What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

5U52K4

Member
Zdravim zdejsi kapacity a mam na vas tak trochu debilni dotaz a to jestli je legalni si dovezt semena z usa(oregon)? Kolega tam letel na dovcu a je z toho na vazkach aby nemnel problemy na letisti. Diky za jakoukoliv odpoved.

psalm69

Active member
seminka

seminka

Zdravim zdejsi kapacity a mam na vas tak trochu debilni dotaz a to jestli je legalni si dovezt semena z usa(oregon)? Kolega tam letel na dovcu a je z toho na vazkach aby nemnel problemy na letisti. Diky za jakoukoliv odpoved.

at to posle postou maly balik zabali do tricka a je to

psalm69

Active member
Jak nejlíp posbírat pyl na out samci?

Je u dědy a tam jezdím cca 1x týdně už to vypadá, ze se budou brzdy otvírat koule.

Napadlo mě uříznout nějaké větve a ty hodit do vázy s vodou,pod vázu dám papír a až se rozvinou pyl dopadne na papír :biggrin: Budu to takhle mit pod kontrolou.
Diky za reakce.

ususit a zakonzervovat

spachal

Well-known member
Veteran
Dotaz, potreboval bych ted udelat nejake rezy z nakvetleho venku, vratit je zase do rustove faze. Vzal jsem nejake mensi vnitrni vetvicky s malym kvetenstvim, zkusim to jeste revegnout..

Nejake tipy jak tomu pomoci, je nejaka finta (odstrihnout treba kvet) v porovnani s 'beznym rizkovanim', nebo jen proste vrazit do rw tak jak to je a svitit na to nejlepe 24/7?

Dik za info, tohle jsem jeste nedelal ..

G

green johny

Určitě to ozdibej reveg se tím urychlí , nech tak 20% z paličky a dal bych 20/4
zhnědnou chloupky pak nějakej i novej růst s pestilama trochu , pak cca 4tydny nic a praxe to začne pomalu od jednocipich vzpamatovavat

spachal

Well-known member
Veteran
Dik za info, uz jsem zkusil neco nacist zde na foru, plus RIY a ostatni, rizky jsou ze spodnich vetvi (pry to muze trochu pomoci), palicky jsou male, takze do nich radeji nebudu ani sahat. Ted svitim tyden 24/0, pak to prepnu na rustovou periodu.

Je to experiment, s rizkovanim zkusenosti mam, mel jsem to holt narezat drive a pry to chce trpelivost, tak uvidime, nastesti nikam nespecham :]

Dslzf

Active member
Ahoj co si myslite o Skunk #1 od DP? rad bych zkusil neco co se bude blizit staremu smradlavemu skunku co sem hulil pred 17 lety na stredni. Dnes je tech skunku nejak. moc aby se v tom cert vyznal. jde mi o ten skunkovy oder.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
no dutch passion píšou, že ten jejich skunk1 má "soft and sweet aroma" takže asi to nebude co hledáš..

K

Krutibrko

Hojan
Vaham mezi koupi semen z exotic genetics a rarre darkness,poradil by mi nekdo sofistikovanejsi do ktere jit?

-GD-

Active member
To vypadá hodně přísně....
nevidím cenu ale našel sem 150 liber ou..... :D

Last edited:

Dslzf

Active member
Vsiml sem si ze proti jinym nejmenovanym webum se tu nepredhanite kdo ma vic G vuci spotrebe ele atd proto se chci zeptat na Vas nazor a zkusenosti na vztah mezi kvalitou a kvantitou ... lze do kytek prat hnojky co snesou a zaroven mit dobre chunajici vonavy material ? Co je podle Vas pro tu chut a vuni to nejdulezitejsi? :) diky vsem kdo odpovedi.

G

green johny

Organický hleny jsou lehčí , plice to prostě cítí. , si udělej test sám, ja zatím nezakotvil uplne jakoby na značce (spíš kombinují)ale co mi voní a s rozumem to používám . Neco funguje většina ne. Tadybude každej tvrdit něco ale namíchat notill hlínu a čistě o vodě je pro chuť velmi zajímavá metoda. Párkrát zahnojeni může taky pomoct chuti...záleží i na světlé a intenzitě ...
Chemický hnojiva a většina značek jsou prostě hnusnější než s láskou delany vonavy DIY melounový vykvasy ;) zkus jim dávat co ti chutná samotnymu, případně pouzivej terpenove anebo podobne zajímavé vonící věci

Jedna fáze je zaziva, ale paxi to dost tahá i z okolního prostředí , sušení atd. Když to necháš schnout někde ve smradu tak je ti ta předešlá práce trochu na ..... napomůže i dat např citronovou/mandarinkovou kůru prilepenou na víčku sklenice při curingu apod

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
kvalita i kvantita je daná geneticky. v genech.. žádné hnojky to nemůžou změnit.. je jen na growerovi, aby poznal, co která genetika potřebuje... některá víc pije, některá víc spotřebová ca mg atd.. některá zas dusík atd.. pokud přesto chceš nějaký návod pro začátečníky, doporučuju přečíst grow guide na mandalaseeds.com, hodně zdaru.

G

green johny

Ano, kvalita se dá prostředím a hnojkama uz jen dopilovat , dobrý geny půlka práce... Ale i elitni klony pěstovány ve stínu budou chabý ...
Myslím že kvantita je závislá na tom co se používá , ne úplně málo.

...co se týče ec většinou nejdu nad 1,5 ale v kokosu bych jel jinak např.

Každopádně lit boostery horem spodem a očekávat best chuť je logicky mimo

K

Krutibrko

Nedavno tu Mightika pronesl ze BC bud depot nebrat,smim vedet nejake blizsi info proc ne? :) Geny vypadaj dood je tam nejake ale?mate nekdo vyzkousene geny od nich?

Latest posts

Latest posts