What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Kalimi

Member
tak když je to vykradený od TD tak to je jasný, že to bude dobrý :D HEHEHEHE ale myslím, že to je cross od někoho jiného. greenpoint mají stardawg x I95 bo tak :D

Maha má pravdu v nabídce to nemají, hledal jsem v seedbankach co posílají k nám a konkrétně greenpoint má všechno vyprodáno.

Chemdawg jsem zkoušel od Humboldt, vůně skvělá ,bylo tam dost mrzaků.

Většinu jsem vždy sehnal na attitude nebo herbie.

Co si myslíte o Josh D Og, případně o Apothecary, nebo dark horse?

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
josh D je legit, ale pro chemdog jedině top dawg. nechci to podporovat ale na stránkách greenpoint píšou DISCREET ULTRA-FAST WORLDWIDE SHIPPING a mají tam ten garlix nebo copper chem, což zní jako dobré chemdogy.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tady je report, který se mi líbí, na jednu z posledních linií od JJ z Top Dawg, je to chem91 x stardawgIX, brzo bude zřejmě legendární tak jako stardawg, stardawg IX, guava stardawg atd. :D
Thats right . Nice smooth smoke . Deep rich hits . Leaves taste in your mouth .it so smooth that you want to keep smoking ��. Then it hits you and you realize that you didnt need to smoke that much but it doesnt matter because the high is so good that you are feeling real good . No drowsiness straight uplifting .you know this is a chem. No.mistaking her . Nearly perfect combination of the 91 chem and chem d with a touch of the 4s awesomeness. Very high in my book . Very high in my body . Another super banger by Mr JJ NYC. this ones all pointing up .Sky rubbin . Up up to the sky . 9 to 10 weeks

cornfield

anthropomorphic personification
ICMag Donor
:nastráž,
máte radost že jsem z5 ? tak to kua koukejte projevit a hoďte po mě řízkem, br salát nepřidávat, hubnu do plavek
:yeahthats

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ale když je zaštípnu a nemám žádný boční větve, tak to rajče tim ukončim, dozraje co na něm je a konec...

Jinak k těm semenum, jak psal Maha, tak Greenpoint v klidu posílá do Čech, kupoval jsem a no problem. Ten 91chem Top dawg kros zní taky dost dobře. Nechci se vnucovat, ale na OG krosy se vyprdni. Koukni na ty Chemdog krosy radši a v zimě ti rád dám hafo semen na selekci řádnýho OG Kushe. Pokud nějak razantně nepokazim výběr samce (hodlám použít dva), tak bych měl mít naprosto parádního křížence srovnatelnýho s Josh D a podobně :).

Kalimi

Member
Ale když je zaštípnu a nemám žádný boční větve, tak to rajče tim ukončim, dozraje co na něm je a konec...

Jinak k těm semenum, jak psal Maha, tak Greenpoint v klidu posílá do Čech, kupoval jsem a no problem. Ten 91chem Top dawg kros zní taky dost dobře. Nechci se vnucovat, ale na OG krosy se vyprdni. Koukni na ty Chemdog krosy radši a v zimě ti rád dám hafo semen na selekci řádnýho OG Kushe. Pokud nějak razantně nepokazim výběr samce (hodlám použít dva), tak bych měl mít naprosto parádního křížence srovnatelnýho s Josh D a podobně :).

Zašstipovat by se měli spodní patra, to hlavně proto aby rostlina povyrostla a zesílila. Rajče v našich podmínkách nakvétá brzy, kolikrát už za oknem. Osobně vylamuji boční větve tak do 4 patra a pak už jen podle tohoto kolik rajčat tam je, když je málo nechám, když moc jednu boční vyštíipnu. Říká se že ve střapci rajče stihne vyživovat vždy 5 plodů.

Pokud máte na konci sezóny hodně zelených rajčat, nebojte se je dát do tmy do sklepa nejlépe s teplotou do 10 °. Dozrají a chutnají několikrát lépe než ty z obchodu.

Mightyka:
Díky rád si u tebe nějaké semena OG kushe zamluvím:) Dám na vaši radu i vzhledem k tomu, že mám ještě 70 ks 501 st OG F1 zelené a fialové pheno, a snad se povede i Starkiller F1
Díval jsem se na web a budu huntit Cooper chem i Garlix. Zkusím počkat třeba spadne cena. Čest.

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
no ten copper chem si myslim, že nespadne, a za tu cenu už můžeš jít do top dawg, pokud to teda není vyprodané všude, což je často.. ale ten garlix je hezká cena imo.

Mightyka

Well-known member
Veteran
Jj na coper chem srát za tu cenu. Na to, že je to vykradený Top dawg je to dost přestřel, to bych radši šel do někakýho jinýho Stardawg krosu, třeba s OGKB. Nebo rovnou ten Chem91 x Stardawg.
Jo a dík za info o rajčatech.

Huhlal

New member
Když si najedeš na jejich stránku tak tam mají akci "reverzní aukce" a v té se dá pořídit copper chem pod 50 a garlic i pod 40 $ což už podle mě jde.

Kalimi

Member
Stalo se vám někdy, že jste narazili na triploidní kytku? Nevím jestli jsem správně zvolil slovo triploidní, ale jedna kytka tvoří vždy v každém patře 3 výhony. Údajně by tato kytka měla mit větší výnos oproti svým sourozencům a větší růstový potenciál než je standard pro danou linii. Konkrétně se jedná o křížence TK, Ghost Og a Chemdog, ale již jsem nenalezen žádné info jestli je to typický znak pro nějaký z těchto modelů.

U jabloní jsou také triploidní druhy. U těchto druhů je tuším za potřebí netriploidniho opylovače aby se mohla křížit ( což víceméně sedí protože pokus o S1 byl neúspěšný) Znakem je bujný růst a větší vynosy, při zastřihu větve u triploidní jabloně také tvoří 3 výhony. Původní krajové jabloně byly také velmi často triploidní.

Díky za reakci.

Mightyka

Well-known member
Veteran
Stalo se vám někdy, že jste narazili na triploidní kytku? Nevím jestli jsem správně zvolil slovo triploidní, ale jedna kytka tvoří vždy v každém patře 3 výhony. Údajně by tato kytka měla mit větší výnos oproti svým sourozencům a větší růstový potenciál než je standard pro danou linii. Konkrétně se jedná o křížence TK, Ghost Og a Chemdog, ale již jsem nenalezen žádné info jestli je to typický znak pro nějaký z těchto modelů.

U jabloní jsou také triploidní druhy. U těchto druhů je tuším za potřebí netriploidniho opylovače aby se mohla křížit ( což víceméně sedí protože pokus o S1 byl neúspěšný) Znakem je bujný růst a větší vynosy, při zastřihu větve u triploidní jabloně také tvoří 3 výhony. Původní krajové jabloně byly také velmi často triploidní.

Díky za reakci.

Ahoj,
nevim jak se tomu správně řiká, ale triploidní to neni. Triploidní znamená, že ten organismus má 3 sady chromozomů.
Nicméně takovoudle kytku jsem kdysi taky měl a během růstu se to srovnalo a ve výsledku byla stejná jako všechny ostatní.

Tatra MG

New member
Zdravim borci nechysta sa niekto o cross nejakej kvalitnej genetiky x Purpurea Ticinencis ?? zopar rokov dozadu som tak zohnal od jedneho clena na G.. boli to crosy WW x PT WR x PT a White Rhino x PT.. bolo to neskutcne.. vsetko .. kvalita vynos .. odolnost.. rastovy potencial.. rychle dozrievanie .. a to bolo v 800 mnm.. vsetko stihlo dozriet.. alebo ak vlastnite nejake podobne crossy tak napiset.. urcite sa dohodneme.. Tatra MG..

Mightyka

Well-known member
Veteran
Já jsme dal všechny svoje origo PT semena IqTyq, tak snad mu z toho výjde něco zajmavýho a časem se s náma podělí.

Jinak jsem se chtěl zeptat jakou značku ca-mg používáte?

sensi23

Active member
Veteran
Já jsme dal všechny svoje origo PT semena IqTyq, tak snad mu z toho výjde něco zajmavýho a časem se s náma podělí.

Zdar ja používám sensi cal od advanced nutrients..

Rumburak

Active member

Call Green Od Metropu,max poloviční dávku třikrat během květu od 25.dne,s Biobizzem funguje skvěle a taky si myslím,že je dobrý jít s Ph trochu nahoru,pro lepší vstřebávání.

Vesnican

Well-known member
Zasadil jsem letos méně než jsem předpokládal a zbylo mi 2 pytle biobizz substrátu.

Můžu je za předpokladu uchování ve vetranem sklepě nechat na příští rok?