What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

-GD-

Active member
Nemá z Vás prosím někdo tip na mašinku či pytle pro separaci pylu_?
Poslední várku čokolády jsem musel vyhodit protože se mi vnitřek "pytlů" začal drolit a zůstalo to v ní.
Asi únava materialu...

sensi23

Active member
Veteran
Nemá z Vás prosím někdo tip na mašinku či pytle pro separaci pylu_?
Poslední várku čokolády jsem musel vyhodit protože se mi vnitřek "pytlů" začal drolit a zůstalo to v ní.
Asi únava materialu...

kupuju tyhle a fakt kvalitka..
hypermotoshop.cz/ice-o-lator-bubble-bags-sada-25l-separace-pylu
jenom si pred to pripis www. jinak te prohlizec na odkaz nepusti

-GD-

Active member
kupuju tyhle a fakt kvalitka..
hypermotoshop.cz/ice-o-lator-bubble-bags-sada-25l-separace-pylu
jenom si pred to pripis www. jinak te prohlizec na odkaz nepusti

díky moc, ještě se zeptám jaký ti do toho pasuje kýbl? klasika 10L? nebo už máš nějaký propracovanější systém?

-GD-

Active member
a Ještě jednu :D z minulého roku jsem vůbec nebyl spokojený se sazenicemi rajčat s komerčního "chovu" .
Měl by z Vás někdo typ na dobrou odrůdu rajčat nejlépe stále plodící od jara do podzimu?:D
spíš něco jako cherry malé nasládlé né masové na kečup.
Chci zahájit velkochov a na vyklíčení nejvyšší čas.
Děkuji za tip!

Phuuu Ad

Active member
Zdar a silu vsem...
pred nejakou dobou sem byl obdaren klonem Mass Super Skunk.
Byl na mou osobu vznesen dotaz zdali je tento klon legitimni nebot par kolegum se zda ze je to spise "giesel cut"...proto bych byl rad za info o zdroji/ zpusobu overeni pravosti. klidne prez pm pokud neni vhodno verejne reseni.
ptam se proto abych mel vse spravne popsano a nesiril bludy.

predem dekuji

Rakosnicek

Member
Veteran
Zdar a silu vsem...
pred nejakou dobou sem byl obdaren klonem Mass Super Skunk.
Byl na mou osobu vznesen dotaz zdali je tento klon legitimni nebot par kolegum se zda ze je to spise "giesel cut"...proto bych byl rad za info o zdroji/ zpusobu overeni pravosti. klidne prez pm pokud neni vhodno verejne reseni.
ptam se proto abych mel vse spravne popsano a nesiril bludy.

predem dekuji

myslim, že to dotáhl mrakoplas od někoho, možná ze španělska, nevim jistě... zejtra se ho zeptám

Mightyka

Well-known member
Veteran
myslim, že to dotáhl mrakoplas od někoho, možná ze španělska, nevim jistě... zejtra se ho zeptám
Je to nechutnej klon, bůh ví jestli je to legit. Mít ho já v selekci, tak hned letí :D.

Rákos: Zeptej se mi prosim Mraka, když s nim budeš mluvit, jak je na tom. Zda je dobrej nápad si od něj něco vzít, nebo má furt ten vir, dík.

sensi23

Active member
Veteran
Je to nechutnej klon, bůh ví jestli je to legit. Mít ho já v selekci, tak hned letí :D.

Rákos: Zeptej se mi prosim Mraka, když s nim budeš mluvit, jak je na tom. Zda je dobrej nápad si od něj něco vzít, nebo má furt ten vir, dík.
nechutnej a jeste ke vsemu hermi..ode me hned letel

netolka

New member
Ahoj lidi, hledám na letošní out nějaký bomby. Minulý rok jsem bohužel byl mimo a letos bych si to chtěl o to víc vynahradit. Hledám někoho s opravdu kvalitními prcky či semínky. Děkuji za reakce. mail: [email protected]

Tatra MG

New member
mate niekto skusenosti s guerilla autoflower praktikami 100 a viac rastlin ?? ako nato ??? kopat jamy samostatne.. alebo na plochu rozsadit??? ake hnojky pouzit ??

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Tvle co se s grower komunitou stalo? Člověk se ani pořádného matkaře nemůže dopátrat a ještě je označován za scammera. Pěkné, ale zkusil jsem to no. :)

Když se v 1. příspěvku hned zeptáš na semena nebo klony,tak to nebudí úplně dobrej dojem...spoustu kvalitnich semen můžeš koupit přes net.

kokosak

New member
Můžeme se potom domluvit :). Lidi mám prosbu, nemáte nějaký pěkný přehledný materiál v ČJ/AJ o kanabinoidech? THX, CBD, THCV atd...Díky za odpovědi :)

Latest posts

Latest posts