Kamaráti, nechcem byť otravný, no viete mi niekto napísať realistický odhad, kedy by opäť mohli byť otvorené hranice SR/ČR? Ďakujem.
Těžko říct. Osobně si myslím, že minimálně 1měsíc to bude zavřené. Podle situace ve světě možná i 2...Tězko říct, jak se to bude dál vyvíjet.
Těžko říct. Osobně si myslím, že minimálně 1měsíc to bude zavřené. Podle situace ve světě možná i 2...Tězko říct, jak se to bude dál vyvíjet.
To, co se vlada snazi ted delat, je pouze rozprostrit ten pruser do sirsiho casoveho okna a modlit se, aby nekdo prisel s protilatkou.
Asi tak, stat sa snazi spomalit prubeh nakazy, aby zdravotnictvo zvladlo osetrovat rizikove pripady. Rozumna cesta..
zdarec, je tu nekdo kdo jel v outdooru(v kvetinacich) nejakej "obohacovac" substratu?? napr startrex od biotabs, premix od biobizz nebo megaworm od plagronu?! zajimalo by me kolik tam toho(u biotabs je to urceny) muzu nacpat abych to zas neprepalil..
zdarec, je tu nekdo kdo jel v outdooru(v kvetinacich) nejakej "obohacovac" substratu?? napr startrex od biotabs, premix od biobizz nebo megaworm od plagronu?! zajimalo by me kolik tam toho(u biotabs je to urceny) muzu nacpat abych to zas neprepalil..
Mám otázku na nějakýho LED odborníka.
Koupil jsme matkám nový LEDky, tada přesněji jsem si je postavil ze Samsung LM301B LED 4000K a Samsung LM301B LED 5000K stripů. Mám dohromady 4x 50 cm stripy na hliníkovejch chladičích. Max výkon 160W.
Matkárna má 90 x 90 cm, světlo jede na 100W a je 70 cm nad rostlinama. No a čerstvý listy jsou spálený (už zase). Jsem si 100% jistej, že to dělá to světlo, mám ho tam cca 10 dní, předtim 250W MH a vše v pohodě. Malý prcci, který jspu 120 cm od světla, tak vypadaj v pořádku.
Koukal jsem všude možně a spousty lidí má ty ledky těsně nad kytkama a vše OK, nechápu to!