Nemá z Vás prosím někdo tip na mašinku či pytle pro separaci pylu_?
Poslední várku čokolády jsem musel vyhodit protože se mi vnitřek "pytlů" začal drolit a zůstalo to v ní.
Asi únava materialu...
kupuju tyhle a fakt kvalitka..
hypermotoshop.cz/ice-o-lator-bubble-bags-sada-25l-separace-pylu
jenom si pred to pripis www. jinak te prohlizec na odkaz nepusti
Zdar a silu vsem...
pred nejakou dobou sem byl obdaren klonem Mass Super Skunk.
Byl na mou osobu vznesen dotaz zdali je tento klon legitimni nebot par kolegum se zda ze je to spise "giesel cut"...proto bych byl rad za info o zdroji/ zpusobu overeni pravosti. klidne prez pm pokud neni vhodno verejne reseni.
ptam se proto abych mel vse spravne popsano a nesiril bludy.
predem dekuji
myslim, že to dotáhl mrakoplas od někoho, možná ze španělska, nevim jistě... zejtra se ho zeptám
Je to nechutnej klon, bůh ví jestli je to legit. Mít ho já v selekci, tak hned letí .myslim, že to dotáhl mrakoplas od někoho, možná ze španělska, nevim jistě... zejtra se ho zeptám
nechutnej a jeste ke vsemu hermi..ode me hned letelJe to nechutnej klon, bůh ví jestli je to legit. Mít ho já v selekci, tak hned letí .
Rákos: Zeptej se mi prosim Mraka, když s nim budeš mluvit, jak je na tom. Zda je dobrej nápad si od něj něco vzít, nebo má furt ten vir, dík.
Ahoj lidi, hledám na letošní out nějaký bomby. Minulý rok jsem bohužel byl mimo a letos bych si to chtěl o to víc vynahradit. Hledám někoho s opravdu kvalitními prcky či semínky. Děkuji za reakce. mail: [email protected]
Tvle co se s grower komunitou stalo? Člověk se ani pořádného matkaře nemůže dopátrat a ještě je označován za scammera. Pěkné, ale zkusil jsem to no.Scammer?
Tvle co se s grower komunitou stalo? Člověk se ani pořádného matkaře nemůže dopátrat a ještě je označován za scammera. Pěkné, ale zkusil jsem to no.
Můžeme se potom domluvit . Lidi mám prosbu, nemáte nějaký pěkný přehledný materiál v ČJ/AJ o kanabinoidech? THX, CBD, THCV atd...Díky za odpovědi
Tohle by ti mohlo pomoct.
https://www.leafly.com/news/cannabis-101/cannabinoids-101-what-makes-cannabis-medicine
Celkově na leafly najdeš spoustu zajímavých informací.