusit a v efektu bez konkurence.

picture.php
picture.php

sensi23

Active member
Veteran
Do hlíny pro začátečníka podle mě ideální biotabs starter pack
Nevidím sebemenší důvod jim ládovat chemku
Sice si připlatí,ale je to jednoduchý,blbuvzdorný a hlavně přírodní..
Finální produkt bude o 300% lepší, než na atami,nebo jakémkoli jiném minerálu
https://m.youtube.com/watch?v=DIaYrpcQwU0

spachal

Well-known member
Veteran

No vidíš, vím o tom, ale nenapadlo mě to .. No, teď už je koupeno, tak si to vyzkouší s minerály a třeba příští kolo budou tablety :]. V každém případě dík za inspiraci, už jen proto, že ještě doporučím nákup mykorhizy, asi tu od Biotabs.

grubba

Active member
To ja jenom, kdyz uz si to vybral,tak mi prijde zbytecny vyhazovat za tolik kvetovejch stimulatoru najednou(PK,BLoombastic,Bloosom Builder a Bloom stimulator).Ja kdyz jel zem a na venek to pouzivam porad,Hosticke hnojivo 5v1.

spachal

Well-known member
Veteran
Jasně, každej jsme nějak začínali, znáš to asi sám, na začátku tomu prostě každý chce dát maximální péči, na rady zkušenějších nedbaje :)). Koupil nakonec ten A+B, PK, enzymy a starterpack, je v něm kořeňák, ten se bude hodit.

To samé byl výběr hlíny, lidi jsou reklamou zblblí docela dost, nakonec se bude objednávat lightmix od Biobizzu. U té hlíny si výrobci také neví, co by si za to už řekli, já mu doporučil si namíchat černozem (ta je k dispozici zdarma), k tomu pytel kokosu a trocha perlitu, ale je to ten samej boj jako s hnojkama ;]. K tomu asi musí každý prostě dojít sám zkušenostma .. Ale na tu mykorhizu jsem zapomněl, v lightmixu asi není, tak holt doplnit extra.

grubba

Active member
i kdyz s tou zemi se vyplati bejt trochu opatrnej,dej do boxu neco ze zahradky a budes se divit co se vsechno vylihlo

nikolajmorozov

Active member
cau kvuli pm zde, na icmagu, je potreba mit 50 prispevku ne(myslel sem 40 ale nasel sem ze dost lidi psalo 50)? jak tedy ja s 51 prispevky a lidmy v buddy listu nemuzu posilat pm? mozna zacatecnicka otazka tak se omlouvam.. rad bych neco poresil s vysocinagrower a mightykou. dik za odpoved!

nikolajmorozov

Active member
cau kvuli pm zde, na icmagu, je potreba mit 50 prispevku ne(myslel sem 40 ale nasel sem ze dost lidi psalo 50)? jak tedy ja s 51 prispevky a lidmy v buddy listu nemuzu posilat pm? mozna zacatecnicka otazka tak se omlouvam.. rad bych neco poresil s vysocinagrower a mightykou. dik za odpoved!
a omlouvam se za spamovani z muzice a vtipech

Ono

Member
Pánové díky, já na Biobizz také začínal, protože výsledek byl čistě pro medicinální účely a právě vím, že s touhle organikou byla o něco větší 'drbárna' než třeba s JIDB. Namíchané to nevydrželo, flašky nutné skladovat v temnu a chladu, dávkování FishMixu o nervy, zbytečná snaha o nějaké měření EC.. Ale je to jasné, organika je to nejlepší, jen jsem chtěl kámošovi usnadnit alespoň na začátku život, proto jsme se bavili o minerálech. Ono na začátku všechno uhlídat a řešit problémy bez zkušeností je boj :))

Zkusím to s ním probrat, já byl ve výsledku spokojený s JIDB (plus jsem s jedním člověkem z firmy vždy báječně pokecal), ale je to už zase pár let, tak nevím, zda se něco změnilo. Pokud holandské ATAMI je také v pohodě, ať si raději odjede jedno kolo v hlíně a s minerály a pak ať se rozhodne. Doporučím vzít od ATAMI po půllitru základu, ty 5L jsou zbytečné, pokud by přecházel na organiku, je to fakt. Plochu pojede malou, asi pět holek, koneckonců si může zkusit rovnou nějaký starterpack organiky a porovnat, co bude více vyhovovat.

Díky! :]

Ahoj! Než som sa späť vrátil k BioBizz, mal som veľmi dobré výsledky v hlinených substrátoch s HESI.

Latest posts

Latest posts