What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

psalm69

Active member
jeste jedna ostrejsi

Attachments

• 20181025_081634.jpg
    20181025_081634.jpg
    56.8 KB · Views: 20

elanius

Well-known member
Veteran
zdar chlapi,

nema nekdo chut testnut blue meanie x blueberry? Pokud by byl zajem zdilat tu fotky vysledku, rad daruju semena => PM

elanius

Well-known member
Veteran
tak zajem je :D

rovnaka ponuka na GSC S1 (pheno 3) x Cocoa Kush

Pheno 2 mam venku a vypada hodne dobre, dobry vynos oproti GSC, voni jak peceny ovocny dzem (druha rostlina vic do kakaa) a cukruje pozehnane
picture.php
picture.php
picture.php

A. Jones

Active member
Nevie niekto aka je situacia v spanielsku s klonmi? Ci je problem zohnat,pripadne kde hladat. Konkretne Barcelona. Dakujem

Rumburak

Active member
Nevie niekto aka je situacia v spanielsku s klonmi? Ci je problem zohnat,pripadne kde hladat. Konkretne Barcelona. Dakujem

Zdar situace je v cajku,klony se prodávají o sto šest,některé větší growshopy prodávají pod pultem a všude kolem je spousta matkařu,cena 3 až 4 eura za kus,jediný problem je zde se sviluchama kterým se zde daří až moc dobře,tudiž nevíš co si dotahneš domů,jinak když bys měl opravdu problém něco sehnat jsem ti schopen pomoct,neboti fláknout něco z našich věcí,žiješ v okolí Barcy?

spachal

Well-known member
Veteran
Spatne polozena otazka .. Na takovy dotaz jsou odpovedi:
- ano, neco pod tim rozhodne poroste :] ..
- ne, budes potrebovat jeste nejake napajeni :p ..
- ne, bez chladice se to temer okamzite znici, ale zase ma to rovnou holder, takze montaz na chladic je relativne v pohode
- ne, rozhodne nedoporucuji, ucinnost zde bude pekne napytel, alespon pri srovnani s kvalitnimi COB (a i ty pulku prosviti a pulku protopi)
- ne, tady to nekupovat, takovych COB je plny AE/ebay za rozhodne nizsi ceny

Staci takhle? :]

G

green johny

Čaute, zanedlouho mě čeká odpanění s matkou rostlin :D
Je lepší před ayou držet úplnej půst nebo spíš ne? Určitě je to dost individuální a asi nepodstatný ale třeba ne

-GD-

Active member
Zdarec,

Budeš mít svého "průvedce Ayahuscera"?
Co jsem četl tak žadný sex,alko ani maso...

G

green johny

Zdarec,

Budeš mít svého "průvedce Ayahuscera"?
Co jsem četl tak žadný sex,alko ani maso...

Jo to je základ, jdu na seanci k typkovi co mě zaujal už před x lety a proste mi sedne , dieta je fajn , vanu na brise mám za týden pryč :D vynechal sem sůl mouku chemii a tak , hlavně tuky. Musím se přiznat že pivko sem dal , ta civilizace mě tlačí :D

Nadrzajda

Member
Chci se tu optat, zda by si nekdo neprojel nabidku Kalashnikov seeds https://kalashnikov-seeds.com/ru (neklikat, nakopirovat do prohlizece - hlasi chybu nejde linknout) a nevyjdril treba zajem, popripade doporuceni, co z jejich femin bych tu moh odjet a odprezentovat? Budu mit seminka free za prezentaci, uz 2 roky drzim matku Katyushi a mam ji fakt rad, tak pokud by nekdo dal inspiraci, nebo nekoho neco konkretne zajimalo? :)

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tak ti mě těžce zklamali tí sovětší veteráni... jediné co tam mají je nějaká kubánka a eště stříklá s ak47.. jinak všechno to co mají ostatní amnesia, cookies atd.. jasně vsadili na jména LOL místo na šlechtění.. trochu sem doufal, že tam budou pravý afghány, uzbekistány a irány ze sovětských válek, ale nic.. sračka zase..

K

Krutibrko

Ozval se vam taky nekomu mr.b z female seeds a nabidnul spolupraci? Nebo je to halda?:-D

-GD-

Active member
Ahojté,
měl z Vás někdo možnost si potykat s modely sour power og, skullcap nebo headstash od k@rma gntics?
Děkuji předem.

Přeji krásné svátky ♥

newhousegreen

-.-
Veteran
Čau,

někdo máte tip na trysku pro vysokotlakou aeroponii? Něco cenově dostupnýho s ohledem na funkčnost spíš než na životnost. Chci to hlavně otestovat během jednoho kola. Díky za tipy :tiphat:

Latest posts

Latest posts